• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Τι φωτογραφική μηχανή χρησιμοποιείτε;

annoulita100

Member
Επόμενο Ταξίδι
Εκουαδόρ
Ταξίδι-Όνειρο
All the world 💓
Ναι 18-55.Δεν είσαι ευχαριστημένη?Είναι πολύ νωρίς να κάνω κριτική της μηχανής αλλά επειδή το έψαξα πάρα πολύ πιστεύω πως είναι από τις πλέον κατάλληλες για έναν αρχάριο σαν εμένα.:)

varioAthens

Member
Ναι 18-55.Δεν είσαι ευχαριστημένη?Είναι πολύ νωρίς να κάνω κριτική της μηχανής αλλά επειδή το έψαξα πάρα πολύ πιστεύω πως είναι από τις πλέον κατάλληλες για έναν αρχάριο σαν εμένα.:)
Για αρχή καλή είναι... αλλά μετά Θα θέλεις το κάτι παραπάνω!

annoulita100

Member
Επόμενο Ταξίδι
Εκουαδόρ
Ταξίδι-Όνειρο
All the world 💓
Φαντάζομαι...Εϊμαι που είμαι τρελαμένη με τη φωτογραφία τώρα θα παραγίνει το κακό μου φαίνεται:haha::haha:

argiro

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ταξίδια με το νου...
Ταξίδι-Όνειρο
Θιβέτ, ΗΠΑ, Αίγυπτο
Καλορίζικη!!!
Εύχομαι να κάνεις πολλαααααααά ταξίδια και να την ευχαριστηθείς!
Τον περασμένο Δεκέμβριο απέκτησα κι εγώ την πρώτη μου dslr, την Nikon D5000...δεν διαφέρει και πολύ από την δική σου! Είχα τον 18-55 κι εγώ αλλά ήθελα και ένα τηλεφακό, μου τον έκαναν δώρο στα γενέθλια μου και ολοκληρώθηκα :lol::lol: Όσο περνάει ο καιρός θα θες κι εσύ κάτι παραπάνω κοκ...έτσι πάει! Α! Πάρε από τώρα και μια μεγαλύτερη μνήμη...εγώ πήρα μια 8 GB (φτηνή ήταν ~15 ευρώ από το e-shop) και στις διακοπές μου δεν σταμάτησα να φωτογραφίζω!!!
Είναι απίθανη και θα βγάζεις αριστουργήματα!
Καλές και πολλές φωτογραφικές λήψεις! :p

Εχθές απέκτησα την πρώτη μοθ dslr μηχανή την Nikon D3000 και είμαι ξετρελαμένη:clap::clap::clap::clap: Δεν έχω σταματήσει τις λήψεις :haha::haha::haha:

annoulita100

Member
Επόμενο Ταξίδι
Εκουαδόρ
Ταξίδι-Όνειρο
All the world 💓
Καλορίζικη!!!
Εύχομαι να κάνεις πολλαααααααά ταξίδια και να την ευχαριστηθείς!
Τον περασμένο Δεκέμβριο απέκτησα κι εγώ την πρώτη μου dslr, την Nikon D5000...δεν διαφέρει και πολύ από την δική σου! Είχα τον 18-55 κι εγώ αλλά ήθελα και ένα τηλεφακό, μου τον έκαναν δώρο στα γενέθλια μου και ολοκληρώθηκα :lol::lol: Όσο περνάει ο καιρός θα θες κι εσύ κάτι παραπάνω κοκ...έτσι πάει! Α! Πάρε από τώρα και μια μεγαλύτερη μνήμη...εγώ πήρα μια 8 GB (φτηνή ήταν ~15 ευρώ από το e-shop) και στις διακοπές μου δεν σταμάτησα να φωτογραφίζω!!!
Είναι απίθανη και θα βγάζεις αριστουργήματα!
Καλές και πολλές φωτογραφικές λήψεις! :p
Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ argiro!!!!!!'Εχω προμηθευτεί κάρτα 16GB.Ετοιμάζομαι για ταξιδάκι και η μηχανή θα πάρει φωτιάαααααα!!!!!!!!!Θα δείτε υλικό μόλις επιστρέψω:D

argiro

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ταξίδια με το νου...
Ταξίδι-Όνειρο
Θιβέτ, ΗΠΑ, Αίγυπτο
ωωωω ακόμα καλύτερα! :p

Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ argiro!!!!!!'Εχω προμηθευτεί κάρτα 16GB.Ετοιμάζομαι για ταξιδάκι και η μηχανή θα πάρει φωτιάαααααα!!!!!!!!!Θα δείτε υλικό μόλις επιστρέψω:D

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
αν η υποβρυχια σου καμερα εχει μπασει νερα οχι επειδη εχεις ανοιξει το καπακι,αλλα λογω του οτι εχει φθαρει το καπακι,σε καλυπτει η εγγυηση ή οχι;

the Lycan

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βοστώνη...10 και σήμερα..
Ταξίδι-Όνειρο
Σκωτία
δεν ξέρω αν το θεωρήσετε off topic αλλά έχω μια απορία....δεν έχω καταφέρει ακόμα να λύσω το εξής πρόβλημα....όταν προσπαθώ να φωτογραφίσω εκθέματα μουσείων, από όποια γωνία και να πάρω, ό,τι φωτισμό και να έχει, συνήθως μου αντανακλά το τζάμι και δεν βγαίνουν καλές οι φωτογραφίες....καμια ιδέα????

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Θεωρητικά ναι αν η φθορά δεν οφείλεται σε δική σου παραμέληση ή κακή χρήση

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
δεν ξέρω αν το θεωρήσετε off topic αλλά έχω μια απορία....δεν έχω καταφέρει ακόμα να λύσω το εξής πρόβλημα....όταν προσπαθώ να φωτογραφίσω εκθέματα μουσείων, από όποια γωνία και να πάρω, ό,τι φωτισμό και να έχει, συνήθως μου αντανακλά το τζάμι και δεν βγαίνουν καλές οι φωτογραφίες....καμια ιδέα????
Η μόνη εφικτή λύση αλλά όχι και σωτήρια είναι να κολλήσεις το φακό στο τζάμι και να τραβήξεις. Αυτο προϋποθέτει ότι έχεις ευρυγώνιο φακό και το έκθεμα χωρά στο πλάνο σου

varioAthens

Member

Χρησιμοποιείς φλας?

d4ydr33m3r

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Antarctica
Τι φωτογραφικη εχεις;
Αν ειναι dslr τοτε ενα πολωτικο φιλτρο θα σε βοηθησει αρκετα..

Αν οχι δεν υπαρχει πολλα που μπορεις να κανεις.. Προσπαθησε να αποφευγεις περιεργες γωνιες και οταν φωτογραφιζεις με φλας απομακρυνσου αρκετα για να μην γινεται αντακλαση απο το φως..

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom