Pandora
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- θα δείξει...
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ιαπωνία
Αφού λοιπόν, μελετήσαμε καλά και το σούσι, πάμε να δούμε, πώς θα συμπεριφερθούμε σ΄ένα σούσι μπαρ... Εδώ σας θέλω...
Μα καλά είμαστε σοβαροί τώρα;;; Την ώρα που κάποιος μας γεμίζει το ποτήρι με μπύρα του λέμε toh, toh, toh, toh κι εκείνος maa, maa, maa, maaΑφού λοιπόν, μελετήσαμε καλά και το σούσι, πάμε να δούμε, πώς θα συμπεριφερθούμε σ΄ένα σούσι μπαρ... Εδώ σας θέλω...
τώρα το πήρες χαμπάρι, ε ? έτσι απλά νόμισες ότι είναι τα πράγματα, με δέκα κουβεντούλες και θα ξεμπερδεύαμεΜα καλά είμαστε σοβαροί τώρα;;; Την ώρα που κάποιος μας γεμίζει το ποτήρι με μπύρα του λέμε toh, toh, toh, toh κι εκείνος maa, maa, maa, maa
Και το άλλο πού το πάτε, ο σεφ σκούπισε τον πάγκο με ένα πανί, μετά με το ίδιο πανί το πρόσωπό του και μετά το χασαπομάχαιρο το οποίο χρησιμοποιούσε για να φτιάξει σούσι.
Και για να ζητήσουμε το λογαριασμό κάνουμε Χ με τους δείκτες των χεριών μας; Α, έχει να πέσει πολύ γέλιο στην Ιαπωνία
Και που το πας κι ολας οτι θα πρεπει εμεις να σερβιρουμε τους αφεντες! Ε! Οχι και να μου τονε χαλασει η Ιαπωνια εκει που τον εχω στρωσει! Αποκλειεται να τον παρω μαζι μου! C' est fini!Μα καλά είμαστε σοβαροί τώρα;;; Την ώρα που κάποιος μας γεμίζει το ποτήρι με μπύρα του λέμε toh, toh, toh, toh κι εκείνος maa, maa, maa, maa
Και το άλλο πού το πάτε, ο σεφ σκούπισε τον πάγκο με ένα πανί, μετά με το ίδιο πανί το πρόσωπό του και μετά το χασαπομάχαιρο το οποίο χρησιμοποιούσε για να φτιάξει σούσι.
Και για να ζητήσουμε το λογαριασμό κάνουμε Χ με τους δείκτες των χεριών μας; Α, έχει να πέσει πολύ γέλιο στην Ιαπωνία
...θα πάω να ψάξω στα λεξικά...για το μαστραπά, είναι σίγουρο πως θα βρω αμέσως τη μετάφραση...Μήπως καμμία από τις κυρίες γνωρίζει να μας πει πώς το λέν' στα γιαπωνέζικα: "Γκαρσόν, φέρε μία απ' όλα"? και... "δυό καθαρά κι ένα μαστραπά απ' το βαρέλι"?
Να ξέρουμε πώς θα παραγγέλνουμε δηλαδή, γιατί αλλιώς... στην πείνα και στη δίψα!
Το ξέρω ότι γίνομαι κακιά φίλε baba (αυτή είναι άλλωστε και η πρόθεση μου) αλλά μήπως έκτος από το Ιαπωνικό φαγοπότι θα έπρεπε να ασχοληθείς και με την συνέχεια της ιστορίας σου, κοντεύει μήνας. Άντε καμάρι μου γράψε κανένα επεισόδιο ακόμα και μετά εγώ θα σε σερβίρω ότι θες και μπύρες και σούσι.Μήπως καμμία από τις κυρίες γνωρίζει να μας πει πώς το λέν' στα γιαπωνέζικα: "Γκαρσόν, φέρε μία απ' όλα"? και... "δυό καθαρά κι ένα μαστραπά απ' το βαρέλι"?
Να ξέρουμε πώς θα παραγγέλνουμε δηλαδή, γιατί αλλιώς... στην πείνα και στη δίψα!
Αν δεν φάω καλά στην Ιαπωνία εσύ θα φταις που δεν θα μου τα μάθεις καλά! Έλα έλα μην τεμπελιάζεις, τι θα φάμε σήμερα;
...θα πάω να ψάξω στα λεξικά...για το μαστραπά, είναι σίγουρο πως θα βρω αμέσως τη μετάφραση...
Υ.Γ. Τελικά, για να σας πείσω για την Ιαπωνία...πρέπει να λειώσω στο διάβασμα..., προκειμένου να σας έχω όλους στα ώπα-ώπα, μη και μου κακοπεράσετε και μείνετε νηστικοί ε ?
Έφερε συνταγή η Ρενάτα...σούπερ τη σοκολατίνα δεν βλέπω...Αν δεν φάω καλά στην Ιαπωνία εσύ θα φταις που δεν θα μου τα μάθεις καλά! Έλα έλα μην τεμπελιάζεις, τι θα φάμε σήμερα;