underwater
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ανταρκτική
Και φαντάζομαι ποιός έκανε το χαμάλη!Απο ΝΥ η αδερφή μου είχε χειραοσκευή 18 κιλά...
Και φαντάζομαι ποιός έκανε το χαμάλη!Απο ΝΥ η αδερφή μου είχε χειραοσκευή 18 κιλά...
Ακριβώς... Έπρεπε να την κάνω να φαίνεται και ελαφριά! Και μου πήγαινε πολύ το φούξια χρώμα με λουλουδάκια που ήταν η βαλίτσα της. Όλα καλά!Και φαντάζομαι ποιός έκανε το χαμάλη!
Σε πρόσφατο ταξίδι μου με την easyjet στην αναχώρηση από Ελλάδα είχα βαλίτσα-χειραποσκευή με τις διαστάσεις που αναφέρεις συν γυναικεία τσάντα στον ώμο,πέρασα χωρίς κανένα πρόβλημα.Στην επιστροφή στο αεροδρόμιο της Ρώμης είχα την ίδια χειραποσκευή,την γυναικεία τσάντα και μια μεγάλη σακούλα με ψώνια από τη Ρώμη όχι από το αεροδρόμιο,και πάλι πέρασα χωρίς κανένα πρόβλημα δηλαδή κανείς δε μου΄πε ότι έφερα τρεις χειραποσκευές.Όμως πρέπει να πω ότι στη Ρώμη ήταν πολύ αυστηροί με τις διαστάσεις της βαλίτσας.Πολλοί ενώ είχαν περάσει κανονικά από τον έλεγχο στην Αθήνα και ταξίδεψαν με την χειραποσκευή χωρίς καμία χρέωση,εκεί δεν τους άφηνα να την πάρουν πάνω στο αεροπλάνο αν δεν χωρούσε άνετα στην ειδική θήκη ελέγχου.Το αποτέλεσμα κάποιοι πλήρωσαν 50ε επιπλέον επιτόπου και φορτώθηκε ως κανονική βαλίτσα πια κι άλλοι έσπαγαν τα ροδάκια για να χωρέσει άνετα η βαλίτσα και να μην πληρώσουν.Διαμαρτυρίες,φωνές και τα σχετικά αλλά η υπάλληλος ανένδοτη...Μόνο μία χειραποσκευή, συμπεριλαμβανομένης τσάντας laptop, μέσης, σακκούλας κλπ., 56Χ45Χ25 εκατοστών , ανεξαρτήτως βάρους, αρκεί να μπορείς να τη σηκώσεις. Και ναι, αν προσθέσεις αργότερα βαλίτσα, θα είναι στην τρέχουσα online τιμή. Για περισσότερα:
Baggage allowances | easyJet.com
Ανεξάρτητα με το αν τηρούνται σε όλα τα αεροδρόμια ή όχι οι κανόνες είναι κανόνες, και καλύτερα κάποιος να βρίσκεται προετοιμασμένος, παρά να πάει βρεθεί τελευταία στιγμή να προσπαθήσει να χωρέσει στην χειραποσκευή του τα πάντα, και σε περίπτωση που δε χωράνε να πληρώσει 50 ευρώ επειδή μπορεί να μη του συνέβαινε. Μόνο μία φορά μου έχει τύχει να μην εφαρμοστεί η πολιτική της easyjet όσες φορές ταξίδεψα με αυτήν.Σε πρόσφατο ταξίδι μου με την easyjet στην αναχώρηση από Ελλάδα είχα βαλίτσα-χειραποσκευή με τις διαστάσεις που αναφέρεις συν γυναικεία τσάντα στον ώμο,πέρασα χωρίς κανένα πρόβλημα.Στην επιστροφή στο αεροδρόμιο της Ρώμης είχα την ίδια χειραποσκευή,την γυναικεία τσάντα και μια μεγάλη σακούλα με ψώνια από τη Ρώμη όχι από το αεροδρόμιο,και πάλι πέρασα χωρίς κανένα πρόβλημα δηλαδή κανείς δε μου΄πε ότι έφερα τρεις χειραποσκευές.Όμως πρέπει να πω ότι στη Ρώμη ήταν πολύ αυστηροί με τις διαστάσεις της βαλίτσας.Πολλοί ενώ είχαν περάσει κανονικά από τον έλεγχο στην Αθήνα και ταξίδεψαν με την χειραποσκευή χωρίς καμία χρέωση,εκεί δεν τους άφηνα να την πάρουν πάνω στο αεροπλάνο αν δεν χωρούσε άνετα στην ειδική θήκη ελέγχου.Το αποτέλεσμα κάποιοι πλήρωσαν 50ε επιπλέον επιτόπου και φορτώθηκε ως κανονική βαλίτσα πια κι άλλοι έσπαγαν τα ροδάκια για να χωρέσει άνετα η βαλίτσα και να μην πληρώσουν.Διαμαρτυρίες,φωνές και τα σχετικά αλλά η υπάλληλος ανένδοτη...
Χαχαχααχ γιατί ρε συ Borealis, τα θέματα με τα ισοθερμικά ήταν πολύ χρήσιμα!! Εγώ τουλάχιστον τις κράτησα τις σημειώσεις μου για το επόμενο ταξίδι στα κρύαΑγόρασα χειραποσκευή για το πρώτο μου ταξιδι με τη Ryan αλλά βλέπω ότι ξεφεύγει δύο πόντους στο πάχος (ύψος και πλάτος κανονικά) πιστεύετε (οι ταξιδεύοντες με ράιαν, Τάβερ μην απαντήσεις) αν δεν τη παραγεμίσω και την ''ζουλήξω'' θα καταφέρω να τη περάσω ή να ψάξω για καινούργια?
Υ.Γ μετά το θέμα του Ευθυμάκη μου φαίνεται γελοία η ερώτησή μου και θυμήθηκα αντίστοιχα θέματα με σωβρακοφανέλλες, αλλά τι να κάνω πρέπει να το λύσω και αυτό...
Καλα φιλε με εσωσες!!!Αγόρασα χειραποσκευή για το πρώτο μου ταξιδι με τη Ryan αλλά βλέπω ότι ξεφεύγει δύο πόντους στο πάχος (ύψος και πλάτος κανονικά) πιστεύετε (οι ταξιδεύοντες με ράιαν, Τάβερ μην απαντήσεις) αν δεν τη παραγεμίσω και την ''ζουλήξω'' θα καταφέρω να τη περάσω ή να ψάξω για καινούργια?
Υ.Γ μετά το θέμα του Ευθυμάκη μου φαίνεται γελοία η ερώτησή μου και θυμήθηκα αντίστοιχα θέματα με σωβρακοφανέλλες, αλλά τι να κάνω πρέπει να το λύσω και αυτό...
Στην easyjet, λέει στη τιμή μιά χειραποσκευή απ'ότι καταλαβαίνω. Τι μεγέθους/βάρους, ξέρει κανείς; Επίσης, λέει ότι μπορείτε να πληρώσετε online αποσκευ΄γ αφού αγοράσετε το εισιτήριο σας (αργότερα δηλαδή), εννοεί στη τιμή που είναι Online έτσι; Όχι στη τιμή που πληρώνεις σαν υπέρβαρο στο αεροδρόμιο...
λοιπον μαλλον η υπαλληλος αυτοι θα ειναι ιδια σε ολους χαχαχα...αντιμετωπισα ακριβως το ιδιο θεμα απο αθηνα μπηκε η βαλιτσα με τις συγκεκριμενες διαστασεις μεσα μια χαρα οταν γυρναγα απο ρωμη και πηγα να βαλω την βαλιτσα καθετα δεν εμπαινε αν την εβαζα πρωτα διαγωνιως και μετα πατουσα και λιγο πανω την επαιρνε αλλα η κακιασμενη η υπαλληλος δεν το δεχοτανε με εστειλε ξανα στο κιοσκι της easyjet μου βαλε ενα αυτοκολλητο ανα θυμαμαι καλα ξαναπηγα και της το εδειξα και με αφησε να περασω με συμπαθησε δεν ξερω τι να πω....Σε πρόσφατο ταξίδι μου με την easyjet στην αναχώρηση από Ελλάδα είχα βαλίτσα-χειραποσκευή με τις διαστάσεις που αναφέρεις συν γυναικεία τσάντα στον ώμο,πέρασα χωρίς κανένα πρόβλημα.Στην επιστροφή στο αεροδρόμιο της Ρώμης είχα την ίδια χειραποσκευή,την γυναικεία τσάντα και μια μεγάλη σακούλα με ψώνια από τη Ρώμη όχι από το αεροδρόμιο,και πάλι πέρασα χωρίς κανένα πρόβλημα δηλαδή κανείς δε μου΄πε ότι έφερα τρεις χειραποσκευές.Όμως πρέπει να πω ότι στη Ρώμη ήταν πολύ αυστηροί με τις διαστάσεις της βαλίτσας.Πολλοί ενώ είχαν περάσει κανονικά από τον έλεγχο στην Αθήνα και ταξίδεψαν με την χειραποσκευή χωρίς καμία χρέωση,εκεί δεν τους άφηνα να την πάρουν πάνω στο αεροπλάνο αν δεν χωρούσε άνετα στην ειδική θήκη ελέγχου.Το αποτέλεσμα κάποιοι πλήρωσαν 50ε επιπλέον επιτόπου και φορτώθηκε ως κανονική βαλίτσα πια κι άλλοι έσπαγαν τα ροδάκια για να χωρέσει άνετα η βαλίτσα και να μην πληρώσουν.Διαμαρτυρίες,φωνές και τα σχετικά αλλά η υπάλληλος ανένδοτη...