North66
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γροιλανδία
Πολύ σωστά.Απλώς ας είναι ο καθένας πληροφορημενος για την στραβή που μπορεί να του κάτσει και τι μπορεί να κάνει για να ελαχιστοποιήσει αυτόν τον κίνδυνο.
Πολύ σωστά.Απλώς ας είναι ο καθένας πληροφορημενος για την στραβή που μπορεί να του κάτσει και τι μπορεί να κάνει για να ελαχιστοποιήσει αυτόν τον κίνδυνο.
Επειδή αντίστοιχο administration fee (ή όπως αλλιώς το ονομάζει έχει) και η Easy Jet γνωρίζουμε εκεί τι πρέπει να κάνουμε για να το αποφύγουμε;-Σημαντικό σημείο: Αν δεν έχεις prepaid mastercard από κάποια τράπεζα και χρησιμοποιήσεις οποιαδήποτε άλλη prepaid, χρεωστική ή πιστωτική κάρτα θα πληρώσεις ένα επιπλέον ποσό που ονομάζεται administration fee. Το συγκεκριμένο ποσό είναι εντελώς κρίμα να το πληρώσεις διότι η έκδοση prepaid mastercard είναι πολύ εύκολη τουλάχιστον στην Τράπεζα Πειραιώς από την οποία την έβγαλα εγώ. Με τη συγκεκριμένη κάρτα (την οποία νομίζω διαθέτει και η Eurobank) γλιτώνεις το administration fee.
ακριβώς! ενώ αν πληρώνεις με
και αντίσοιχα στο ραϊαν είναι 12 ευρώ.(αν δεν είναι με προπληρωνένη μαστερκαρντ)
- Πληρωμή με Χρεωστική Κάρτα:είναι + 10 ευρώ
- Πληρωμή με Πιστωτική Κάρτα: + 16 ε
Σε περίπτωση του wizzair τις επιπλέον χρεώσεις τις αποφεύγει κανείς πληρώνοντας με την τραπεζική κατάθεση.
Τοτε μαλλον και η δικη μου της eurobank electron θεωρειται...Άντε να συνεισφέρω και γω το κατιτίς στη συζήτηση. Η χρεωστική της Marfin Popular Bank είναι electron. Με την χρησιμοποίηση της δεν έχεις επιβάρυνση στην easyet.