tripakias
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Λατινική Αμερική
- Ταξίδι-Όνειρο
- Εκεί
Τα τελευταια 25 χρονια ματαια προσπαθω να μαθω ελληνικα...
Τα τελευταια 25 χρονια ματαια προσπαθω να μαθω ελληνικα...
Μπαρμπα-Τrip γιατι κρυβεις χρονια;Τα τελευταια 25 χρονια ματαια προσπαθω να μαθω ελληνικα...
Δεν κρυβω χρονια, αργησα ν' αρχισω το σχολειο.Μπαρμπα-Τrip γιατι κρυβεις χρονια;
Αγγλικά πολύ καλά, Ιταλικά και Ισπανικά επίσης (λάτρης των λατίνων φίλων μας), στο μέλλον θέλω να μάθω κ Αραβικά. Α! κ τη γλώσσα του σώματος
Καλα με τα Ρωσικα εγω ειχα απηυδησει(ή απαυδησα;-εχουμε και τον ταβερ-νομιζω ειχα απαυδησει ειναι..τεσπα).Εκανα κατι μηνες να μαθω να τα γραφω.Διαφορετικα γραμματα μικρα,διαφορετικα τα μεγαλα και πρεπει να ειναι καλλιγραφικα-ενωμενα και πλαγιαστα...ααα!!!ουφ!Μαθαινω Ρωσσικα και με εχει δυσκολεψει πολυ το αλφαβητο τους, αλλα καμια σχεση με το αραβικο
Το Ρωσσικο αλφαβητο ειναι πταίσμα μπροστα στο ΑραβικοΚαλα με τα Ρωσικα εγω ειχα απηυδησει(ή απαυδησα;-εχουμε και τον ταβερ-νομιζω ειχα απαυδησει ειναι..τεσπα).Εκανα κατι μηνες να μαθω να τα γραφω.Διαφορετικα γραμματα μικρα,διαφορετικα τα μεγαλα και πρεπει να ειναι καλλιγραφικα-ενωμενα και πλαγιαστα...ααα!!!ουφ!
E καλα εννοειται οτι το αραβικο ειναι πιο δυσκολο.πωωω μπραβο σου παντως που τα εμαθες,φανταζομαι τι τραβηξες!!!Και τα γραμματα πολυ δυσκολα αλλα και η προφορα πρεπει να ειναι παρα πολυ δυσκολη!Το Ρωσσικο αλφαβητο ειναι πταίσμα μπροστα στο Αραβικο
Εκανα μαθηματα Αραβικών οταν ειμουν φοιτητρια , αλλα ειδα τον ουρανο σφοντυλι,
το καλο ειναι οτι οι Αραβες με καταλαβαινουν, και ειλικρινα χαίρονται οταν καποιος μιλαει τη γλωσσα τους
Έχεις απαυδήσει. Μάλλον. Δεν είμαι φιλόλογος.... Και αν δε με έβαζες να το ψάξω, απηυδίσει θα έγραφα κι εγώ.Καλα με τα Ρωσικα εγω ειχα απηυδησει(ή απαυδησα;-εχουμε και τον ταβερ-νομιζω ειχα απαυδησει ειναι..τεσπα).Εκανα κατι μηνες να μαθω να τα γραφω.Διαφορετικα γραμματα μικρα,διαφορετικα τα μεγαλα και πρεπει να ειναι καλλιγραφικα-ενωμενα και πλαγιαστα...ααα!!!ουφ!
Η προφορα δεν ειναι δυσκολη, -για μενα - επειδη με βοηθαει η Κρητικη,σε αντιθεση με τη Γαλλικη γλωσσα που δεν μπορω να προφερω με τιποταE καλα εννοειται οτι το αραβικο ειναι πιο δυσκολο.πωωω μπραβο σου παντως που τα εμαθες,φανταζομαι τι τραβηξες!!!Και τα γραμματα πολυ δυσκολα αλλα και η προφορα πρεπει να ειναι παρα πολυ δυσκολη!