• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Τι ξενες γλωσσες γνωριζετε (καλη γραφη και αναγνωση)?

Hercinia

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ουγγαρία, Σουηδία
Ταξίδι-Όνειρο
Γκόα, Αρούμπα, Αϊτή
Λόγο δουλειάς και κολλήματος μιλάω 5
Αγγλικά Ιταλικά Ισπανικά Γαλλικά και φέτος ελπίζω να φτάσω σε πολύ καλό επίπεδο τα Κινεζικά μου..

ThanasisU2

Member
Επόμενο Ταξίδι
Brno
Ταξίδι-Όνειρο
RTW
ξεκινάω από φέτος, φουλ εντατικά στα Ουκρανικά/Ρωσικά λόγο του Euro2012, γιατί αν πάνε όλα καλά, θα είμαι ο μεταφραστής της Εθνικής μας ;D ;D

alma

Member
Άριστα αγγλικά και ισπανικά(μπορώ να τα διδάξω).Ειδικά ισπανικά τα χρησιμοποιώ πολύ.Γαλλικά καλούτσικα.Αραβικά πολύ λίγο.Θα ενδιαφερόμουν να μάθω και καμιά άλλη γλώσσα.

mel

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ξανά λατρεμένο Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Ωχ... τι μας το θύμισες... Σήμερα έκανα δεύτερο μάθημα ιταλικών και δε μου άρεσαν καθόλου. Από πριν δε μου άρεσαν αλλά φανταζόμουν πως λόγω γαλλικών θα τα μάθω εύκολα. Αλλά με απωθούν ρε γμτ πώς θα βγει η χρονιά...και θέλω να πάρω και το Β2 :(

DRAKFIREMAN

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δούμε
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη-Ιαπωνία
α.αγγλικά σε πολύ καλό επίπεδο
β.γαλλικά 6 χρόνια κάναμε στο σχολείο και τα διαβάζω να τα ξαναθυμιθώ
γ.κάναμε 6 μήνες εβραϊκά στο Πανεπιστήμιο (Τμήμα Θεολογίας) αλλά δυστυχώς δεν τα συνέχισα
δ.Μελετώ ρωσικά και τουρκικά

D

Delmem9770

Guest
εγω ειμαι αστερι στις γλωσσες, μιλαω τα αγγλικα με αθλια προφορα , τα γαλλικα τα προσπαθω χωρις θετικο αποτελεσμα παρα το γεγονος οτι μαθαινα για 5 χρονια , καταλαβαινω καλα τα κυπριακα(λιγο τα παφιτικα με δυσκολευουν) και ξερω ολες τις ισπανικες βρισιες καθως και ορολογια αλκοολ...

ξερω επισης παντομιμα που με εχει σωσει σε πολλες περιπτωσεις ...

λεω να ξεκινησω αραβικα, με προσελκυει πολυ η γραφη τους....
Μια από τα ίδια και εγώ. :clap:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα