Borealis
Member
Ε όχι και συγγνώμη... μη τρελαθούμε κιόλας...Πάω πάσο και ζητώ συγγνώμη.
Ε όχι και συγγνώμη... μη τρελαθούμε κιόλας...Πάω πάσο και ζητώ συγγνώμη.
Όχι εδώ μέσα τελικά είναι καλύτερα να εκφράζεις την άποψή σου ''πεζά''. Σε καταλαβαίνουν οι περισσότεροι και δεν έχεις ποτέ προβλήματα. Όπως επίσης τα σχόλιά σου πρέπει να είναι πολύ ευγενικά για να μην καταστρέφουν την αισθητική τους, ειδικά όταν η πλήρης περιγραφή των ''εκκενώσεων'' στο ταξίδι σου είναι άκρως κατατοπιστική για τον ταξιδιώτη και πολύ ευχάριστη στην ανάγνωση, άξια συγχαρητηρίων. Καλό μήνα και καλή εβδομάδα!Ε πως όχι και συγγνώμη! Κανονικά πρέπει να γράψετε στο τετράδιο 100 φορές ότι οποιαδήποτε αναφορά σας σε οτιδήποτε έχει να κάνει με Ιταλία, ακόμη και ποιητική αδεία εκφερόμενη, όπως διανοήθηκε η action, θα υποβάλλεται σε ιταλολαγνικό σχολιασμό, έντασης ανάλογης με το πόσο ωραία νοιώθετε όταν ελεύθερα εκφράζεστε. Εν ολίγοις θα σας πάρουμε απ'τα μούτρα ακόμη και εάν δηλώσετε ότι στον ύπνο σας είδατε ότι πετούσατε πάνω απο το duomo, με το καταφανές επιχείρημα ότι αυτό αντίκειται στη βαρύτητα.
Αγαπητέ @Samion, όσο εσένα σου φαίνεται να λάμπει, άλλο τόσο εμένα μου φαινόταν καταθλιπτικό και θλιμμένο τη συγκεκριμένη ημέρα. Αλλά περί ορέξεως ... κολοκυθόπιτα!
μου συνέβη και σε προηγουμενα ταξίδια, βλ Βαρκελώνη, μου συνέβη και μόλις χτες μετά από ενα μη χορταστικό τριήμερο στην πρωτευουσα της πρωην Γιουγκοσλαβίας!Να σας πω κατι διαφορετικό που με εντυπωσιάζει με τα ταξίδια ? το κίνητρο που μου έδωσε ΜΕΤΑ το τέλος του κάθε ταξιδιού να εξερευνήσω , να διαβάσω και να "ψάχτω" για το προορισμό που μόλις επισκευτηκα. Μου έχει τύχει πάμπολλες φορές καθώς προσπαθώ να οργανώσω το επόμενο ταξίδι , στο τραπέζι μου να ειναι καποιο βιβλίο που αφορά τον προηγούμενο προορισμό μου. Μερικές φορές λέω "τι κρίμα να μην ήξερα αυτό το πράγμα /μέρος/ θρύλο / μνημείο / κλπ πριν πάω στο ´ταδέ μέρος " και την ίδια στιγμή Νοιθω τόσο ευτυχής που το ταξίδι δεν τελείωσε με την επιστροφή στο σπίτι .
Αυτός είναι και ο δικός μου "παράδεισος" ... η προσμονή του ταξιδιού με το να μετράω τις μέρες που θα πετάξω μακριά από την καθημερινότητα.Επίσης η προσμονή ενός ταξιδιού είναι μοναδικό συναίσθημα. Είμαι καθημερινά ευδιάθετος, πάω στη δουλειά σαν πουλάκι, είμαι κεφάτος συνεχώς. Το παθαίνετε κι εσείς;
εχω εφαρμογη στην επιφανεια εργασιας μου που μετραει τις μερες προσπαθω να μην την ανοιγω καθε μερα ομως.Αυτός είναι και ο δικός μου "παράδεισος" ... η προσμονή του ταξιδιού με το να μετράω τις μέρες που θα πετάξω μακριά από την καθημερινότητα.
Ξεφεύγεις από τη μονοτονία της καθημερινότητας. Βρίσκεσαι σε κίνηση, ζεις κάθε στιγμή, γεμίζεις με νέες εικόνες, πλουτίζεις με γνώσεις, οι μέρες είναι γεμάτες, ο χρόνος μεγαλώνει...
Συμφωνώ απόλυτα, κάτι τέτοιες στιγμές ηρεμίας είναι που μας γεμίζουν και δίνουν νόημα στη ζωή.Δε ξέρω αν είναι σχετικό αλλά ένα "φετιχ" που έχω σε ταξίδια και εξορμήσεις σε ορεινά μέρη και ήσυχα μέρη με θέα τα βουνά είναι να πίνω τσάι στο ύπαιθρο και να χαζεύω τη θέα. Είναι τέτοια η εμμονή που αποτελεί κίνητρο για ένα ταξίδι. Να, ας πούμε εκείνες οι φωτογραφίες της γουρουνοϊσαβελοιστορίας στο Πακιστάν με το τραπεζάκι και το τσαγάκι είναι αυτές που με κάνουν πιο πολύ από ο,τιδήποτε άλλο να πάω σε αυτά τα μέρη (μη βαράτε).