14 Απριλίου 2008 #13 dk Banned Μηνύματα 1.397 Likes 55 Επόμενο Ταξίδι Κρουαζιέρα Αιγαίου-Dubai Ταξίδι-Όνειρο Βραζιλία Εκμεταλλευσου την καθε στιγμη,αποτυπωσε τα παντα και οταν με το καλο επιστρεψεις περιμενουμε το πρωτο στορυ σου.
Εκμεταλλευσου την καθε στιγμη,αποτυπωσε τα παντα και οταν με το καλο επιστρεψεις περιμενουμε το πρωτο στορυ σου.
20 Απριλίου 2008 #14 monter Member Μηνύματα 130 Likes 5 Επόμενο Ταξίδι ΒΕΡΟΛΙΝΟ-ΓΛΑΣΚΩΒΗ Ταξίδι-Όνειρο ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ-Ν.ΖΗΛΑΝΔ να περασεις τελεια και να πιεις κονιακ με σταφιδες για το κρυο...
20 Απριλίου 2008 #15 dimosf Member Μηνύματα 2.302 Likes 5.900 Ταξίδι-Όνειρο ΝΟΡΒΗΓΙΑ-ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ Φτιάχνουν εκεί ένα καυτό κρασί με μπαχαρικά!!!Μμμμ μούρλια1 Δεν καταλαβαίνεις τίποτα μετά (ενοοώ από κρύο) Καλά να περνάς, που θα περνάς δηλ.
Φτιάχνουν εκεί ένα καυτό κρασί με μπαχαρικά!!!Μμμμ μούρλια1 Δεν καταλαβαίνεις τίποτα μετά (ενοοώ από κρύο) Καλά να περνάς, που θα περνάς δηλ.
20 Απριλίου 2008 #16 varsa Member Μηνύματα 1.291 Likes 128 Ταξίδι-Όνειρο far away αντε!!! περιμενουμε report! ακομα να μπεις??????
20 Απριλίου 2008 #17 K Krista Member Μηνύματα 19 Likes 2 Επόμενο Ταξίδι Σαντορινη Ταξίδι-Όνειρο Κάιρο Γεια σας, παιδιαααα!!!! Μολις σημερα γυρισα και ακομα νομιζω οτι βρισκομαι Ρηγα! Καλα εχει πολυ ζεστη εδω , απο τους 7 στους 20 κ βαλε , αποτομη αλλαγη! Περασα τελεια , απλα τελεια! Επειδη ειμαι πτωμα θα σας πω λεπτομερειες πολυ συντομα!
Γεια σας, παιδιαααα!!!! Μολις σημερα γυρισα και ακομα νομιζω οτι βρισκομαι Ρηγα! Καλα εχει πολυ ζεστη εδω , απο τους 7 στους 20 κ βαλε , αποτομη αλλαγη! Περασα τελεια , απλα τελεια! Επειδη ειμαι πτωμα θα σας πω λεπτομερειες πολυ συντομα!
20 Απριλίου 2008 #18 dimosf Member Μηνύματα 2.302 Likes 5.900 Ταξίδι-Όνειρο ΝΟΡΒΗΓΙΑ-ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ Καλώς ήλθες! Ξεκουράσου. Εμείς περιμένουμε. (όχι για πολύ βέβαια)
20 Απριλίου 2008 #19 monter Member Μηνύματα 130 Likes 5 Επόμενο Ταξίδι ΒΕΡΟΛΙΝΟ-ΓΛΑΣΚΩΒΗ Ταξίδι-Όνειρο ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ-Ν.ΖΗΛΑΝΔ welcome back. Δωσε μας πληροφορειες γιατι ειναι στα πλανα μου η ριγα... μην ξεχασεις να αναφερθεις αν ειχε ωραιες γυναικες....
welcome back. Δωσε μας πληροφορειες γιατι ειναι στα πλανα μου η ριγα... μην ξεχασεις να αναφερθεις αν ειχε ωραιες γυναικες....