• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Τι λέτε για μια καλοκαιρινή τραβελστορίτικη συνάντηση εν Θεσσαλονίκη;

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Έρση, δεν κάνεις ένα review να δεις για κάθε ημερομηνία ποιοί μπορούν, να καταγραφούν τα ονόματα, αν έχει γίνει κανένα λάθος να υπάρχει χρόνος να διορθωθεί και, εν πάσει περιπτώσει, να δούμε πού βαδίζουμε?

Καλό είναι, όπως είπες, να έχουμε καταλήξει γρήγορα και για έναν άλλο λόγο: Υπάρχει περίπτωση (εφόσον επιλέξουμε κατάλληλο μέρος - δηλαδή, με ασύρματη πρόσβαση στο ιντερνετ) να έχουμε και ζωντανή σύνδεση με μέλη απ' την Αθήνα - αν τους δώσουμε χρόνο να μαζευτούν και κάποιοι απ' αυτούς (έχω στο νού μου και φρέσκο ρεπορτάζ από Ινδονησία - μόλις θά'χουν επιστρέψει φίλοι Αθηναίοι).

Pandora

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Έρση, δεν κάνεις ένα review να δεις για κάθε ημερομηνία ποιοί μπορούν, να καταγραφούν τα ονόματα, αν έχει γίνει κανένα λάθος να υπάρχει χρόνος να διορθωθεί και, εν πάσει περιπτώσει, να δούμε πού βαδίζουμε?

Καλό είναι, όπως είπες, να έχουμε καταλήξει γρήγορα και για έναν άλλο λόγο: Υπάρχει περίπτωση (εφόσον επιλέξουμε κατάλληλο μέρος - δηλαδή, με ασύρματη πρόσβαση στο ιντερνετ) να έχουμε και ζωντανή σύνδεση με μέλη απ' την Αθήνα - αν τους δώσουμε χρόνο να μαζευτούν και κάποιοι απ' αυτούς (έχω στο νού μου και φρέσκο ρεπορτάζ από Ινδονησία - μόλις θά'χουν επιστρέψει φίλοι Αθηναίοι).
:haha::haha::haha:..,μεγάλε :clap: όλα τα ξέρεις πια...:bleh::haha: και μην ανησυχείτε για μας, μαζευόμαστε στο φτερό...;), η σύνδεση θα γίνει αυτή τη φορά, ο κόσμος να χαλάσει...:grouphug::grouphug:

malysa

Member
Επόμενο Ταξίδι
έλα μου ντε...
Ταξίδι-Όνειρο
3η βραχονησίδα αριστερά
:haha::haha::haha:..,μεγάλε :clap: όλα τα ξέρεις πια...:bleh::haha: και μην ανησυχείτε για μας, μαζευόμαστε στο φτερό...;), η σύνδεση θα γίνει αυτή τη φορά, ο κόσμος να χαλάσει...:grouphug::grouphug:

Ααα ναι, εμείς οι "Αθηναίοι" μαζευόμαστε στο πι και φι... το μέρος γνωστό (αυλίτσα με χαλικάκι στη Πανόρμου:clap: και ασύρματη σύνδεση :D)

Αντε παιδιά κανονίστε για να τα πούμε και ζωντανά :D

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Ααα ναι, εμείς οι "Αθηναίοι" μαζευόμαστε στο πι και φι... το μέρος γνωστό (αυλίτσα με χαλικάκι στη Πανόρμου:clap: και ασύρματη σύνδεση :D)

Αντε παιδιά κανονίστε για να τα πούμε και ζωντανά :D
Εσείς, παρά τις σαφώς μεγαλύτερες αποστάσεις, έχετε βρει τον τρόπο και τον τόπο (βοηθάει και το μετρό). Εμείς, είτε γιατί κάποιοι είναι "μπαγιάτηδες" είτε γιατί οι επιλογές στα μέσα μετακίνησης είναι λίγες και συγκεκριμένες, κάθε φορά "ψαχνόμαστε". Δε βλέπεις και τώρα τι γίνεται? :(

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Ιδέα!!
δεν κανομε μια συνάντηση υπερπαραγωγή στο Μπαλί κρήτης ..να φάτε και σείς αυτα που αράδιασε το rethimno και να πιούμε ρακές ..
babaduma σε θέλω να ρθεις με αυτο το καπέλο σου!!!!!

giwrgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Περου,Περου,Περου,Περου..
καλησπερα..:D..και γω μεσα καθως μπορω και τις δυο ημερομηνιες..:D..ειτε δυτικα ειτε ανατολικα ειτε κεντρικα θα ειμαστε εκει να δωσουμε το παρον σε μια ακομη ομορφη συναντηση..:cool:

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
babaduma σε θέλω να ρθεις με αυτο το καπέλο σου!!!!!
:haha::haha::haha: Αυτό, δυστυχώς, ήταν δανεικό για τις ανάγκες του ρόλου. Στην προσωπική μου γκαρνταρόμπα, εκτός από το τζόκεϋ του Ομπάμα, υπάρχουν η τραγιάσκα του Ζαν Ζωρές, το καπέλο του Ιντιάνα Τζόουνς, το πηλίκιο του συνταγματάρχη Βαρτάνη και το ρεπούμπλικο του Μπορσαλίνο. Βολεύεσαι με κανένα απ' αυτά? :)

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
:haha::haha::haha: Αυτό, δυστυχώς, ήταν δανεικό για τις ανάγκες του ρόλου. Στην προσωπική μου γκαρνταρόμπα, εκτός από το τζόκεϋ του Ομπάμα, υπάρχουν η τραγιάσκα του Ζαν Ζωρές, το καπέλο του Ιντιάνα Τζόουνς, το πηλίκιο του συνταγματάρχη Βαρτάνη και το ρεπούμπλικο του Μπορσαλίνο. Βολεύεσαι με κανένα απ' αυτά? :)
εχεις στύλ πως να το κάνομε!!:cool:

malysa

Member
Επόμενο Ταξίδι
έλα μου ντε...
Ταξίδι-Όνειρο
3η βραχονησίδα αριστερά
Καλά ολόκληρη γαλέρα έχεις, πειρατικό καπέλο δεν σου βρίσκεται???... :haha:

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Καλά ολόκληρη γαλέρα έχεις, πειρατικό καπέλο δεν σου βρίσκεται???... :haha:
... τό'χω μεθοδεύσει, μην ανησυχείς! ;) εξ' άλλου, μόνο τα ορίγκιναλ για μας, έτσι δεν είναι? :rolleyes:

malysa

Member
Επόμενο Ταξίδι
έλα μου ντε...
Ταξίδι-Όνειρο
3η βραχονησίδα αριστερά
... τό'χω μεθοδεύσει, μην ανησυχείς! ;) εξ' άλλου, μόνο τα ορίγκιναλ για μας, έτσι δεν είναι? :rolleyes:
Κάτσε να ανοίξω την κασέλα λοιπόν :haha: (τζουμ τριαλαριλαρό)

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Περαστε κοσμε! Περαστε κοσμε! Εντος ολιγων ωρων η ψηφοφορια ληγει.
Εχουμε λοιπον και λεμε:

Στις 7/7 μπορουν οι:
mariath
dimpanyio
αθηνα123

Στις 14/7 μπορουν οι:
erminath
turms
Lida

Οι υπολοιποι μπορουν και στις δυο ημερομηνιες. Μεχρις στιγμης λοιπον ισοπαλια.

Το θριλερ κορυφωνεται.
Αντε να δουμε!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος