m-stam
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ακόμη τίποτα...
- Ταξίδι-Όνειρο
- Τα πάντα όλα...
toumpiotis χάθηκες και με ανυσηχεί αυτό....
Stamatara τις υποσχέσεις μου τις κρατώ .Ίδη στο πορτ μπαγκζ του αυτοκινήτου μου σου έχω όλο το έντυπο υλικό της περιοχής.Μονο κοίτα να έρθεις .όχι σαν την άλλη φορά........toumpiotis χάθηκες και με ανυσηχεί αυτό....
Stamatara τις υποσχέσεις μου τις κρατώ .Ίδη στο πορτ μπαγκζ του αυτοκινήτου μου σου έχω όλο το έντυπο υλικό της περιοχής.Μονο κοίτα να έρθεις .όχι σαν την άλλη φορά........
Μμμμ... δεν είναι άσχημη ιδέα: Καμμιά 15-αριά συμφορουμίτες θα βοηθήσουν στο πακετάρισμα των αποσκευών - έτσι κι αλλιώς και κάποιοι πρέπει να καθήσουν επάνω στη χλωροφύλλη για να κλείσει! Και μετά...Παρασκευη 16 Ιουλιου δεν νομιζω να εχει μεινει κανεις τραβελστοριτης στην πολη μας. Ολο και καπου θα πηγαινουν γκουχ γκουχ γκουχ... babaduma γκουχ....
Και μαλλον και εγω... αν και δεν ξερω ακομη που...
στο αεροδρόμιο έχει πολύ ωραιο εστιατόριο για συνάντηση αποχαιρετηστήρια για να κουνήσουμε μαντήλια....ολονυχτία μέχρι το πρωί και κονβόι μέχρι το αεροδρόμιο για τους αποχαιρετισμούς, δάκρυα, μαντήλια, οιμωγές... Ε, dorotija τι λες? Τα περιγράφω καλά?
Και στο Hyatt δίπλα ακόμη καλύτερο!στο αεροδρόμιο έχει πολύ ωραιο εστιατόριο για συνάντηση αποχαιρετηστήρια για να κουνήσουμε μαντήλια....
Τι λάου λάου ρε σύ? Αφού το είπε η Έρση: και στις 7/7 και στις 14/7. Όσοι πιστοί προσέλθετε. Και, μια και τό'χεις πάρει "εργολαβία", δε ρωτάς και στην καφετέρια (που έχει και φαγητό) που είναι στον Ο.Φ.Θ. - δε θυμάμαι τ' όνομα - τι γίνεται με το ιντερνετ?Λάου λάου το πάτε...άντε να κατασταλάξουμε,κοντεύουν οι μέρες...πούσαι βρε Ερση βγάλε την ανακοίνωση που πότε πως τι ...