• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Τι κάνει η εδώ παρέα;

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Φίλοι μου συμφορουμίτες και συνταξιδιώτες! Χαθήκαμε τον τελευταίο χρόνο, αλλά οι πολλές υποχρεώσεις που μου προέκυψαν στα επαγγελματικά μου κι ο περιορισμένος χρόνος παρέα με τις περιορισμένες μου αντοχές, μου στέρησαν την παρέα σας όλο αυτό το διάστημα που έλειψα από το φόρουμ.

Η αλήθεια είναι ότι μου λείψατε πολύ, αλλά δεν είχα κουράγιο να μπαίνω και να διαβάζω.

Τα νέα πολλών από εσάς, τα μάθαινα βέβαια, αφού συναντηθήκαμε κάποιες φορές με την ξοφλοπαρέα, αλλά σίγουρα μου έλειψε η παρέα και η καθημερινή επαφή που είχαμε.

Πλέον έχω ελαχιστοποιήσει ακόμη και το Facebook, αλλά με το φόρουμ ήταν πιο δύσκολα τα πράγματα, κι έτσι αραίωσα για τα καλά.

Αλήθεια...εγώ σας έλειψα καθόλου, ή δεν έγινε καν αισθητή η απουσία μου; Αλήθεια....με θυμόσαστε; :cool::cool::cool: (το "θυμόσαστε" με την έπαρση και την σύνταξη που του αξίζει).

Ελπίζω να τα λέμε όσο μπορώ, αλλά ρε παιδί μου...πολύ τρέξιμο με την δουλειά!

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
Καλως ηρθες cake βεβαια μας ελειψες......ολοι τρεχουμε με δουλειες αλλα το φορουμ μας ηρεμει,μας ξεκουραζει... ειμαστε μια οικογενεια πια....

Καλη επανοδο λοιπον....και φροντισε να εισαι παρων....πως θα τα βγαλω περα με τη Γιουροβιζιον φετο ??:D:D:D

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Έλα ντε; Καλά...φέτος, ούτε με την Eurovision δεν είχα προλάβει να ασχοληθώ τόσο! Τι χρονιά κι αυτή!

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
cake !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
επιτέλους !!!!!!!!!
εσένα ονειρευόμουνα καθε βράδυ μαζί με μια σοκολατίνα :bleh:
καλώς ξανάρθες!! αγαπάμε cake!!:hug:

marydim

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μεσόγειος
Ταξίδι-Όνειρο
Δρόμος Αγ. Ιακώβου-Ισπανί
Καλώς τον cakenet. Άντε καλή επάνοδο.
Και μην στενοχωριέσαι που μας άφησες για λίγο, αυτό σημαίνει ότι δούλευες πολύ άρα έβγαλες πολλά χρήματα και επομένως σου έχουν μείνει αρκετά για να τα ξοδέψεις σε μελλοντικά ταξίδια!

varioAthens

Member
Ποιός είσαι εσύ??? Να ξαναεγγραφείς και να απευθύνεις χαιρετισμό στην Ενότητα "Νέα Μέλη" παρακαλώ!!! :bleh:

Άντε καλωσόρισες και πάλι φίλε Cake!!! :clap:

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
cake !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
επιτέλους !!!!!!!!!
εσένα ονειρευόμουνα καθε βράδυ μαζί με μια σοκολατίνα :bleh:
καλώς ξανάρθες!! αγαπάμε cake!!:hug:
Καλά, ε....έχουν πέσει πείνες! Δε νομίζω να έκοψες το τσιγάρο και να σε πιάνουν υπογλυκαιμίες κι άλλα συναφή, ε; :bleh::bleh::bleh:

Καλώς τον cakenet. Άντε καλή επάνοδο.
Και μην στενοχωριέσαι που μας άφησες για λίγο, αυτό σημαίνει ότι δούλευες πολύ άρα έβγαλες πολλά χρήματα και επομένως σου έχουν μείνει αρκετά για να τα ξοδέψεις σε μελλοντικά ταξίδια!
...ναι, πολλά λεφτά...πάρα πολλά λεφτά! Τα στέλνω όλα στην Ελβετία σε τούβλα για να έχω να ξοδεύω όταν πτωχεύσει η χώρα...θα είμαι πια από τους ελάχιστους που θα ταξιδεύουν τότε! Το θέμα θα είναι βέβαια, πως θα φτάσω ο πτωχεύσαντας μέχρι την Ελβετία; :haha::haha::haha:

Ποιός είσαι εσύ??? Να ξαναεγγραφείς και να απευθύνεις χαιρετισμό στην Ενότητα "Νέα Μέλη" παρακαλώ!!! :bleh:

Άντε καλωσόρισες και πάλι φίλε Cake!!! :clap:
Ντροπή σας που με στέλνετε στα νέα μέλη! Στρώστε το κόκκινο χαλί να πατήσω ρε!!!

Αχ..παιδιά, δεν τα κατάφερα να διαβάσω και πάλι σχεδόν τίποτα! Δεν με αφήνει η κούραση...και θέλω να διαβάσω για Παρίσι που θα πάω τον Μάρτιο! Νομίζω πρέπει να προσλάβω κάποιον (τώρα που έχω τα άπλετα χρήματα, ε Marydim? ) να τα διαβάζει, κι εγώ να απαγγέλω τις απαντήσεις για να τις καταχωρεί εκείνος! :clap::clap::clap:

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
CakeNet καλως μας επεστρεψες και βεβαια σε θυμομαστε. Εμενα δεν ξερω αν θυμοσαστε αφου κι εγω βιωνω μια απο τα ιδια με τη δουλεια και εχουμε χαθει. Σε διπλανες τραπεζες εχουμε τα τουβλα μας στην Ελβετια :bleh: με τον cake!:haha:
Στα νεα μου συμπεριλαμβανεται μια υπερκοπωση που κορυφωθηκε χθες οπου και κατερρευσα στη δουλεια :(. Σημερα θα μεινω ξαπλα στην αιωρα μου , μπανανα-shake και travelstories..Μου λειψατε :) παρολο που εμπαινα στα κλεφτα καποιες φορες και διαβαζα τις ιστοριες σας.

Για οσους δε με θυμουνται , ειμαι η go2dbeach , εχω τρελλα με τις παραλιες , τις αιωρες και τους φοινικες και ακομα ελπιζω οτι καποια στιγμη θα παω στη Βραζιλια..

αθηνα123

Member
Επόμενο Ταξίδι
?????????????????
Ταξίδι-Όνειρο
νησια μαρκισας
σας θυμομαστε και τους δυο και απορουσαμε που ειχατε χαθει.καλως ηρθατε και παλι.για δευτερη φορα δεν σας συγχωρουμε.να μην το ξανακανετε.

KIKI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
[q

Για οσους δε με θυμουνται , ειμαι η go2dbeach , εχω τρελλα με τις παραλιες , τις αιωρες και τους φοινικες και ακομα ελπιζω οτι καποια στιγμη θα παω στη Βραζιλια..[/quote]

Ζωη , δεν ξεχνιεσαι με τιποτα :lol:
Απο τα ιδρυτικά στελεχη του φορουμ ...:clap:
Ξεκουρασου και εμεις εδω ειμαστε και σε περιμενουμε :lol:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος