• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Τι κάνει η εδώ παρέα;

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
CakeNet καλως μας επεστρεψες και βεβαια σε θυμομαστε. Εμενα δεν ξερω αν θυμοσαστε αφου κι εγω βιωνω μια απο τα ιδια με τη δουλεια και εχουμε χαθει. Σε διπλανες τραπεζες εχουμε τα τουβλα μας στην Ελβετια :bleh: με τον cake!:haha:
Στα νεα μου συμπεριλαμβανεται μια υπερκοπωση που κορυφωθηκε χθες οπου και κατερρευσα στη δουλεια :(. Σημερα θα μεινω ξαπλα στην αιωρα μου , μπανανα-shake και travelstories..Μου λειψατε :) παρολο που εμπαινα στα κλεφτα καποιες φορες και διαβαζα τις ιστοριες σας.

Για οσους δε με θυμουνται , ειμαι η go2dbeach , εχω τρελλα με τις παραλιες , τις αιωρες και τους φοινικες και ακομα ελπιζω οτι καποια στιγμη θα παω στη Βραζιλια..
και τα cocktails !!:p:p

Pandora

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Kεκάκι Γιάννη και Ζωή, πώς γίνεται να σας ξεχάσουμε ? ;) Για να οργανωθείτε και να επιστρέψετε δυναμικά :clap: Το φόρουμ μας, προσφέρεται και για ψυχοθεραπεία, χαλάρωση και παιχνίδια με τα κουβαδάκια μας...μην το ξεχνάτε...:haha:
Μας λείπετεεε...:grouphug:

varioAthens

Member
CakeNet καλως μας επεστρεψες και βεβαια σε θυμομαστε. Εμενα δεν ξερω αν θυμοσαστε αφου κι εγω βιωνω μια απο τα ιδια με τη δουλεια και εχουμε χαθει. Σε διπλανες τραπεζες εχουμε τα τουβλα μας στην Ελβετια :bleh: με τον cake!:haha:
Στα νεα μου συμπεριλαμβανεται μια υπερκοπωση που κορυφωθηκε χθες οπου και κατερρευσα στη δουλεια :(. Σημερα θα μεινω ξαπλα στην αιωρα μου , μπανανα-shake και travelstories..Μου λειψατε :) παρολο που εμπαινα στα κλεφτα καποιες φορες και διαβαζα τις ιστοριες σας.

Για οσους δε με θυμουνται , ειμαι η go2dbeach , εχω τρελλα με τις παραλιες , τις αιωρες και τους φοινικες και ακομα ελπιζω οτι καποια στιγμη θα παω στη Βραζιλια..
Αγαπημένη Go2!!! :D Περαστικά σου!!! Ο γιατρός οφείλει να σου γράψει μια αναρρωτική...κατά προτίμηση σε κλίμα ζεστό, με θάλασσα να κάνεις μπάνια και λουτρά και φυσικά ελαφριά διατροφή τύπου ανανάδες, μπανάνες κ.λ.π.
Όσο έλειπες πάντως έγιναν πράγματα και θάματα!!! Πήρα δρόμο ολισθηρό! Να φανταστείς πήγα σε χώρα όπου δεν έκανα ούτε ένα μπάνιο σε παραλία :shock:, δεν υπήρχε ούτε ένας φοίνικας :shock:! Ευτυχώς που επέστρεψες μπας και ξαναβρώ τον δρόμο μου προς Λατινική Αμερική, Καραϊβική κ.λ.π.!!!
Να είσαι καλά και να μην ξαναχαθείς!!! :D

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-

Άσε άσε...μας έφαγε η υπερκόπωση! Καλώς επιστρέψαμε λοιπόν..κι ελπίζω να καταφέρουμε να έχουμε μια πιο τακτική παρουσία αυτή την φορά!

σας θυμομαστε και τους δυο και απορουσαμε που ειχατε χαθει.καλως ηρθατε και παλι.για δευτερη φορα δεν σας συγχωρουμε.να μην το ξανακανετε.
Εμάς;;; Τις δουλειές μας...από αυτούς να ζητήσετε να δώσουν αναφορά! :haha:

Να είχε και το κουμπί του χρόνου...να σταμάταγε την ώρα που μπαίνουμε ώστε να σερφάρουμε με την ηρεμία μας! :p

meli

Member
Επόμενο Ταξίδι
...μηπως στην αγάπη???
Ταξίδι-Όνειρο
Ολος ο κόσμος
Βρε τι διαβαζω!!!:shock:
Αμαν βρε παιδια,η πολυ δουλεια τρωει τον αφεντη!!
Για ελατε κι απο εδω...
Φιλεναδα,για προσεχε εσυ!!! μας χρειαζονται οι φοινικες!!:clap:

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Παιδια χτυπησα μια εβδομαδα αδεια και ειμαι καλυτερα :)
Meli ετοιμη για Φιλιππινες? Πως παει η οργανωση? Κατεληξες σε καποια νησια?
Γραψε τιποτα για Αγιο Δομηνικο γιατι η Varioathens εχει αναγκη απο στηριξη απότι διαβαζω..:lol:

xenos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ν.Α Ασια
Ταξίδι-Όνειρο
Bανουατου/Tαιλανδη
Για οσους δε με θυμουνται , ειμαι η go2dbeach
Αν ξανα απουσιασεις για μεγαλα διαστηματα θα γινεις ban που ειναι και της μοδας.
Το κοινο περιμενει τροπικα ποστ με φοινικες και παραλιοκαταστασεις:cool:

meli

Member
Επόμενο Ταξίδι
...μηπως στην αγάπη???
Ταξίδι-Όνειρο
Ολος ο κόσμος
Ειμαι ετοιμη ή σχεδον ετοιμη οπως παντα για ανατροπες!!:D
Ο Αγιος Δομηνικος ειναι μεγααααααληηηη ιστορια!!!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom