maria91
Member
Εχω μεινει 5 βραδια στη Ναπολη πιστεψε με την ξερω καλα!για να λεω δε αλλαζω τις διαμονες μου στη Ναπολη και Βενετια καποιος λογος θα υπαρχει...το θεμα ειναι τα 3 κενα 24ωρα ποιες πολεις βολευει να δουμε κ τις διανυκτερευσεις αναλογως θα τις βολεψω...δε θα προσπαθησω να πεισω κανεναν με το ζορι να παει αλλου ενω θελει αλλου προφανως,το ταξιδι δε γινετε στα δικα μου θελω αλλα στα δικα τους..δοξα το θεο τρενα εχουν οι Ιταλοι με καποια δρομολογια τα βολευεις και πας σε αρκετες πολειςΚοίτα καταλαβαίνω οργανωτικά το θέμα είναι δύσκολα όταν υπάρχουν πολλές απόψεις στην παρέα, αλλά σοβαρά τώρα, τι ακριβώς έχουν στο μυαλό τους οι φίλοι σου για την Πίζα και θέλουν τόσο πολύ να τη στριμώξουν σε ένα άκυρο κατά τα άλλα δρομολόγιο; Θεωρείς τυχαίο ότι όλες οι φωτογραφίες που θα δεις στο ίντερνετ και στους οδηγούς είναι από την Πιάτσα ντελ Ντουόμο; Που ναι είναι φανταστική, αλλά τα θαύματα σταματάνε κάπου εκεί (μαζί με κανά δυο άλλα σημεία ενδιαφέροντος), να μου έλεγες θέλουν ντε και καλά Σιένα, Φλωρεντία, Σαν Τζιμινιάνο, έστω και Αρέτσο να πω ναι το καταλαβαίνω, αλλά εδώ μιλάμε για μια συγκριτικά - για τα δεδομένα της Τοσκάνης που είναι κρεμ ντε λα κρεμ της Ιταλίας - "φτωχή"πόλη. Έχει νομίζω τραίνο που πάει από Βενετία Πίζα, αλλά μιλάμε για 300 χλμ φεύγα, αν είναι τόσο αναγκαίο βάλε τη διανυκτέρευση εκεί, εγώ σίγουρα δε θα έμενα δεύτερο βράδυ.
Επίσης μια μέρα για τη Νάπολη, χωρίς να έχω πάει θεωρώ ότι πραγματικά αδικεί την πόλη, που σίγουρα είναι πολλά περισσότερα από προθάλαμος της Πομπηίας. Ακόμα και με Πίζα μέσα αξίζει να βάλεις τα εναπομείναντα βράδια εκεί ή στα πέριξ αν πραγματικά δεν σε ψήνει μόνη της η πόλη, λογικά όσοι ξέρουν καλύτερα από ηπειρωτικό ιταλικό νότο μπορούν να σου δώσουν καλύτερες ιδέες.