coco
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ιταλια παλι
- Ταξίδι-Όνειρο
- ρωσια
Ευχαριστω,θα ριξω μια ματια,να σαι καλα και να ταξιδευεις.
Δε χάνει με τίποτα?Δε χάνεσαι, θα τη βρεις? Δεν είναι χαμένη πόλη?Η Varenna είναι άχαστη!
Δυο τραπεζάκια πιο πίσω καθόμασταν εμείς κι απολαμβάναμε τον καφέ μας χαζεύοντας το ομιχλώδες τοπίο της λίμνης.Το τραπεζάκι που ήπια καφέ εβγαλες φωτο!!!
Αν μείνετε στις 11 μέρες θα πρότεινα να βγάλετε τη Σιένα (που μου αρέσει πολύ) και να προσθέσετε τις μέρες της σε Ρώμη και Βενετία, από μία. Αν μπορείτε να αυξήσετε τις μέρες, δώστε περισσότερες σε Ρώμη και Βενετία.11 μερες Ιταλια στις γιορτες
Δεν εχω ξαναμεινει ιταλια, το σχεδιο εχει καπως ετσι:
26.12 Αναχωρηση απο Κερκυρα με αυτοκινητο για Θεσσαλονικη και με Ryanair 15.30 αναχωρηση για Ρωμη.
27.12 ΡΩΜΗ
28.12 ΡΩΜΗ
29.12 ΡΩΜΗ
30.12 ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ
31.12 ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ
01.01 ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ
02.01 ΣΙΕΝΑ
03.01 ΣΙΕΝΑ και μεταβαση στην ΒΕΝΕΤΙΑ
04.01 ΒΕΝΕΤΙΑ
05.01 ΒΕΝΕΤΙΑ
06.01 ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΓΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.
Πως σας φαινεται η αναλογια διανυκτερευσεων?Μπορουμε να μεινουμε 1-2 μερες παραπανω σε περιπτωση που αξιζει καποια αλλη πολη.
Μια πόλη που δεν πρέπει να χάσετε είναι το μεσαιωνικό Σαν Τζιμινιάνο. Αξίζει τον κόπο, νομίζεις ότι ζεις σε άλλη εποχή!Καλησπέρα σε όλους.Θα χρειαστώ τη βοήθειά σας σε ένα ταξίδι που σχεδιάζω με την παρέα μου.Σκεφτόμαστε να κατέβουμε από θεσσαλονίκη μπολόνια(εκεί θα μένουμε) και από εκεί να νοικιάσουμε αυτοκίνητο και να επισκεφτούμε τη σιένα..μία μέρα στη μπολόνια,μία μέρα στη σιένα..και μας μένει άλλη μία μέρα..πέρα από φλωρεντία που έχουμε ξαναπάει,έχετε κάποια πρόταση για κάποια περιοχή που θα μπορούσαμε να επισκεφτούμε? θέλουμε να δούμε όμορφα μέρη,την παραδοσιακή ιταλία,όσο προλάβουμε δηλαδή..