Ιταλία Τι θα προτείνατε? Ταξιδι στην Ιταλια.

Samion

Member
Μηνύματα
10.466
Likes
9.426
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
@Samion κάπου είχα διαβάσει πως ρωτούσες κάτι για τιμές για Σικελία; Κάτι πήρε το μάτι μου για 6.80 με Volotea από Αθήνα τον Ιούλιο. Βασικά δεν το πήρε μόνο το μάτι μου;)
έχουν γνωση οι φύλακες...ρητορικη ηταν η ερωτηση και αφορουσε το ηρακλειο- Πρωτευουσα.
 

mpampis1979

Member
Μηνύματα
490
Likes
1.685
Επόμενο Ταξίδι
ΤΑΝΖΑΝΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
εγινε! ΙΝΔΙΑ 2018
γεια! τον αυγουστο με την παρεα εχουμε κλεισει για σικελια.επειδή θα ειμαστε εκει μια εβδομαδα σκεφτόμαστε να ενοικιάσουμε αυτοκινητο για τις μετακινήσεις μας κ για να δουμε οσο το δυνατον περισσοτερα μερη.ακουω όμως από διαφορες πηγες ότι είναι λιγο παραξενα τα πραγματα σε αυτό τον τομεα,ότι τα περισσοτερα γραφεια σε "κλεβουν" με την τιμη,με την εγγυηση κ μπορεις να βρεθεις κ χωρις αμαξι στο τελος...αν εχει καποιος γνωση ή εμπειρια από εκει ευχαρίστως να την μοιραστει μαζι μου!!! ευχαριστω!
 

Samion

Member
Μηνύματα
10.466
Likes
9.426
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
γεια! τον αυγουστο με την παρεα εχουμε κλεισει για σικελια,ότι τα περισσοτερα γραφεια σε "κλεβουν"
Μα τι λες? Αστεια πραγματα. Κλεισε σε σοβαρο σαιτ, εταιρεια (όχι αυτα που τελειωνουν σε. kp με καθε σεβασμο...) και κανενα προβλημα. Καλα να περασετε.
 

Stefania94

Member
Μηνύματα
9
Likes
1
Επόμενο Ταξίδι
Ιρλανδία
Ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση σας... Τελικά το πρόγραμμα βγήκε κάπως έτσι, πήγαμε μονοήμερη Cinque Terre - Μαναρόλα διανυκτερεύσαμε μια νύχτα στη Πίζα. Ύστερα αναχωρήσαμε για Σιένα όπου κάτσαμε μια νύχτα και το επόμενο πρωί επισκέφτηκαμε Σαν Τζιμινιάνο και μετά Φλωρεντία
 

gotthard

Member
Μηνύματα
74
Likes
40
Επόμενο Ταξίδι
kusadasi
Ταξίδι-Όνειρο
ΣΚΩΤΙΑ
Έχει πάει κανείς gardaland να μου πει εντυπώσεις ή ακόμα καλύτερα μια σύγκριση με europa Park?
 

coco

Member
Μηνύματα
1.301
Likes
2.284
Επόμενο Ταξίδι
ιταλια παλι
Ταξίδι-Όνειρο
ρωσια
Θα βρεθω στην Ανκονα τις πρωτες μερες του Ιουνη,μονη μου και αργοτερα θα συναντησω τις κορες μου στο Μιλανο για ενα 5ημερο στο Κομο και περιξ.
Εγω μπορω να διαθεσω περιπου 10 μερες για να δω διαφορα και για ενα 2μερο στη Βερονα που της το χρωσταω.Θα κινηθω αποκλειστικα με τρενα.Προχειρο σχεδιο ειναι 2 βραδυα Ραβεννα,2 παντοβα και 3 Βερονα.Εχει καποιος μια αλλη ιδεα?Εχω ξαναπαει Βερονα,Μιλανο και Κομο ,επισης Μπολωνια.Δεν θελω να κανω μακρινες αποστασεις,αλλα να κινηθω σ αυτον τον αξονα.Περιμενω προτασεις απο οσους γνωριζουν την περιοχη.Εχω παρει καποιες ιδεες απο ιστοριες εδω..
 

paefstra

Member
Μηνύματα
13.667
Likes
43.907
Προχειρο σχεδιο ειναι 2 βραδυα Ραβεννα,2 παντοβα και 3 Βερονα.Εχει καποιος μια αλλη ιδεα?
Η γνώμη μου είναι πως 3 βράδια στη Βερόνα είναι υπερβολή. Την εξαντλείς σε ένα 24ωρο και δεν έχει να επιδείξει φοβερά πράγματα, αν και είναι χαριτωμένη πόλη. Αντίθετα, έχει "πολύ ψωμί" η Φεράρα, στην οποία μετά βίας σε μια μερα πρόλαβα τα μισά από όσα ήθελα.
 
Last edited:

coco

Member
Μηνύματα
1.301
Likes
2.284
Επόμενο Ταξίδι
ιταλια παλι
Ταξίδι-Όνειρο
ρωσια
ευκολα κοβω μερα απο Βερονα,αλλωστε εχω ξαναπαει,το θεμα ειναι να προσθεσω Φερραρα η παει πολυ και να βγαλω καποια αλλη,δηλαδη τη Ραβεννα η την Παντοβα που υπολογησα αρχικα..Θα ειμαι μονη και θα σερνω 18 ημερων βαλιτσα..δεν εχω περασει τους σταθμους αυτων των πολεων αλλα της Μπολωνιας πχ ,δεν υπαρχει ασανσερ η κυλιομενες..αντε ανεβαζε και κατεβαζε βαλιτσα..Αν δεν ηταν αυτο,δεν το συζητω,μερα και πολη θα εκανα..Πρεπει να φτιαξω προγραμμα συντομα για να κλεινω και ξενοδοχεια και ακτοπλοικα..
 

paefstra

Member
Μηνύματα
13.667
Likes
43.907
Τωρα γυρισα απο εκει, Μπολωνια, Εγω ειδα ασανσερ παντου, καθε πλατφορμα γραμμης το δικο της. Πολυ ανετα. Στη Βερονα ηταν η μονη δυσκολια που ειδα οτι δεν υπαρχει αστικη συγκοινωνια, ταξι η ποδια μονο απο το σταθμο.
 

coco

Member
Μηνύματα
1.301
Likes
2.284
Επόμενο Ταξίδι
ιταλια παλι
Ταξίδι-Όνειρο
ρωσια
Τοτε την πατησα,εδωσα σ ενα να μου την ανεβασει τη βαλιτσα,πηρε τα 2 εισητηρια και καλα να βεβαιωθει οτι θα ανεβει τη σωστη αποβαθρα,τα βουτηξε κι εφυγε να τα πουλησει εξω.Καλα που μου το ειπες γιατι τα τελευταια χρονια επαιρνα μονο κατευθειαν τρενα για να την αποφυγω εκτος προπερσυ..Για να κανω ενα ψαξιμο παλι..λες να βαλω και Φερραρα?ειδα ειναι σκαρτη ωρα απο Παντοβα χωρις αλλαγη..
Με μια γρηγορη ερευνα νομιζω κατεληξα,Ανκονα ,Ραβεννα,Φερραρα,Παντοβα,Βερονα,Μιλανο.Θα μοιρασω τις μερες και ειμαι ενταξει.Νομιζω βγαινει ανετα σε 8 πανω κατω μερες.Στο Μιλανο δεν θα κατσω,περαστικη για Κομο.Ευχαριστω για την βοηθεια.
 
Last edited:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.529
Μηνύματα
899.328
Μέλη
39.248
Νεότερο μέλος
Georgetsn

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom