έχει ξεπουλήσει ο Ζαχαρίας! 15 άτομα του έχω στείλει από τότε που έγραψα την ιστορία!!!Κι εγώ θέλω το τηλέφωνο του Ζαχαρία!!
στο στέλνω με πμ
έχει ξεπουλήσει ο Ζαχαρίας! 15 άτομα του έχω στείλει από τότε που έγραψα την ιστορία!!!Κι εγώ θέλω το τηλέφωνο του Ζαχαρία!!
επισης έχεις pm για πληροφορίες για το Ζαχαρία.
β)Σκεφτόμαστε να πάμε το Πάσχα στο Καίρο θα μπορούσες να μας δώσεις σε pm για πληροφορίες για το Ζαχαρία.
Ψαχνω τωρα για ξεναγο, εχω βρει καποιους ελληνοφωνες, δεν χουμε καταλήξει, θα ηθελα κ το τηλ του Ζαχαρία! Μπορείς να μου το στείλεις?
θα μπορούσες να μου δώσεις τα στοιχεία του Ζαχαρία καθότι έχουμε κλείσει Κάιρο για αρχές Απρίλη και θέλω λίγο να το προγραμματίσω?
Θα ήθελα αρχικά οπωσδήποτε τα στοιχεία του Ζαχαρία!
Μπορείς να το στείλεις και σε μένα;
Εμεις εχουμε κλεισει για τελη Απριλιου και θα θελαμε το τηλεφωνο του ζαχαρια φυσικα!!
Κι εγώ θέλω το τηλέφωνο του Ζαχαρία!!
Θα μπορουσα να εχω και εγω το τηλ του ζαχαρια;
Δεν το βάζεις εδώ, να το πάρει το ποτάμι;θα μπορουσα και γω να εχω το τηλεφωνο του Ζαχαρία;;
Να ζητήσεις ποσοστά!Δεν το βάζεις εδώ, να το πάρει το ποτάμι;
είχα στο μυαλό μου ότι είχα στείλει το κινητό του Ζαχαρία σε πολύ κόσμο αλλά τώρα που τα είδα συγκεντρωμένα είναι περισσότερα από ότι περίμενα (καλή δουλεία @Nikos1986 ), γιατί είναι και τα προσωπικά μηνύματα! Ας μην ήταν αυτά τα gdpr και το θέμα της ιστορίας θα είχε γίνει: Πηγαίνεις Κάιρο;Πάρε μαζί σου Imodium και Κάλεσε το Ζαχαρία στο +3069... !Δεν το βάζεις εδώ, να το πάρει το ποτάμι;
με ένα 10% αν ζητούσα θα είχα βγάλει το επόμενο ταξίδι στην Αίγυπτο!Να ζητήσεις ποσοστά!
@Nikos1986 νομίζω πρέπει να το κάνω 15% στο Ζαχαρία και μόνο για κάιρο με τέτοια ζήτηση!Καλησπέρα. Δεν θα πρωτοτυπήσω. Επιθυμώ κ εγώ το τηλ του Ζαχαρία παρακαλώ!
Χαχαχαχα Εγώ θα το έκανα, 15% για Κάιρο. Μετά, μέχρι Νταχσούρ άλλο ένα 5% πάνω λόγω απόστασης. Σε λίγο, όταν αρχίσουν οι κρατήσεις για Χειμώνα θα ανεβεί κι άλλο@Nikos1986 νομίζω πρέπει να το κάνω 15% στο Ζαχαρία και μόνο για κάιρο με τέτοια ζήτηση!
@nickzinos. αμέσως οι πληροφορίες!