sofianaxos
Member
Καλημέρα σας. Εγώ θα ήθελα αν γίνει κάποιος διαγωνισμός το 2015 να μην γίνει με κλήρωση αλλά να έχει να κάνει με γνώσεις πάνω στα ταξίδια ή με ερωτήσεις που αφορούν εδώ το φόρουμ!!
Μία ελπίδα είχες να κερδίσεις και μόλις την σπατάλησες....Γιατί πήρες και εμένα στο λαιμό σου όμως;Καλημέρα σας. Εγώ θα ήθελα αν γίνει κάποιος διαγωνισμός το 2015 να μην γίνει με κλήρωση αλλά να έχει να κάνει με γνώσεις πάνω στα ταξίδια ή με ερωτήσεις που αφορούν εδώ το φόρουμ!!
Αν πας στην "εξελιγμένη αναζήτηση" του φόρουμ θα βρεις ότι υπάρχουν οι επιλογές "search albums" και "search photos", όπου μπορείς να κάνεις αναζήτηση με βάση τον τίτλο του άλμπουμ και της φωτογραφίας αντίστοιχα.Στα φωτογραφικά άλμπουμ υπάρχει αναζήτηση; Μόνο αναζήτηση με όνομα χρήστη βρήκα. Πιστεύω θα ήταν χρήσιμο να έχει αναζήτηση με βάση τον τίτλο του άλμπουμ.
Δε νομίζω ότι κάτι τέτοιο θα γίνει.Να δίνεται κάποιο εύλογο χρονικό περιθώριο σε όσους ξεκινάνε μια ιστορία να την τελειώνουν. Αλλιώς να διαγράφεται (η ιστορία). "Δημοκρατικότατο" το καταλαβαίνω, αλλά είναι κρίμα να ξεκινάμε να διαβάζουμε μια ωραία ιστορία και να ξεροσταλιάζουμε πότε και ΑΝ αυτή θα ολοκληρωθεί ποτέ (Ναι DIΜ KYR εσένα κοιτάω )
Ευκολάκι. Θα αγοράσουμε μια αεροπορική εταιρεία (ή θα ανοίξουμε δική μας).Χρονια πολλα σε ολους!δε ξερω αν θυμαστε,ειδικα οι πιο παλιοι εδω,ακριβως ενα χρονο πριν ειχε ξεκινησει το τρελο παρτυ με τα κουπονια της airfast που για ενα 8 μηνο περιπου μας χαρισε απιστευτες στιγμες....οποτε εκτος των αλλων θα θελαμε το travelstories να μας χαρισει αναλογες στιγμες (δυσκολο βεβαια να επαναληφθει κατι αντιστοιχο) κ το 2015!!!
Είναι δυστυχώς το κόστος μεγάλο@Defkalion να τολμήσω να πω ένα app για smartphones ή πάλι θέλουνε πολλά λεφτά; Ηταν πολύ βολικό!
Κρίμα! Ίσως στο θέμα σου "Τι θέλετε από το Travelstories το 2016" να ειναι διαφορετικά τα πράγματα!Είναι δυστυχώς το κόστος μεγάλο