prefontaine
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Σικελία
- Ταξίδι-Όνειρο
- Όκλαντ , Νέα Ζηλανδία
Θα συμφωνούσα και εγώ με τον triplover για καθάρισμα σχολίων σε διάφορα παλαιότερα θέματα , αν και κατανοώ εκτος του οτι είναι χρονοβόρο και οτι είναι σχετικό κάποιες φορες στο τι θα πρέπει να αφαιρεθεί και εαν αυτά βοηθούν στο topic που εμφανίζονται.
Επίσης ίσως και κάποιες κληρώσεις για κάποιες εξορμήσεις-εκδρομές.Φυσικά αυτό εξαρτάται και από το οικονομικό κόστος το οποίο είναι κατανοητό και σεβαστό.
Και εαν μπορώ να αναφερθώ στο θέμα του χάρτη...
Δεν έχω κάνει πολλά ταξίδια -ελάχιστα θα έλεγα- στο εξωτερικό , και υποψιάζομαι πως στο site οι περισσότεροι που γίνονται μέλη το κάνουν διοτι θέλουν ή προκειται να κάνουν στο μέλλον και θέλουν να ενημερωθούν από πιο έμπειρους ταξιδιώτες.
Οπότε σταχυολογόντας (κρίνοντας και από εμένα πρωτίστως) θεωρώ πως :
α) πολλά μέλη δεν είναι εξοικειωμένα με το χάρτη
β) ίσως δεν έχουν κανει πολλά ταξίδια -ίσως και καθόλου σε κάποια νεαρά μέλη- και δεν θεωρούν πως είναι άξιο αναφοράς στον ταξιδιωτικό χάρτη
γ) χρονοβόρο για κάποιους άλλους
Όπως και να έχει παραμένει ένα καλό και χρήσιμο πληροφοριακό εργαλείο
Καλές γιορτές , καλή πρωτοχρονιά και καλά ταξίδια σε όλους σας!
Επίσης ίσως και κάποιες κληρώσεις για κάποιες εξορμήσεις-εκδρομές.Φυσικά αυτό εξαρτάται και από το οικονομικό κόστος το οποίο είναι κατανοητό και σεβαστό.
Και εαν μπορώ να αναφερθώ στο θέμα του χάρτη...
Δεν έχω κάνει πολλά ταξίδια -ελάχιστα θα έλεγα- στο εξωτερικό , και υποψιάζομαι πως στο site οι περισσότεροι που γίνονται μέλη το κάνουν διοτι θέλουν ή προκειται να κάνουν στο μέλλον και θέλουν να ενημερωθούν από πιο έμπειρους ταξιδιώτες.
Οπότε σταχυολογόντας (κρίνοντας και από εμένα πρωτίστως) θεωρώ πως :
α) πολλά μέλη δεν είναι εξοικειωμένα με το χάρτη
β) ίσως δεν έχουν κανει πολλά ταξίδια -ίσως και καθόλου σε κάποια νεαρά μέλη- και δεν θεωρούν πως είναι άξιο αναφοράς στον ταξιδιωτικό χάρτη
γ) χρονοβόρο για κάποιους άλλους
Όπως και να έχει παραμένει ένα καλό και χρήσιμο πληροφοριακό εργαλείο
Καλές γιορτές , καλή πρωτοχρονιά και καλά ταξίδια σε όλους σας!