underwater
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ανταρκτική
Το καταλαβαίνω απόλυτα αυτό που λες. Παρ' όλα αυτά εγώ θεωρώ ότι οι περισσότεροι δεν τον συμπλήρωσαν όχι για λόγους χρόνου, αλλά για να δείξουν την αντίθεσή τους. Επειδή αν το πάρεις σιγά-σιγά, δεν θα αργήσεις να τον γεμίσεις! Εντάξει, σε μένα πήρε 2-3 απογεύματα, άλλοι θα χρειάζονται 5-6. Δεν είναι και τόσο τραγικό. Και μετά απλά προσθέτεις τα νέα σου ταξίδια.Noμίζω ο λόγος που η συντριπτική πλειοψηφία δεν τον έχει συμπληρώσει είναι επειδή είναι απίστευτα χρονοβόρο, ειδικά για όσους έχουν ταξιδέψει πολύ. Το πόσο λίγοι τον συμπλήρωσαν δείχνει και το μέγεθος της αποτυχίας του. Χωρίς χάρτες χάνεται η μισή διαδραστικότητα του φόρουμ, δεν ξέρεις ποιος έχει πάει πού, ποιον να ρωτήσεις κλπ. Προτιμώ να πορτοκαλίζεται χαλάλι ένας χάρτης, παρά να μην ξέρω τίποτε για το συνομιλητή μου.
Προσωπικά για μένα ο παλιός χάρτης από ένα σημείο και μετά δεν έλεγε κάτι, πέρα από τον αρχικό εντυπωσιασμό όταν είχα πρωτογραφτεί στο forum. Το να έχει κάποιος πορτοκαλί όλο το UK όταν έχει πάει ένα Λονδίνο όλο κι όλο δεν με βοηθά σε κάτι αν θέλω να μάθω πληροφορίες για την Ουαλία ας πούμε.
Τέλος πάντων, γνώμες είναι αυτές, δεν θα λυπηθώ κιόλας αν επιστρέψει ο παλιός και ας μην τρελαίνομαι. Συζήτηση να γίνεται.