• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Τι δώρο θα κάνετε στον εαυτό σας;

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Μιας και σας βλέπω να ποστάρετε ακατ-άσχετα σε όλο το φόρουμ, είπα να πάρω την πρωτοβουλία μιας και δεν το κάνει κανείς σας, να ανοίξω ένα τόπικ που προσφέρεται για socializing μιας και ψοφάτε.

Κάτω οι αλτρουισμοί λοιπόν, πείτε μας τι θα πάρετε για τον ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ αυτά τα χριστούγεννα.

Απαντήσεις όπως "μια περαίωση", "ένα δίπιττο απ'όλα", και "μια μούτζα" απαγορεύονται ή έστω πρέπει να αιτιολογούνται γλαφυρά. :xmas_mrgreen:

Μιλάτε.

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Εγω προσωπικά θα μου αγοράσω μια ΛΟΚΟ για να πηγαίνω φθηνά και υπεύθυνα εκεί που θέλω.
Θα την ονομάσω Brayan air

makisg

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μιλάνο-Βερόνα-Μολβένο.
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
εγώ θα μου αγοράσω μια ΚΟΛΟ για να με φέρνει απο εκει που θα πηγαίνω.

peter75rhodes

Banned
Επόμενο Ταξίδι
GWT/BGY/BRA/AMS/MAD/CRL
Ταξίδι-Όνειρο
Island/Grönland
Καλά, θα μιλήσω με Δουβλίνο και θα σου πω...

mariath

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Νότια Αμερική
Για μένα το σκέφτομαι ακόμα τι θα αγοράσω, για σένα όμως Δευκαλίωνα, σου στέλνω ένα κιβώτιο λουκέτα! Θα σου χρειαστούν με τόσο κλείδωμα που πέφτει τελευταία :xmas_razz::xmas_razz:

Sokratis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puerto Rafti
Μιας και σας βλέπω να ποστάρετε ακατ-άσχετα σε όλο το φόρουμ, είπα να πάρω την πρωτοβουλία μιας και δεν το κάνει κανείς σας, να ανοίξω ένα τόπικ που προσφέρεται για socializing μιας και ψοφάτε.

Κάτω οι αλτρουισμοί λοιπόν, πείτε μας τι θα πάρετε για τον ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ αυτά τα χριστούγεννα.

Απαντήσεις όπως "μια περαίωση", "ένα δίπιττο απ'όλα", και "μια μούτζα" απαγορεύονται ή έστω πρέπει να αιτιολογούνται γλαφυρά. :xmas_mrgreen:

Μιλάτε.
Αφεντικο σπουδαια η ιδεα σου, εδω θα βγαζουμε το αχτι μας χωρις να χαλαμε τα θεματα

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.653
Μέλη
39.403
Νεότερο μέλος
snapthreads9

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom