Η μόνη έκπληξη είναι ότι σου πήρε τόσες ώρες να απαντήσεις....αν έχει ήδη καταλήξει ο suitcase πάσο. αν όχι θα προτείνω φυσικά Italia. Το original stuff και όχι απομιμήσεις...
άντε Ρώμη (<90 με λοκο από θεσσ) ή ακόμα καλύτερα συνεχίστε με άλλη λοκο για Σικελία. πολιτισμός+φαί+dolce vita..
Ρε Γιώργο άστο να πάει στο διάολο... έχει τέσερεις μαρτυρίες συν μία την δικιά σου και ησυχάσαμε τώρα... δεν είναι ψεύτικες οι μαρτυρίες απλά άλλα τα στάνταρς τα δικά σου και άλλα τα δικά μας... εγώ είπα κάτι για 80? άντε 70?... πιο κάτω δεν πάει το ρημάδι...Τέσσερις και όλες θετικές; Συν μια η δική μου μαρτυρία ίσον πέντε; Ψεύτικες θα είναι, σας το λέει ο μαλτάκιας που το ξέρει απέξω κι ανακατωτά το ξενοδοχείο.
Μην τα λες αυτά και παραέξω γιατί θα σε δέσουνε... η μόνη περίπτωση να είναι τα αρώματα 40% φτηνότερα από ότι στην Ελλάδα είναι να είναι μαιμούδες ή να είναι αυτά που φόραγε η γιαγιά μου στο μεσοπόλεμο...Στην Κορούνια αγόρασε τα αρώματα με το κιλό (κάτι ζιβενσί κλπ που δεν ξέρω) διότι ήταν στο 40% των ελληνικών τιμών,!
Στο hospederia San Martin pinario από ότι διάβασα παραπάνω ! Σε αυτό εκλεισα το βρήκα στο trip advisor είχε πολύ Καλές κριτικές ,τοποθεσία ιδανική !!Σε ποιο έμενε ο Panta45? Σ'αυτό που προτείνει ο Γιώργος;
Samion τη Σικελία τη σκεφτόμουν πολύ! Λίγο με απέτρεψε ότι θα απαιτούσε αυτοκίνητο. Διάβασα και πολύ ωραίες ιστορίες εδώ για Σικελία - παρεπιπτόντως δεν έχω διαβάσει τίποτα για νησιά Αιόλου ή Ίσκια, έχει πάει κανείς; Άσχετη ερώτηση, έκλεισε η παρένθεση.
Traveller κι εγώ υπολογίζω αρκετά παραπάνω από ό,τι μου προτείνουν γιατί μου αρέσουν και τα ωραία φαγητά, και τα ωραία κρασιά, και τα ωραία μπαρ! 1200 ειναι οκ, πάλι εντός budget. Πάντως το 1,8 η μπύρα που λέει ο Γιώργος είναι ένα κριτήριο ανεκτό για να καταλάβεις μέσο κόστος ζωής.
ναι έχω πάει. δεν αξίζει όμως αυτονομα. μόνο σε συνδυασμό με κάτι άλλο. ναπολη+ ίσκια (μονοήμερη ή το πολύ 2) κ σικελία+ αιόλια (1-3 μέρες μαξιμουμ).δεν έχω διαβάσει τίποτα για νησιά Αιόλου ή Ίσκια, έχει πάει κανείς;
Ευχαριστώ Ισαβέλλα! Επειδή δεν έχεις συμπληρώσει 20 μηνύματα και δε μπορείς να απαντήσεις σε προσωπικό μήνυμα, στο ρωτάω εδώ: τι εποχή θα πρότεινες για Εσθονία;Η Γαλικία είναι θαυμάσιος προορισμός, θα αποτολμήσω όμως εναλλακτική πρόταση, έστω κι αν είναι για να την κρατήσεις μόνο στην άκρη του μυαλού σου για μια επόμενη φορά:
Προτείνω λοιπόν Βαλτική, και ειδικότερα Ταλίν -Εσθονία. Η πόλη δεν παίζεται, το φαί επίσης, οι τοπικές συγκοινωνίες είναι εξαιρετικές και η ενοικίαση αυτοκινήτου κάθε άλλο παρά απαραίτητη. Πιθανές εκδρομές στο Parnu (ημερίσια) και στο Tartu (με διανυκτέρευση). Εισιτήρια με Air Baltic 213 ?.
Μπορείς επίσης να κάνεις αεροπορικό συνδυασμό Αθήνα-Ρίγα (Λετονία) στον πηγαιμο και Ταλίν-Αθήνα στην επιστροφή με μια ενδιάμεση μετακίνηση με λεωφορείο. Κι έτσι βλέπεις και την Ρίγα, επίσης κούκλα πόλη.
Από διαμονή έχεις τα πάντα, από απλό Β&Β μέχρι πεντάστερη γκλαμουριά, στην παλιά πολη πάντα εννοείται. Ιδού ενδεικτικά ένα λινκ Tallinn Tourism - Accommodation.
Μ' αυτά τα δεδομένα και με τον προϋπολογισμό που δίνεις γυρνάς τη Βαλτική όχι για 6 αλλά για 16 μέρες.