• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Τι έκπληξη!Θέμα-αναζήτησης προορισμού εξωτερικό

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Τι διαφορά του την δίνεις πίσω αν δεν βγει;

Από 23/8 μέχρι 5/9 η φθηνότερη επιλογή που βλέπω είναι 381? αν μείνει εκεί για εννιά μέρες.

Attachments

Last edited by a moderator:

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
1/9-7/9 κάνει 283?...
1/9-9/9 303?
29/8-5/9 372?
Βγάλε ένα μέσο όρο... 350? το υπολόγισα στον προϋπολογισμό.

Και το να μείνει 9 μέρες είπε πως δεν είναι πρόβλημα, οι 6 μέρες ήταν λόγω του οικονομικού απ' ό,τι είπε.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
1/9-7/9 κάνει 283?...
1/9-9/9 303?
29/8-5/9 372?
Βγάλε ένα μέσο όρο... 350? το υπολόγισα στον προϋπολογισμό.

Και το να μείνει 9 μέρες είπε πως δεν είναι πρόβλημα, οι 6 μέρες ήταν λόγω του οικονομικού απ' ό,τι είπε.
Συγγνώμη αλλά όταν μου λένε τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτέμβρη δεν καταλαβαίνω αρχές Σεπτέμβρη με αρχές Σεπτέμβρη.Μάλλον έχω θέμα κατανόησης.Και πάλι με συγχωρείς.

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Παιδιά μην αρπάζεστε.. εμένα μ'αρέσει η ιδέα της Γαλικίας! Όντως, επειδή ξεκινώ από Θεσ/νίκη, οι τιμές είναι πολύ διαφορετικές (500+ ευρώ) αλλά θα προσπαθήσω να δω άλλους συνδυασμούς. Είτε low-cost είτε μέσω Αθήνας.
Γιώργο, μήπως έχεις γράψει ιστορία για Γαλικία; Αν κατάλαβα καλά επειδή είναι φοιτητούπολη όσο αργότερα πάω τόσο καλύτερα για να έχει ζωή, έτσι;

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Σιγά μην αρπαζόμαστε.
Αλλά αν πας κάνε μας τη χάρη να μας πεις πόσα ξόδεψες,κι αν πάλι δεν πας πες μας τους λόγους που σε απέτρεψαν.

Σου εύχομαι ολόψυχα να είμαι λάθος και να πας και να περάσεις θαυμάσια.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Τέσσερις και όλες θετικές; Συν μια η δική μου μαρτυρία ίσον πέντε; Ψεύτικες θα είναι, σας το λέει ο μαλτάκιας που το ξέρει απέξω κι ανακατωτά το ξενοδοχείο.
Παρακαλούνται οι Ιάπωνες να μη γράφουν καλές κριτικές στη γλώσσα τους, εκνευρίζεται ο maltakias.

Πέραν της maltako-υστερίας, μπορείς να στείλεις pm και στον panta45, μόλις γύρισε από το Σαντιάγο και είναι κατενθουσιασμένος. Εντάξει, δεν έχει τις in-depth γνώσεις του maltakias στο θέμα Κομποστέλα, αλλά κάτι θα σου πει. Έμεινε στο
Hospeder?a San Mart?n Pinario
, με απίστευτη τοποθεσία. Η τιμή για τέλη Αυγ. αρχές Σεπτ είναι γύρω στα 66?/δίκλινο, δηλαδή ελάχιστα παραπάνω από το μπάτζετ των 60 που λέγαμε. Α, έχει και 88 θετικές κριτικές, γύρω στα 8.9/10 πιάνει.
Όλες ψεύτικες βέβαια κι ας μην είναι στα γιαπωνέζικα, μην ξεγελιέσαι, άκου τον maltakias.

Όχι, ιστορία για Σαντιάγο δεν έχω γράψει. Περιμένουμε να τσιγκλίσετε τον κύριο panta45 να τη γράψει αυτός.
Ναι, όσο αργότερα πας, τόσο το καλύτερο. Ειδικά από μέσα Σεπτέμβρη κι έπειτα οι τουρίστες εξαφανιζολ και οι φοιτητές εμφανιζόλ.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Ψεύτικες θα είναι, σας το λέει ο μαλτάκιας που το ξέρει απέξω κι ανακατωτά το ξενοδοχείο.

Όλες ψεύτικες βέβαια κι ας μην είναι στα γιαπωνέζικα, μην ξεγελιέσαι, άκου τον maltakias.
Δεν ανέφερα πουθενά ότι είναι ψεύτικες,ανέφερα ότι είναι τέσσερις.

Κατά τα άλλα εγώ διαστρεβλώνω τα λεγόμενά σου....

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Ευχαριστώ για την πολύτιμη βοήθεια! Κάτσε να τον τσιγκλίσω το συμφορουμίτη να γράψει αφού είναι ακόμα ζεστός...
Τα ξενοδοχεία πανέμορφα όμως - αν και με κέρδισες όταν αναφέρθηκες στο φαγητό...
Maltakias όντως ίσως φύγω από το budget, αν οι τιμές είναι τέτοιες από Θεσνίκη, θα κάτσω να τα ζυγίσω όλα πριν κλείσω. Αλλά ενθουσιάστηκα πολύ γιατί είχα "ξεχάσει" τη Γαλικία ως πιθανό προορισμό και μου αναζωπυρώθηκε το ενδιαφέρον να πάω!!

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Low cost για Σαντιάγο έχει, τσέκαρε συνδυασμούς μην κάνουμε εμείς όλη τη δουλειά. Για να πάρεις μια ιδέα πάντως, αν βρεις τρόπο να φτάσεις φτηνά στη Βαρκελώνη, από εκεί οι απευθείας πτήσεις για Σαντιάγο μετ' επιστροφής μου έρχονται 75 ευρώ συνήθως.

Για να έχεις μια ιδέα για το κόστος (θεωρώ πως το μπάτζετ που έβαλα πιο πάνω είναι πολύ γενναιόδωρο, δεν πρόκειται π.χ να ξοδεύετε 15ευρώ/άτομο ημερησίως σε μεταφορές, άσε τα 40? για φαγητό, τόφαλοι θα γίνετε...), στα μπαρ με ζωντανή μουσική η είσοδος είναι ή δωρεάν ή 1?. Τον Νοέμβριο πήγα με το έτερον ήμισυ, ήταν η πρώτη της φορά, τα βρήκε όλα πάμφθηνα. Στην Κορούνια αγόρασε τα αρώματα με το κιλό (κάτι ζιβενσί κλπ που δεν ξέρω) διότι ήταν στο 40% των ελληνικών τιμών, η μπύρα στα μπαράκια έχει... 1.80? στο Σαντιάγο (και παίρνεις και τσάμπα τάπας...), η πόλη περπατήσιμη άρα συγκοινωνίες δε χρειάζεσαι, το τραίνο για τη Λα Κορούνια περίπου 6?/one way (με πολλές προσφορές ανάλογα την ημέρα, ώρα κλπ, διαδρομή από 30 μέχρι 45 λεπτά), τιμές μουσείων αστείες και για τα φαγητά μην τα ξαναπώ, ειδικά κάτι γκουρμεδάκια πειραματικά με βιολογικό φαγητό που νιώθεις πως τους κλέβεις τους ανθρώπους... Αποφύγετε την τουριστική οδό Franco, τσάμπα είναι κι αυτή, αλλά τα φαγητά τους είναι γκρικ μουζάκα τουριστίκ.

Σακ βουαγιάζ!

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Γιώργο, μήπως έχεις γράψει ιστορία για Γαλικία; Αν κατάλαβα καλά επειδή είναι φοιτητούπολη όσο αργότερα πάω τόσο καλύτερα για να έχει ζωή, έτσι;
Ο Γιώργος έχει γράψει κατά καιρούς διάφορες πληροφορίες για την περιοχή, σε διάφορα θέματα. Με μια προσεκτική αναζήτηση μπορείς να τις βρεις.

Υπάρχει όμως μια ταξιδιωτική ιστορία του μελους Manos, η οποία αναφέρεται και στο Santiago de Compostela. Ρίξε μια ματιά:
http://www.travelstories.gr/%F4%E1%...%E2%FC%F1%E5%E9%E1-%E9%F3%F0%E1%ED%DF%E1.html

Το δε μέλος vasso που επίσης έχει ξεκινήσει ιστορία για την Ισπανία, δυστυχώς μας έχει αφήσει στο σημείο που φτάνει στο Santiago.

Traveller

Member
Στο Santiago δεν έχω πάει, δεν έχω γνώμη και είμαι σίγουρος ότι θα αξίζει... δεν μπορεί να παίζει τσάμπα την φήμη του ο Γιώργος...

Στα διαδικαστικά βέβαια υπάρχουν πολλές τρύπες τις οποίες όσο και να ρετουσάρει ο Γιώργος φαίνονται...

1. Η μέρα του maltakias δεν ξέρω πόσο κρατάει αλλά η πρώτη σας μέρα αν την κάνετε από Αθήνα στις 4.30 το πρωί πάει περίπατο... θα είστε ζόμπι όλη μέρα...
2. Επίσης και η τελευταία σας μέρα πάει κι αυτή στην ευχή του Αλλάχ γιατί ή θα την χάσετε φεύγοντας 14.30 το μεσημέρι ή θα χάσετε την επόμενη εργάσιμη αν φύγετε με την βραδυνή... και αυτά αν δεν πληρώσετε και κανένα ξενοδοχείο στο connection...
3. Για τα 45? που λέει ο Γιώργος για ύπνο κρατήστε μικρό καλαθάκι γιατί το συγκεκριμένο κατάλυμα είναι για ταξιδευτές στυλ Γιώργου... καλά χρυσά τα ταξίδια σου Γιώργο μου αλλά πολεμάμε την ταξιδιωτική ζωή από διαφορετικό μετερίζι... διαλέξτε κάτι στα 80? που σας λέω...
4. Το φαγητό ασφαλώς και θα είναι σούπερ... αυτό είναι τσεκαρισμένο... αλλά αυτά το 9,5? το άτομο όλα μέσα μου θυμίζουν τουριστικό μενού στην Πλάκα... κι επειδή με το φαί δεν κάνεις πλάκα το 20-25? το μενού μου φαίνεται πιο ρεαλιστικό... επίσης έχω την κακιά συνήθεια όταν τρώω να πίνω και κανένα κρασάκι... όποτε βάλτε ένα δεκαρικάκι πάνω το άτομο... καφέδες πίνετε? γλυκάκια τρώτε? κανα ποτάκι το βράδυ κοπανάτε? αν ναι βάλτε ένα εικοσαρικάκι ακόμα...

Εν κατακλείδι πας για χιλιαδιακόσια χαλαρότατα... αν υπολογίζεις 850? μπαίνεις μέσα με τα τσαρούχια και μένουν και οι φούντες έξω...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom