• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Γενικά Την βοήθεια σας για επιλογή ταξιδιού????

meli

Member
Επόμενο Ταξίδι
...μηπως στην αγάπη???
Ταξίδι-Όνειρο
Ολος ο κόσμος
Λοιπόν χρειαζομαι την πολυτιμη βοήθειά σας.
Εποχη που ταξιδιου΄Χριστουγεννα-Πρωτοχρονια,αναγκαστικα high season,περιοδος γιορτων,τα ξερω τα μειονεκτηματα,αλλα δεν εχω κι άλλη επιλογη....
Το ξερω ειναι νωρις,αλλα αποτι ειδα στις αεροπορικες εταιριες εχουν ηδη βγαλει μεχρι αρχες Ιανουαριου,αυτο σημαινει οτι σε λιγο θα μπορω να κλεισω κι επειδη ειναι high season ισως πρεπει να βιαστω πριν εκτοξευτουν οι τιμες στα υψη....
Σκεφτομαι
1. Φιλιπιννες...ξερει κανεις κατι για τσουχτρες¨? ¨η ποιο νησι να προτιμησω? (λειπει και η Ζωη ή μου φαινεται?) :roll:
2. Σρι-Λανκα...από θαλασσες τι λεει όμως?
3. Μπαλί....η εποχη ειναι καλή ή θα πέσω σε βροχές?
4. Τανζανία σε συνδιασμο με Ζανζιβάρη?
Οποιαδηποτε άλλη πρόταση είναι καλοδεχουμενη βεβαια! Αρκει να εχει και θαλασσα μεσα ο προορισμος...:cool:
Και οπως καταλαβατε ,δεν κοιταζω μονο Ασια,απλως δεν ηξερα που πρεπει να το βαλω το θεμα...:roll:

varioAthens

Member
Λοιπόν χρειαζομαι την πολυτιμη βοήθειά σας.
Εποχη που ταξιδιου΄Χριστουγεννα-Πρωτοχρονια,αναγκαστικα high season,περιοδος γιορτων,τα ξερω τα μειονεκτηματα,αλλα δεν εχω κι άλλη επιλογη....
Το ξερω ειναι νωρις,αλλα αποτι ειδα στις αεροπορικες εταιριες εχουν ηδη βγαλει μεχρι αρχες Ιανουαριου,αυτο σημαινει οτι σε λιγο θα μπορω να κλεισω κι επειδη ειναι high season ισως πρεπει να βιαστω πριν εκτοξευτουν οι τιμες στα υψη....
Σκεφτομαι
1. Φιλιπιννες...ξερει κανεις κατι για τσουχτρες¨? ¨η ποιο νησι να προτιμησω? (λειπει και η Ζωη ή μου φαινεται?) :roll:
2. Σρι-Λανκα...από θαλασσες τι λεει όμως?
3. Μπαλί....η εποχη ειναι καλή ή θα πέσω σε βροχές?
4. Τανζανία σε συνδιασμο με Ζανζιβάρη?
Οποιαδηποτε άλλη πρόταση είναι καλοδεχουμενη βεβαια! Αρκει να εχει και θαλασσα μεσα ο προορισμος...:cool:
Και οπως καταλαβατε ,δεν κοιταζω μονο Ασια,απλως δεν ηξερα που πρεπει να το βαλω το θεμα...:roll:
Θεωρητικά για Μπαλί η ξηρή περίοδος είναι από Απρίλιο μέχρι Οκτώβριο ενώ Δεκέμβριο, Ιανουάριο, Φεβρουάριο έχει βροχοπτώσεις! Ωστόσο στο Μπαλί και την ξηρή περίοδο δεν θα πάθεις πλάκα με τις θάλασσες (ειδικά μετά από Καραϊβική και Μαλδίβες), πιο ενδιαφέρον κατ' εμέ έχει η ενδοχώρα...είναι απλά υπέροχη!
Στα υπόλοιπα 3 δεν έχω πάει αλλά πιο ελκυστικός προορισμός μου φαίνεται η Τανζανία-Ζανζιβάρη!

meli

Member
Επόμενο Ταξίδι
...μηπως στην αγάπη???
Ταξίδι-Όνειρο
Ολος ο κόσμος
Σευχαριστω για την απάντηση!!:)
Ναι,μαλλον δεν ειναι η καταλληλη εποχη για Μπαλι....

joela

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΠΕΡΟΥ
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου!!!!!
Σευχαριστω για την απάντηση!!:)
Ναι,μαλλον δεν ειναι η καταλληλη εποχη για Μπαλι....
Οχι μόνο δεν είναι καταλληλη εποχή αλλά αν θες οποσδήποτε θάλλασα τότε δεν είναι και η καλύτερη περιοχή.Το μπάλι αξίζει πιο μέσα;)

meli

Member
Επόμενο Ταξίδι
...μηπως στην αγάπη???
Ταξίδι-Όνειρο
Ολος ο κόσμος
Για να λέτε εσεις,που εχετε παει,κατι ξερετε...
Επομενως το βγαζω από τη λίστα...
παμε παρακατω..:roll:

varioAthens

Member
Για να λέτε εσεις,που εχετε παει,κατι ξερετε...
Επομενως το βγαζω από τη λίστα...
παμε παρακατω..:roll:

Εγώ δεν θα έβγαζα εκτός κάποιον προορισμό λόγω καιρού (η Ινδία λίγο μόνο με προβληματίζει λόγω του ότι στους μουσώνες, βάσει όσων έχω ακούσει, μπορεί να ξεσπάσουν και επιδημίες) ... τα περισσότερα ταξίδια τα έχω κάνει αναγκαστικά Αύγουστο, δηλαδή την κατεξοχήν απαγορευτική εποχή για τροπικά μέρη και δεν είχα κανένα πρόβλημα ... απλά την ημέρα που θα βρέχει κάνεις κάτι άλλο αντί για μπάνιο στη θάλασσα ... και στο Μπαλί η ενδοχώρα προσφέρεται για πολλή εξερεύνηση!

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
meli γειά σου!!
στα στάνταρ του ταξιδιού σου είναι και το σούβλισμα αστακού??
για παραλίες και όχι μόνο, πήγαινε μαδαγασκάρη.
επίσης ταυλάνδη στα νησιά κο παγκάν,κο ταο,που δεν είναι τουριστικά..έχει ηρεμία,ομορφες παραλίες,σπιτάκια μέσα στο κύμα και στο χύμα..ειναι και πολύ φθηνά.
συμβουλεύσου gts και baba για περισσότερα...
έχεις plenty of time να εξερευνήσεις και να το ψάξομε ολοι μαζί..
αυτο το ταξίδι σου πρέπει να γίνει super!!:p

varioAthens

Member
meli γειά σου!!
στα στάνταρ του ταξιδιού σου είναι και το σούβλισμα αστακού??
για παραλίες και όχι μόνο, πήγαινε μαδαγασκάρη.
επίσης ταυλάνδη στα νησιά κο παγκάν,κο ταο,που δεν είναι τουριστικά..έχει ηρεμία,ομορφες παραλίες,σπιτάκια μέσα στο κύμα και στο χύμα..ειναι και πολύ φθηνά.
συμβουλεύσου gts και baba για περισσότερα...
έχεις plenty of time να εξερευνήσεις και να το ψάξομε ολοι μαζί..
αυτο το ταξίδι σου πρέπει να γίνει super!!:p
έχει πάει Ταϋλάνδη...:)

meli

Member
Επόμενο Ταξίδι
...μηπως στην αγάπη???
Ταξίδι-Όνειρο
Ολος ο κόσμος
Καταρχας ευχαριστω για την αμεση ανταπόκριση!!:clap:
Επειτα εχω "μεινει στο γελιο" με την ατάκα της renata:haha::haha:
"πεντάκις!! η άμοιρη....:D"
Varioathens,δεν το λεω μόνο καιρου...και να μην εχει και καλη θαλασσα με χαλαει...:roll:
Κι εγω σαν κι εσενα εξαλλου,μεχρι και Ινδια πηγα καλοκαιρι...:D
Ταυλανδη το σκεφτομαι,λογω χαμηλου κοστους,αλλα ειναι αληθεια οτι εχω παει,οχι ομως πεντακις!!:bleh:
Μαγαδασκαρη,ειναι απο τα ονειρα μου,αλλα από εμβόλια τι γίνεται? χρειάζεται? και δεν ειναι πολυ ακριβα τα εισητηρια? από καιρο?
gts και baba???

meli

Member
Επόμενο Ταξίδι
...μηπως στην αγάπη???
Ταξίδι-Όνειρο
Ολος ο κόσμος
Α,και βολευομαι και με γαριδες,δεν ειμαι απαιτητικη για αστακο....:D:D

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ