• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Γενικά Την βοήθεια σας για επιλογή ταξιδιού????

meli

Member
Επόμενο Ταξίδι
...μηπως στην αγάπη???
Ταξίδι-Όνειρο
Ολος ο κόσμος
Palawan ή Boracay λες??? ξερεις κατι για malapusca?:roll:

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Η Σρι Λάνκα έχει "καλές" παραλίες στο νότιο μέρος (νομίζω Mirissa) αν θυμάμαι καλά. Είναι μικρή και εύκολο να μετακινηθείς στα αξιοθέατα που είναι κυρίως στο εσωτερικό της χώρας. Αν πετάξεις με Air Arabia δεν νομίζω ότι το κόστος είναι σημαντικό.
Μπαλί δεν έχω πάει, δεν έχω ακούσει όμως τα καλύτερα για παραλίες. Δεν ξέρω επίσης για Τανζανία, η οποία όμως και γι'αυτή δεν νομίζω ότι τα Χριστούγεννα είναι η καλύτερη εποχή. Άσε που τα σαφάρι κοστίζουν ένα σωρό λεφτά. Για Φιλιππίνες ρώτησε κάποιον που να έχει πάει π΄ρέπει να έχει αξιόλογες παραλίες. Προσωπικά θα σου πρότεινα μια Βιρμανία ή Λάος + Καμπότζη και τις τελυταίες μέρες να την αράξεις σε μια παραλία της Ταϋλάνδης. Εγώ είχα κάνει πρωτοχρονιά στη Γιαγκόν και πέρασα σούπερ στο ξενοδοχείο χορεύοντας αντάμα με ντόπιους και τουρίστες

meli

Member
Επόμενο Ταξίδι
...μηπως στην αγάπη???
Ταξίδι-Όνειρο
Ολος ο κόσμος
Καλη ιδεα αυτη...;)

meli

Member
Επόμενο Ταξίδι
...μηπως στην αγάπη???
Ταξίδι-Όνειρο
Ολος ο κόσμος
Για την Air Arabia αν δεν κανω λάθος δεν εχουν πει οτι ειναι η χειρότερη από θεμα ασφαλειας??:roll:

meli

Member
Επόμενο Ταξίδι
...μηπως στην αγάπη???
Ταξίδι-Όνειρο
Ολος ο κόσμος
Sorry γλυκια μου!!!:rolleyes:
Καποια άλλη θαταν ,σε ενα ποστ που διαβαζα,δεν ειναι σιγουρη ...:roll::roll:
Και φυσικα δεν εχεις αναγκη εσυ! Εχεις τις ευχες ολων μας απο εδω μεσα για καλο ταξιδι!!:clap::clap::clap:

meli

Member
Επόμενο Ταξίδι
...μηπως στην αγάπη???
Ταξίδι-Όνειρο
Ολος ο κόσμος
Θα γραψεις μανταμ καμια πηροφορια για μαγαδασκαρη? Πως πας? εμβολια? και άλλα?? Η θα ξενυχτας ποσταροντας αλλου???:bleh:

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Αν τελικα καταληξεις Βιρμανια η οποια ειναι οντως υπεροχη, ρωτα και τη Ροζα που πηγε φετος τα χριστουγεννα , εχει εξαιρετικη παραλια ονοματι Ngapali.

Menia21

Member
Επόμενο Ταξίδι
Το σχεδιάζω...
Ταξίδι-Όνειρο
Photography trip
Το μόνο που μπορώ να σε συμβουλέψω όσον αφορά την Τανζανία είναι: α) τι budget διαθέτεις, διότι τσούζει και πονεί το σαφάρι σε συνδυασμό με Ζάνζι, β) υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να πετύχεις βροχές, όχι βέβαια τόσο δυνατές όσο αυτές του Απριλίου - Μαίου. Πριν τις 11/01 που πήγαμε γινόταν κατακλυσμός μάς είπαν. Οπότε...

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
meli

1. Φιλιπιννες...

Λυπάμαι, δεν έχω πάει.

2. Σρι-Λανκα...από θαλασσες τι λεει όμως?

Πήγα και μου άρεσε. Λίγες μέρες (5), στο τρέξιμο. Προ-tsunami εποχή. Παραλίες συμπαθητικές είχε στο νοτιοδυτικό κομμάτι με ικανοποιητική υποδομή για όλα τα βαλάντια (πολλές επιλογές τοποθεσιών, χωρίς το χάος της Ταϋλάνδης - βλ. Πούκετ ή Σαμούι - με τα θηριώδη resorts το ένα δίπλα στο άλλο) και καθημερινή ζωή (όχι, δηλαδή, απλά τροφεία τουριστών). Το θέμα είναι: Μετά το tsunami, τι απ' αυτά έμεινε και σε τι κατάσταση βρίσκεται σήμερα. Θυμάμαι με θλίψη που έβλεπα στην TV περιοχές που είχα περπατήσει να καταστρέφονται ολοσχερώς.

Για πόσες μέρες σκέφτεσαι?

3. Μπαλί....

Σου τά'παν.

4. Τανζανία σε συνδιασμο με Ζανζιβάρη?

Ομοίως. Αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι δεν μπαίνεις στη χώρα αν δεν έχεις κάνει εμβόλιο κατά του κίτρινου πυρετού. Δεν είναι απλή υπόθεση για όλους, μπορεί να έχεις παρενέργειες (πυρετούς, κομάρες) - εγώ για καμμιά βδομάδα ήμουν χάλια, το είχα κάνει ενόψει ταξιδιού στην Αιθιοπία το οποία - κυριολεκτικά - ακυρώθηκε την τελευταία μέρα πριν φύγω γιατί, απλούστατα, έκλεισε το αεροδρόμιο της Αντίς Αμπέμπα (το κατέλαβαν οι Ερυθραίοι που ήταν σε πόλεμο τότε με τους Αιθίοπες και οι φίλοι που πήγαινα να δω ήταν οι τελευταίοι Ευρωπαίοι που έφυγαν απ' τη χώρα! :haha: )

Μαδαγασκάρη

Δεν έχω πάει, όμως πηγαίνει εκεί κάθε χρόνο ένας συνεργάτης μου. Έχει άκρες με την Ορθόδοξη Αρχιεπισκοπή. Ποτέ δεν έκανε κανένα εμβόλιο. Αλλά δε θα σε πάρω στο λαιμό μου επ' αυτού.

Αυτά τα ολίγα και όχι και τόσο χρήσιμα, τελικά...
Απλά ένοιωσα το καθήκον να στα πω - ελέω Ρενάτας! :D

meli

Member
Επόμενο Ταξίδι
...μηπως στην αγάπη???
Ταξίδι-Όνειρο
Ολος ο κόσμος
Σευχαριστω παντως ετσι κι αλλιως!!!
Τα εμβολια αποκλειονται λογω του μικρου melini που με ακολουθει τακτικα πια την περιοδο γιορτων....
Οποτε ...
1. Φιλιπιννες-περιμενω την Ζωη για περισσότερα,αλλα λιγο που κοιταξα για εισητηρια ενα χιλιαρικο δεν ειναι πολλα για εκει??:(
2. Καποιο απο τα μικρα νησια της Ταυλανδης-τα γνωστα τα αποκλειω,καταλαβαινει κανεις το γιατι..φτηνο εισητηριο για μπανγκοκ ? Βρηκα turkish airlines 700 ???:roll:
3. Μηπως αν ειναι να δωσω το χιλιαρικο στο αεροπορικο να τραβηχτω για Βραζιλια μερια???:cool:

eleni70

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική
Ζανζιβαρη πηγε το καλοκαιρι η συμφορουμιτισσα giannoula...ηταν κατενθουσιασμενη...πολυ φτηνα αεροπορικα κ διαμονη σε σπιτια στην κυριολεξια πανω στη θαλασσα...στειλε της ενα pm...σιγουρα θα ειναι προθυμη να σου δωσει πληροφοριες...κ δεν ειπε τιποτα για εμβολια απ' οτι θυμαμαι...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.629
Μέλη
39.371
Νεότερο μέλος
ippolytostrk

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom