• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Γενικά Την βοήθεια σας για επιλογή ταξιδιού????

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
1. Φιλιπιννες-περιμενω την Ζωη για περισσότερα,αλλα λιγο που κοιταξα για εισητηρια ενα χιλιαρικο δεν ειναι πολλα για εκει??:(
Πριν 2-3 βδομάδες που κοιτούσα, με τους καρντάσηδες για KL και μετά για Clark με Air Asia, μου τό'βγαζε κάτω από 700 ευρώπουλα.

meli

Member
Επόμενο Ταξίδι
...μηπως στην αγάπη???
Ταξίδι-Όνειρο
Ολος ο κόσμος
καρντασηδες???:roll: quatar εννοεις?? Παντως η πιο φτηνη τωρα ειναι emirates 775 για k.l και μετα αλλα 130-150 με air asia, πάλι στα ιδια πεφτω..η εποχη των γιορτων ταχει αυτα:( τι να κανω δεν μπορω αλλη εποχη!:roll:
ελενη σευχαριστω!!:clap:

meli

Member
Επόμενο Ταξίδι
...μηπως στην αγάπη???
Ταξίδι-Όνειρο
Ολος ο κόσμος
Aχ,ναι ...μπερδευτηκα με τους καταριανους... Κοιταξα για μαλαισια δεν μου βγαζει τιποτα...:roll:

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Aχ,ναι ...μπερδευτηκα με τους καταριανους... Κοιταξα για μαλαισια δεν μου βγαζει τιποτα...:roll:
ΔΕ-ΤΕ-ΣΑ TK8000 14:00 (IST) 05:40! (KUL)
TK8001 00:30 (KUL) 06:15 (IST)

Online Tarife

Από KUL για CRK είναι 100 ευρώ πήγαιν'-έλα.

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Απο τις 4 αρχικες επιλογες που εβαλες ψηφιζω Φιλιππινες!

Meli κοιτας μονο πτησεις για Μανιλα? Βλεπω με Qatar 839,00 το Αθηνα-Σεμπου εκεινη την εποχη και κατα τη γνωμη μου βολευει καλυτερα το Σεμπου , εκτος αν για καποιο λογο θελεις να πεταξεις στην πρωτευουσα.

meli

Member
Επόμενο Ταξίδι
...μηπως στην αγάπη???
Ταξίδι-Όνειρο
Ολος ο κόσμος
Eυχαριστω!!:clap:
Τελικα Φιλιππινες αποφασια και ναι,Σεμπου,οπως πολυ σωστα ειπες...

GTS

Member
Eυχαριστω!!:clap:
Τελικα Φιλιππινες αποφασια και ναι,Σεμπου,οπως πολυ σωστα ειπες...
Δε γλυτώνεις το φόνο εσύ.....για να τον γλυτώσεις, μόλις γυρίσεις από το παράδεισο των Σεϋχελλών, θέλω πληροφορίες ανεξάρτητες για διαμονές κτλ....θέλω να ξαναπάω σα τρελλός.

meli

Member
Επόμενο Ταξίδι
...μηπως στην αγάπη???
Ταξίδι-Όνειρο
Ολος ο κόσμος
Ειμαι ο άνθρωπός σου!! :D
Θα σου πω μολις γυρισω...γιατι Πρασλιν με 50 ευρω που εκλεισα δεν ξερω...:roll: περιεργο μου φαινεται...:roll:
Παντως τον φονο θα τον γλιτωσω,θα σου πω κι άλλα...:clap:
Και επειδή η τρελλα δεν παει στα βουνα ,με το που ακουσα τα νεα μετρα το εκλεισα το εισητηριο για φιλιππινες...:haha:
Κι οπως λεει και η Πρωτοψαλτη,στο γνωστο τραγουδι..
" λοιπον μαυτο το συστημα,συστημα,τοχουν βάλει συστημα ,να παμε πριν την ωρα μας παιδια στα κυπαρισσια...αισθημα,αισθημα,παιρνω λοιπον το αισθημα,μετραμε και τα φραγκα μας και παμε στα παρισια......"
Αφιερωμενο στην κυβερνηση και σε ολους οσους χανουν τον 13ο μισθο...:clap:

Lyda

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΚΑΛΜΥΚΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
Μαδαγασκαρη θα σου προτεινω κι εγω, δεν ειναι φτηνος προορισμος αλλα αξιζει με χιλια. Εμβολια δεν χρειαζεται να κανεις αλλα δεν ειναι σπανιο η εξαρση καποιας επηδιμιας. Γι αυτο να εισαι προετοιμασμενη

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.629
Μέλη
39.371
Νεότερο μέλος
ippolytostrk

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom