Τεχνη και Εθελοντισμος

LULLU

Member
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω....
Ταξίδι-Όνειρο
Νιγηρας-Μαλι
Ανοιχτό κάλεσμα για τη συμμετοχή καλλιτεχνών στην έκθεση "ΤΕΧΝΗ & ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ" για την υποστήριξη της δράσης των ΓΙΑΤΡΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

Η έκθεση "ΤΕΧΝΗ & ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ" είναι μια πρωτοβουλία προσφοράς που ξεκινά για πρώτη χρονιά φέτος με την ευκαιρία του εορτασμού της παγκόσμιας χρονιάς "του ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ".
Στόχος της έκθεσης είναι τα έσοδα της πώλησης των έργων να καλύψουν μέρος των αναγκών της δράσης των Γιατρών του Κόσμου, μια από τις πιο σπουδαίες προνοιακές και ανθρωπιστικές οργανώσεις στην Ελλάδα που εδώ και χρόνια συνεισφέρει ενεργά, προσφέροντας ιατρική κάλυψη σε πληθυσμούς που την έχουν ανάγκη τόσο εντός συνόρων, όσο και εκτός, σε λαούς που έχουν πληγεί από φυσικές καταστροφές, αρρώστιες και όχι μόνο.

Το τριήμερο 16-18 του Σεπτέμβρη θα πραγματοποιηθεί η συγκεκριμένη εικαστική έκθεση στο ΚΑΜ με σκοπό τη στήριξη της δράσης αυτής, καλούνται λοιπόν όσοι από τους καλλιτέχνες επιθυμούν να παραχωρήσουν ένα ή και περισσότερα έργα τους, να δηλώσουν την επιθυμία τους στα τηλέφωνα επικοινωνίας 6983828081 κ. Σύλβια Πετσούρα και 6977394034 κ. Ελευθερία Μουλουδάκη μέχρι και τις 5 Σεπτεμβριου

Σε περίοδο κρίσης η ευαισθησία θα είναι το πρώτο και κύριο μέλημά μας.

Σας ευχαριστούμε.

Last edited by a moderator:

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Μια λεπτομέρεια που μάλλον ξέφυγε: Η έκθεση γίνεται στο χώρο ΚΑΜ στο παλιό λιμάνι των Χανίων...

Και γνωρίζοντας κάποιους από τους διοργανωτές, δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία ότι θα είναι καταπληκτική.

LULLU

Member
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω....
Ταξίδι-Όνειρο
Νιγηρας-Μαλι
.Σωστη η διορθωση..ΚΑΜ Χανιων..
Κωστα ευχαριστω..

eva kas

Member
Επόμενο Ταξίδι
οσο πιο μακρια γινεται!
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη + Αρκτικη
Κυριες μου οτι βοηθεια χρειστειτε πειτε μου να βοηθησω και εγω,
στο στησιμο,στην οργανωση αλλα και στην διανονη των προσκλησεων η' οτι αλλο θελετε.ξερετε που θα με βρειτε.

LULLU

Member
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω....
Ταξίδι-Όνειρο
Νιγηρας-Μαλι
ευχαριστω ευα μου...θα σου τηλ:bleh:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα