• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Τερκενλης

getxowoman

Member
Ξερετε αν εχει καταστημα στο αεροδρομιο του ΕΛ. Βενιζελου; Και αν ναι που; Στις αφιξεις ή αναχωρησεις;

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Ξερετε αν εχει καταστημα στο αεροδρομιο του ΕΛ. Βενιζελου; Και αν ναι που; Στις αφιξεις ή αναχωρησεις;
Δεν ξέρω αν έχει στην Αθήνα, στη Θεσ/νίκη όμως συνεργάζεται με τα ΚΑΕ (Duty Free), οπότε ίσως και εκεί...

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Στο επίπεδο των αφίξεων είναι, αλλά στον ελεύθερο χώρο του αεροδρομίου (πάει όποιος θέλει, δεν είναι ανάγκη να ταξιδεύει).

getxowoman

Member
Ευχαριστω πολυ!!!

Ναι Taver, θελω να παρω ενα τσουρεκακι μαζι μου φευγοντας απο την Αθηνα. :D

tita

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
γιατί μου το κάνετε αυτό τώρα;;;; εμένα ποιός θα μου στείλει κανένα τσουρεκάκι;;;
ασχετο: δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ...γίνεται να ψήσει κανείς κέικ ή τσουρέκι στο φούρνο μικροκυμάτων; με τίποτα ε;:(

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
.γίνεται να ψήσει κανείς κέικ ή τσουρέκι στο φούρνο μικροκυμάτων; με τίποτα ε;:(
Με τίποτα. Αυτό που θα προσπαθήσεις να ψήσεις θα είναι μια λάσπη.

tita

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
σνιφ σνιφ σνιφ...:klaps:
εντός θέματος τώρα: ξέρεις κανείς αν υπάρχει ελληνικού τύπου (ή έστω αραβικου) ζαχαροπλαστείο στο Άμστερνταμ;
ξέρω για το Βερολίνο αν κάποιος ενδιαφέρεται (πρεπει να ψαξω τα σκονακια μου), αλλά τώρα πέφτει λίγο μακριά.
Θέλω να βρω κάτι που να πουλάει γαλακτομπούρεκο, τσουρέκι... παραδοσιακά γλυκά τέλοσπάντων

Μαρ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανια
Ταξίδι-Όνειρο
Μπουενος Αιρες
Να σας στειλουμε τσουρεκακι τερκενλη απο θεσσαλονικη και παραδοσιακα γλυκα απο χατζη το τσουρεκι με σοκολατα η σκετο χεχε

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.653
Μέλη
39.404
Νεότερο μέλος
eiriniX

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα