• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Τελος για την Winehouse

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Vally

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο (;)
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΥ,Καραϊβική, Μαρόκο
Εγώ προσωπικά δεν είπα ποτέ σε κανέναν τί να πει ή να σκεφτεί. Απλώς, παρατηρώ ότι οι "οπαδοί" της Γουάινχαουζ έχετε πέσει να κατακεραυνώσετε όσους δεν την είχαν τόσο σε εκτίμηση (ως τραγουδίστρια μιλάμε πάντα). Εσύ μπορεί να έχεις μουσικές σπουδές και να θεωρείς αυτή και την Αγκιλέρα αξιόλογες, εγώ ως απλή ακροάτρια να θεωρώ ότι τραγουδάνε από τη μύτη και στριγκλίζουν (η δεύτερη βασικά). Δεν καταλαβαίνω γιατί σώνει και ντε να παραδεχτώ ότι η Έιμι ήταν ΤΟ ταλέντο και Η φωνάρα και κρίμα που πέθανε. Σαφώς και κρίμα που χάθηκε τόσο νέα μια υποσχόμενη καλλιτέχνιδα, αλλά μέχρι εκεί. Το να μην την έχω στο τοπ των προτιμήσεών μου εγώ και μερικοί άλλοι γιατί να ενοχλεί τους υπολοίπους; Δε φτάνει το RIP; Πρέπει να κάνω και 10 λιτανείες στο όνομα της ΑΜ Έιμι; Ας μην είμαστε τόσο μισαλλόδοξοι στο φόρουμ...

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Κανείς δεν ζήτησε από κανέναν να παραδεχτεί την αξία κανενός.

Αν προέκυψε κόντρα ήταν για αντιλήψεις του στυλ "καλά να πάθει το πρεζόνι" που όπως και να το κάνουμε προκαλούν.Το αν αρέσει ή όχι είναι καθαρά θέμα γούστου και άρα δεν τίθεται ζήτημα κρίσης επ'αυτού.

Vally

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο (;)
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΥ,Καραϊβική, Μαρόκο

Αν προέκυψε κόντρα ήταν για αντιλήψεις του στυλ "καλά να πάθει το πρεζόνι" που όπως και να το κάνουμε προκαλούν.Το αν αρέσει ή όχι είναι καθαρά θέμα γούστου και άρα δεν τίθεται ζήτημα κρίσης επ'αυτού.
Ειλικρινά, συμφωνώ απόλυτα.
Απλώς θα θυμίσω αυτό που είχε πει ο Τράβελερ, ότι "χιλιάδες νέοι άνθρωποι πεθαίνουν κάθε μέρα από την πείνα, από πολέμους από ατυχήματα, η Amy μας μάρανε". Είναι αν μη τι άλλο γραφικές ορισμένες αντιδράσεις που συναντώ γύρω από την Έιμι και όσο κυνική κι αν ακούγομαι, θα πω "κρίμα" αλλά μέχρι εκεί. Στην τελική κανείς μας δεν την ήξερε και σε κανέναν μας δεν προσέφερε κάτι ιδιαίτερο. Άρα μήπως να στραφούμε στα κοντινά και καθημερινά και να μην τα βάφουμε μαύρα για κάποια σελέμπριτι;

Vally

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο (;)
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΥ,Καραϊβική, Μαρόκο
Τέλος πάντων, το point μου είναι. Κάντε ό,τι θέλετε. Στενοχωρεθείτε όσο θέλετε. Αλλά μην "πυροβολείτε" όποιον δεν κάνει το ίδιο με εσάς και είναι πιο μετριοπαθής στις αντιδράσεις του. Αυτό. :D

_antonis_

Member
έχω στο τοπ των προτιμήσεών μου εγώ και μερικοί άλλοι γιατί να ενοχλεί τους υπολοίπους; Δε φτάνει το RIP; Πρέπει να κάνω και 10 λιτανείες στο όνομα της ΑΜ Έιμι; Ας μην είμαστε τόσο μισαλλόδοξοι στο φόρουμ...
Με κάλυψε ο maltakias. Δεν ζήτησα απο κανέναν να παραδεχτεί ή όχι το αν έχει ή όχι καλή φωνή η Amy. Και πάλι λόγω των γνώσεών μου, δεν περιμένω κανέναν να μου πεί τι πιστεύει για να αλλάξω ή αναθεωρήσω την δική μου άποψη. Ότι θέλει καθένας ακούει και ότι του περνάει απ'τ'αυτί σαν καλό το ακούει, αλλιώς όχι... Σιγά τ'αυγά! :D

Απλώς θα θυμίσω αυτό που είχε πει ο Τράβελερ, ότι "χιλιάδες νέοι άνθρωποι πεθαίνουν κάθε μέρα από την πείνα, από πολέμους από ατυχήματα, η Amy μας μάρανε". Είναι αν μη τι άλλο γραφικές ορισμένες αντιδράσεις που συναντώ γύρω από την Έιμι και όσο κυνική κι αν ακούγομαι, θα πω "κρίμα" αλλά μέχρι εκεί. Στην τελική κανείς μας δεν την ήξερε και σε κανέναν μας δεν προσέφερε κάτι ιδιαίτερο. Άρα μήπως να στραφούμε στα κοντινά και καθημερινά και να μην τα βάφουμε μαύρα για κάποια σελέμπριτι;
Βρε Vally μου, ειδικά για μένα, έχουν συμβεί πολύ χειρότερα πράγματα για να κάτσω να στεναχωρηθώ αν πέθανε η Amy ή όχι, πιο καθημερινά και πιο κοντινά. Οπότε -όσο άσχημο κι αν ακούγεται- το ίδιο πολύ η λίγο στεναχωριέμαι αν πεθαίνει η Amy, η Aguilera, η Britney ή τα υπόλοιπα χιλιάδες παιδιά για τόσους και τόσους λόγους. Το ίδιο αισθάνομαι για όλους.
Η διαφορά με την Amy είναι ότι, για τα δικά μου σαφώς γούστα (εννοείται πως δεν είμαι τα γούστα όλων), χάθηκε μία εξαιρετική ξεχωριστή φωνή!

Σε όποιον δεν άρεσε η φωνή λέει ένα ''άντε γειά'', ''τα λέμε στην κόλαση'' και τέλος. ;)

Vally

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο (;)
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΥ,Καραϊβική, Μαρόκο
Σε όποιον δεν άρεσε η φωνή λέει ένα ''άντε γειά'', ''τα λέμε στην κόλαση'' και τέλος. ;)
Γιατί τον αφήνετε;;;:haha::haha:

Τέσπα, ας μην το συνεχίσουμε άλλο. Όπως είπατε εσείς οι ίδιοι (...) ο καθένας μπορεί να πιστεύει ό,τι θέλει... Το αποτέλεσμα δυστυχώς είναι το ίδιο. Μακάρι να βγουν κι άλλες πολλά υποσχόμενες καλλιτέχνιδες. ;)

liopyr

Member
Απλώς θα θυμίσω αυτό που είχε πει ο Τράβελερ, ότι "χιλιάδες νέοι άνθρωποι πεθαίνουν κάθε μέρα από την πείνα, από πολέμους από ατυχήματα, η Amy μας μάρανε".

"The death of one is a tragedy. The death of millions is a statistic."
(πατερούλης) :rolleyes:

Αν είναι δυνατόν για κάθε γεγονός να βγάζουμε θανατόμετρο και να ζυγίζουμε ε.

XRISTOS71

Member
Εμένα θα μου εξηγήσει κανείς ποιά ήταν αυτή η Winehouse γιατί δεν έχω ιδέα? (Ναι το ομολογώ, δεν παρακολουθώ τις εξελίξεις στη μουσική τα τελευταία χρόνια). Είναι κάποιο τραγούδι της γνωστό?

Μέγιστε τόσες φορές που έχεις πάει Λονδίνο πρός το camden πήγες ποτέ ???? η δεν έχει hilton πρός τα εκεί ......

Η Amy ήταν Αυτό που έγραψε στην αρχη η Ευαγγελία '' η καλύτερη βρετανική φωνή των τελευταίων 20 ετών '' και βάλε να συμπληρώσω .

Ηταν το μεγάλο αντίβαρο στις άφωνες αμερικάνες των τελευταίων ετών

liopyr

Member
Αν υπάρξει νέο ποστ με προσωπική επίθεση θα επέμβει ο πατερούλης.

liopyr

Member
The Red Line.

Post & Ban.
Try me.

Last edited by a moderator:
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ