• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Τελικά επιτρέπεται να βγάζεις φώτο από το αεροπλάνο?

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
κοίτα μη βάλεις και καμιά αερομαχία!!:D:D

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
α, ρε μίο, καλλιτέχνη των αιθέρων!!!
αυτές είναι οι φωτό...
νομίζω οτι κερδίζεις το βραβείο καλυτερης φωτο εν Ελλάδι, εκτός διαγωνισμού!;)
μου άρεσε πολύ αυτή με φόντο τη γέφυρα του Ρίο!!!

τελικά η χρηση φωτ. μηχανής εν ώρα πτήσης μάλλον ειναι ακίνδυνη.
επικίνδυνη, δεν ξερω σε τι βαθμό, ειναι στην φάση της προσγείωσης και απογείωσης.
αλλά δεν καταλαβαίνω που εγκειται η επικινδυνότητα στη χρηση της κομπακτ στη φάση που το αεροπλάνο εχει μόλις απογειωθεί και θέλω να φωτογραφήσω τη θάλασσα πχ του Θερμαικού.
Για το κινητο οκ ειναι κατανοητο εκπέμπει σήμα που μπορεί να επηρεάσει τα οργανα του αεροσκάφους. Το ιδιο συμβαίνει και με την κομπακτ!!!

mio gps

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
εγω θανο πιστευω οτι η μηχανη δεν επιτρεπεται ως αντικειμενο στη προσγειωση και απογειωση, ωστε στη κακια την ωρα που απαιτηθει καποια βιαια ενεργεια , να σου φυγει απο τα χερια και χτυπησει καποιον.
κατι αλλο δε μπορω να φανταστω.
εμενα παντως δε με ενοχλησαν ποτε οταν τραβαγα φωτο.

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
και εγώ που νομιζα οτι απαγορεύονται για λόγους ασφάλειας της ιδιας της πτήσης, και οχι τοσο των επιβατών...
φαντάζομαι οτι αν εν ωρα προσγείωσης η απογειωσης 150 κινητά λειτουργουν,,,τότε στο πιλοτήριο τα οργανα ισως να ...χαζεψουν...

ο κινδυνος της ασφάλειας των επιβατών λογω εκσφενδονισμού του κινητου η της φωτογραφικής μηχανής λογω βιαιας ενέργειας δεν μου ειχε περάσει απο το μυαλό...
αυτο τον κινδυνο τον ειχα υποψιν μου μονο στο ΙΧ αυτοκίνητο, οταν ο πλοηγητης ειναι στο τζάμι μπροστά
αν με ταχυτητα 100 χιλ υπάρξει συγκρουση η αποτομο φρενάρισμα υφίστανται οι επιβατες του οχηματος τον ιδιο κίνδυνο.

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Ο λόγος είναι απλός: Απαγορεύονται όλες οι ηλεκτρονικές συσκευές, κάθε είδους. Αν επιτρέπανε π.χ. τις φωτογραφικές, μπορεί κάποιος (ακόμα και τρομοκράτης) που ήθελε να χρησιμοποιήσει μια οποιαδήποτε άλλη συσκευή που θα κάνει ζημιά εκείνη την ώρα, να τη "μετασχημάτιζε" ώστε να μοιάζει με φωτογραφική. Γι αυτό απαγορεύουν όλες τις συσκευές στην προσγείωση και απογείωση, ενώ κατά τη διάρκεια της πτήσης κανονικά πρέπει να ελέγξει τη συσκευή κάποιος από το πλήρωμα πριν τεθεί σε λειτουργία. Το τελευταίο, επειδή δεν είναι πρακτικό, καταστρατηγείται.

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
δεν κατάλαβα κάτι: αν ο τρομοκράτης θέλει να κανει ζημιά με την φωτογραφική ...πειραγμένη μηχανή, δεν μπορεί να την κάνει και μετά την κρίσιμη φάση της απογείωσης,προσγείωσης; :roll:
και αν υπήρχε τέτοιος κίνδυνος απο τις ηλεκτρονικές συσκευές, δεν θα τις απαγόρευαν γενικώς να τις παιρνουμε μαζί μας οπως συμβαινει με αλλα αντικείμενα;:roll:

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Αφού και λάπτοπ επιτρέπεται στην καμπίνα..
εκεί να δείς τι προγραμματάκι μπορείς να φτιάξεις στα αραβικά!!:bleh:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα