Ριξτε μια ματια και στο www.tripadvisor.com
Βαζεισ στο ψαχτηρι το ονομα του ξενοδοχειου και σου βγαζει ανα σωρο κριτικες και φωτογραφιες απο ανθρωπους που πραγματικα εχουν παει εκει. Επισης συμβουλες απο ειδικους για οτιδηποτε μπορειτε να φανταστειτε σχετικα με το ταξιδι σας απο ειδικους για καθε προορισμο. Εγω ηδη εχω φαει πολλες εργατοωρες μπροστα σε αυτο το site.
τα ειχα βρει και εγω ολα αυτα στο αθηνοραμαtravel...μιλαμε αυτα τα παραξενα ξενοδοχεια ειναι φοβερα!!!αξιζει πριν πας καπου να κοιταξεις αν υπαρχει εκει ενα απο αυτα και να μεινεις ενα βραδυ μονο και μονο για την εμπειρια!!!αλλα ποιος παει να μεινει στο ξενοδοχειο "καψουλα" ή αυτα του τυπου φυλακη??????ελεος!!!οχι εκει..για κανεναν λογο...
Σε αυτή την σελίδα μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για την διάρκεια της ημέρας όλο τον χρόνο, ώρες ανατολής και δύσης ηλίου και διάφορα μετεωρολογικά στοιχεία για όλες τις χώρες του κόσμου.
Να μπορουσα να αλλαξω την ονομασια του blog μου (ημερολογιο απο τα ταξιδια μου)...
Αυτο που εχω επιλεξει (solareagle) δεν θυμιζει σε καποιον που θα το δει,οτι εχει σχεση με ταξιδια.
Να μπορουσα να αλλαξω την ονομασια του blog μου (ημερολογιο απο τα ταξιδια μου)...
Αυτο που εχω επιλεξει (solareagle) δεν θυμιζει σε καποιον που θα το δει,οτι εχει σχεση με ταξιδια.