ΑΝΑΤΟΛΗ Λεγεται , του γνωστου ρεμπετη Ξηνταρη ειναι ... εχει κ ζωντανη μουσικη , παιζει ο ιδιος με τους γιους του, τ ε λ ε ι α θ ε α !View attachment 61621 View attachment 61621 Για καφέ, ποτάκι και απίστευτη θέα σίγουρα πρέπει να πας σε ένα μπαράκι (όνομα δεν θυμάμαι) το οποίο βρίσκεται στη χώρα, στο σημείο που τέλειώνουν τα σκαλοπάτια με τα εκκλησάκια. Σου προτείνω να πας σούρουπο είναι απίστευτα όμορφα. Επισυνάπτω εικόνα από το google earth για να το βρεις
Ευχαριστούμε και πάλι Σοφια!Με προλαβες ένα μερει!Δεν έχουμε παει ακόμα στις παραλίες που λες αλλά σήμερα ανεβηκαμε στον Αη Γιάννη!Στο μόνο που έχω να διαφώνησω είναι για τον πλατανο αλλά θα γράψω λεπτομέρειες στην επιστροφή γιατί παιδευομαι με το κινητό.Να ρωτήσω μονάχα αν βρεθηκατε σε παραλία χωρίς κόσμο ´η έστω με πολύ λίγο γιατί ειδικά σήμερα με τα παιδάκια δεν τα πήγαμε και πολύ καλα!Μόλις γύρισα και εγώ από Σκόπελο, πρόεδρε ελπίζω να σε πρόλαβα γιατί δεν είχα ίντερνετ για να ενημερώσω. Τέλειες παραλίες, πολύ καλύτερες από της Σκιάθου κατά την γνώμη μου. Κερδίζει λόγω του beach bar η Καστάνη. Αλλά και η Μηλιά με τον τον Στάφυλο μου άρεσαν πολύ.Πήγαμε και Χόβολο, δεν μπορώ να πω ότι είδα κάτι ιδιαίτερο. Ο Αη Γιάννης δεν με ενθουσίασε, η θέα από το κάστρο, εκεί που είναι το μεζεδοπωλείο Ανατολή είναι πολύ καλύτερη κατ εμέ. Σουβλάκι στον Πλάτανο, παραδοσιακά γλυκά από την Αμβροσία και από το πολύ ωραίο ζαχαροπλαστείο Κανέλα.