Πιερρακάκης σε ΣΚΑΪ για Ψηφιακό Πιστοποιητικό: Ήδη διαθέσιμη η πλατφόρμα eudcc.gov.gr | ΣΚΑΪ Μαλλον θα ειναι κατι σα το βραχιολακι του λουνα-παρκ.Για ενα 3μερο θα πηγαινεις οπου θελεις εντος εε,μετα θα θελει κερμα-τεστ παλιαν το βγαλει κανεις που εχει κανει τεστ, ας μας πει τη διαρκεια του
Συνδεομαι στο λογαριασμο μου αλλα δεν εχει επιλογη για το green pass, ουτε στη θυριδα μου εχει κατι.
Συμφωνία Δένδια ΤσαβούσογλουΥπάρχει κάτι επίσημο σχετικά με αυτο; Το ψάχνω απο χθες αλλα δεν βρίσκω κάτι σχετικό ! Θέλω να περάσω απο Σάμο τον Αυγουστο απέναντι
Οριακα για Αγιου Πνευματος θα εχω κλεισει 15 μερες απο β δοση. Προλαβαινω αραγε να το βγαλω η θα με αναγκασουν να δηλωσω ψευτικο self test για να μπω σε πλοιο?
εγώ έκανα προσπάθεια έκδοσης με τεστ...και μου εκδίδει βάσει ενός ράπιντ που ειχα κάνει έναμισι μήνα πρίν...σαν κατι να μην πάει καλααν το βγαλει κανεις που εχει κανει τεστ, ας μας πει τη διαρκεια του
όταν αναφέρει ότι το παρόν πιστοποιητικό δεν αποτελεί ταξιδιωτικό έγγραφο, εννοεί πως δεν αντικαθιστά την ταυτότητα κλπ? Αλλά ειναι δεκτό για βεβαίωση κοβιντ έτσι ? Δηλαδή πλέον για να ταξιδέψεις στο εξωτερικό με ραπιντ δεν χρειάζεται να πας σε ιδιωτική κλινική, από ότι καταλαβαίνω ?