• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Τα ταξίδια την επόμενη μέρα

Kostass

Member
αν το βγαλει κανεις που εχει κανει τεστ, ας μας πει τη διαρκεια του
Πιερρακάκης σε ΣΚΑΪ για Ψηφιακό Πιστοποιητικό: Ήδη διαθέσιμη η πλατφόρμα eudcc.gov.gr | ΣΚΑΪ Μαλλον θα ειναι κατι σα το βραχιολακι του λουνα-παρκ.Για ενα 3μερο θα πηγαινεις οπου θελεις εντος εε,μετα θα θελει κερμα-τεστ παλι :lol:

barkour

Member
Συνδεομαι στο λογαριασμο μου αλλα δεν εχει επιλογη για το green pass, ουτε στη θυριδα μου εχει κατι.
Και οταν εβγαλα το ελληνικο πιστοποιητικο τα ιδια και μετα απο ωρα ηταν περασμενο στη θυριδα μου :mad:

jimp

Member
Εγώ συνδέομαι αλλα οταν βαζω ταξιδιωτικό έγγραφο πιστοποιησης το διαβατήριο μου βγάζει σφάλμα. Όταν βάζω την ταυτότητα μου βγάζει πως ''δεν βρέθηκαν στοιχεία γιαυτόν τον αριθμό ταυτότητας''.

coco_

Member
Επόμενο Ταξίδι
on the beach!
Ταξίδι-Όνειρο
Guatemala
αν το βγαλει κανεις που εχει κανει τεστ, ας μας πει τη διαρκεια του
εγώ έκανα προσπάθεια έκδοσης με τεστ...και μου εκδίδει βάσει ενός ράπιντ που ειχα κάνει έναμισι μήνα πρίν...σαν κατι να μην πάει καλα

Grerena

Member
Επόμενο Ταξίδι
Bordeaux
Ταξίδι-Όνειρο
Tromso, Las Vegas
Εχω προγραμματίσει οδικο στην Ευρώπη με αφετηρία την Αθηνα και δικό μου αυτοκίνητο.
Ψάχνοντας για τις συνθήκες διέλευσης των συνόρων (τι χρειάζεται από πιστοποιητικά ή τεστ covid) δεν μπορώ να βρω τι γίνεται με την εισοδο στη Γερμανία.
Θα ειμαστε δυο ενήλικες εμβολιασμενοι και ένα 14χρονο (όχι εμβολιασμένο). Θα μπούμε Γερμανία από Τσεχία. Μέχρι την Τσεχία ελπίζω ότι το παιδί μπορει να περνάει τις χώρες με αρνητικό τεστ (ισχύος 72 ωρών). Ξέρει κανείς τι ισχύει με την Γερμανία και τα ΧΕΡΣΑΙΑ σύνορά της;
Γενικότερα τι γίνεται με τα ΧΕΡΣΑΙΑ σύνορα των χωρών της Ε.Ε.;
Το ταξίδι θα ξεκινήσει τέλος Ιουνίου.
Βοήθεια. :reading::bash::reading:
Και ευχαριστώ.

alexm 678

Member
όταν αναφέρει ότι το παρόν πιστοποιητικό δεν αποτελεί ταξιδιωτικό έγγραφο, εννοεί πως δεν αντικαθιστά την ταυτότητα κλπ? Αλλά ειναι δεκτό για βεβαίωση κοβιντ έτσι ? Δηλαδή πλέον για να ταξιδέψεις στο εξωτερικό με ραπιντ δεν χρειάζεται να πας σε ιδιωτική κλινική, από ότι καταλαβαίνω ?

alexm 678

Member
Πάντως στο επίσημο σαιτ της ευρωπαϊκής ένωσης, λέει ότι για κατοίκους της Ελλάδας που ταξιδεύουν στο εξωτερικό και επιστρέφουν μόνο το plf χρειάζεται. Ενώ για ανθρώπους που θέλουν να ταξιδεψουν από αλλες χώρες λέει και plf και τεστ. Ξέρουμε κάτι παραπάνω σχετικά με αυτό ?

ΥΓ το plf το συμπληρώνουμε πριν φύγουμε από την Ελλάδα, ή την προηγούμενη μέρα απο το ταξίδι της επιστροφής ?

Attachments

jimp

Member
Για να βγάλεις το πιστοποιητικό πρέπει να περάσουν 14 μέρες απτη δεύτερη δόση ή το βγάζεις και μετά από 3/4 μέρες;

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.639
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom