Thalassaki
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ........
Δεν ισχυρίστηκα ότι έκανες πρόταση για Μαρόκο που και αυτό φυσικά και είναι αποδεκτό σε μια ανοιχτή ταξιδιωτική κοινότητα όπως την δική μας. Απλώς κατέθεσα την προσωπική μου γνώμη για ένα τέτοιο ταξίδι που για κάποιους άλλους μπορεί να μοιάζει δελεαστικό λόγω της έλλειψης περιοριστικών μέτρων και καραντίνας αλλά εμένα ομολογώ με φοβίζει.Δεν νομίζω να έκανα κάποιο υπαινιγμό 'η πρόταση να πάει κάποιος στο Μαρόκο. Απλά ανέφερα
τι επικρατεί εκεί.
Μην ξεχνάμε όμως ότι είμαστε σε ένα φόρουμ που κάποια μέλη είναι ήδη εμβολιασμένα και κάθε
μέρα που περνά θα γίνονται και περισσότεροι και καλό είναι να ξέρουν που θα βρουν ανοιχτά και
όχι καραντίνες και κλειστά τα πάντα. Υπάρχουν μέλη που έχουν πάει σε Ινδίες με βρώμες και
δυσωδίες και ασθένειες πολύ χειρότερες από το covid και μέλη που παίρνουν χάπια για την ελονοσία για να ταξιδέψουν ή κάνουν κι εγώ δεν ξέρω τι εμβόλια. Επίσης διακοπές στο Τσερνομπίλ και στο παράδεισο της Β. Κορέας και πετάνε με τα υπέροχα αεροπλάνα της Air Koryo που ο λογικός
άνθρωπος δεν θα έστελνε ούτε διαβασμένο γράμμα. Και σε πολλά άλλα. Αλλά ας μην κουράζω
αυτούς που διαβάζουν το νήμα.
Παρόλα αυτά θαυμάζω όσους τολμούν να ταξιδεύουν σε προορισμούς αυξημένης επικινδυνότητας και θα μπορούσα να πω ότι τους ζηλεύω κιόλας, ακόμα κι αν για προσωπικούς λόγους δεν θα έπαιρνα το ίδιο ρίσκο μόνο και μόνο από την ανάγκη μου να ταξιδέψω.