James
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ανατολική Κρήτη
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού
Το άρθρο είναι από τις 29/1, δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι. Βασικά δεν ξέρω καν αν είχε πάρει έγκριση τότε.Τα ίδια με το δήμαρχο του Ντιτρόιτ λέει και ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων. Άρα και να εμβολιαστεί και ο τελευταίος μοναχός του Μπουτάν με AZ, αυτό δε σημαίνει ότι αυτομάτως η χώρα θα είναι ασφαλής covid-free προορισμός, όπως κάποιοι θέλουν να μας παρουσιάσουν.
EMA recommends COVID-19 Vaccine AstraZeneca for authorisation in the EU - European Medicines Agency
These showed a 59.5% reduction in the number of symptomatic COVID-19 cases in people given the vaccine (64 of 5,258 got COVID-19 with symptoms) compared with people given control injections (154 of 5,210 got COVID-19 with symptoms). This means that the vaccine demonstrated around a 60% efficacy in the clinical trials.
Η παρανόηση είναι ότι τα εμβόλια γενικά σε προστατεύουν 100% από οτιδήποτε. Το οποίο όμως δεν είναι σωστό. Τα εμβόλια έχουν (σχεδόν) 100% αποτελεσματικότητα από το να σε γλιτώσουν από θάνατο και μεθ. Όχι να μην κολλήσεις. Και της άστρα νομίζω είναι στο 100%.