mourohavlos
Member
Εγώ έχω το ίδιο θέμα για εσωτερική πτήση (Ελλάδα) σε 3 μέρες από σήμερα. Δύσκολο να ακυρωθεί (μα απορώ, τόσο πολλοί πετάνε?). Και όντως, μπορείς να κάνεις αλλαγή ημερομηνίας/προορισμού, αλλά πάλι με domestic πτήση.Δε ξέρω αν πρέπει να το γράψω εδώ ή στην αγαπημένη (ράηαν). Είχα κλείσει κι εγώ σαν παιδί ένα ταξίδι 5 με 12 Δεκεμβρίου από Βαλένθια για Γκραν Κανάρια, το οποίο προφανώς δε θα πραγματοποιηθεί (η Βαλένθια είναι κλειστή μέχρι τουλάχιστον στις 9 του Δεκέμβρη, ο συνταξιδιώτης μου θα ρχόταν από Μαδρίτη η οποία θα είναι κλειστή μέχρι στις 14 και εν πάσει περιπτώσει δεν υπάρχει ούτε όρεξη ούτε τίποτα πλέον). Η αγαπημένη φυσικά ούτε λόγος να μας ακυρώσει τις πτήσεις, οπότε προσπάθησα να αλλάξω τις ημερομηνίες και να εκμεταλλευτώ την κράτηση για να κλείσω το ένα σκέλος για Ελλάδα (ααααααν καταφέρω να πάω). Ωστόσο η αγαπημένη δε με αφήνει να κάνω ούτε αυτό γιατί λέει ντομέστικ με διεθνή πτήση δεν αλλάζει. Οπότε.... περιμένω μπαααας και την ακυρώσει τελευταία στιγμή ή αλλάζω για μια ντομέστικ έτσι για να μην τους τη χαρίσω;