turms
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ΔΝΤ;;;
- Ταξίδι-Όνειρο
- Σκι στην Παταγονια
αρκει να μην εινα το τραινο που ερχεται κατα πανω μαςαλλα μάλλον υπάρχει ένα φως καπου προς το καλοκαίρι
αρκει να μην εινα το τραινο που ερχεται κατα πανω μαςαλλα μάλλον υπάρχει ένα φως καπου προς το καλοκαίρι
Αν ειδες σημερα τους πανηγυρισμους γιατι εχουμε 3ψηφιο αριθμο νεκρων/μερα, δεν χωραει αμφοβολια γι αυτο, οτι πρωτα θα μας εχει πατησει το τρενο.αρκει να μην εινα το τραινο που ερχεται κατα πανω μας
Αυτό είναι το αισιόδοξο σενάριο, πάντα με τη προϋπόθεση ότι θα υπάρχει επάρκεια διαθεσιμότητας των εμβολίων, καθώς και ότι δε θα παιχτούν μικρο(μεγαλο)πολιτικά παιχνίδια συμφερόντων γύρω από αυτά. Προσωπικά μου φαντάζει αρκετά αισιόδοξο προς το παρόν...Εγώ είμαι αισιόδοξος ότι το καλοκαίρι θα μπορούμε να ταξιδέψουμε κανονικά, με τη προϋπόθεση ότι θα έχουμε εμβολιαστεί πρώτα, πράγμα που φαντάζει ολοένα και πιο πιθανό.
Aραγε χωρις συνταγογραφηση στην Ελλαδα ακομη γιατι "θα υπαρξει πλασματικη ζητηση", οπως ειπαν οι ιθυνοντες, και γιατι να γινουν κλεφτες τα ιδιωτικα κεντρα υγειας?Αυτό είναι το αισιόδοξο σενάριο, πάντα με τη προϋπόθεση ότι θα υπάρχει επάρκεια διαθεσιμότητας των εμβολίων, καθώς και ότι δε θα παιχτούν μικρο(μεγαλο)πολιτικά παιχνίδια συμφερόντων γύρω από αυτά. Προσωπικά μου φαντάζει αρκετά αισιόδοξο προς το παρόν...
Τίθεται βέβαια το ζήτημα και θα γίνει μεγάλη κουβέντα, αν σε περίπτωση που δεν εμβολιαστεί κάποιος δε μπορεί να ταξιδέψει. Όχι μόνο εδώ μέσα που μας «καίει» κατά κάποιο τρόπο, αλλά γενικότερα.