jousis
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Όλα
Δεν ξέρω σε τί περιοχές μένετε και που συχνάζετε (δεν το λέω ειρωνικά) αλλά τουλάχιστον το 25% στο κέντρο της Αθήνας που κινούμαι (Γκάζι, Βικτώρια, Αγ.Παντελεήμονας, Πλ.Αμερικής) δεν γουστάρουν τους μόνιμους μετανάστες (ασχέτως αν είναι νόμιμοι).
Βλέπουν μαύρους/κίτρινους και τους κοιτάνε με απαξιωτικό βλέμμα.
Πιστεύουν οτι οι μετανάστες ευθύνονται για όλα τα κακά των Ελλήνων. Οπότε, δεν μου φαίνονται περίεργα τα ποσοστά του ούγκα μπούγκα.
Πού ζείτε αλήθεια ; Νομίζετε πως είναι (οι Έλληνες) όλοι έξυπνοι και μορφωμένοι ; Οτι έχουν την δυνατότητα να κάνουν συνδυαστικές σκέψεις ;
Τα πράγματα είναι απλά. Έχουμε 2 στρατόπεδα ηλιθίων στις περιοχές αυτές.
ΟΛΟΙ οι μετανάστες είναι καλοί και πρέπει να τους προστατέψουμε ΟΛΟΥΣ.
ΟΛΟΙ οι μετανάστες πουλάνε μαύρα, κλέβουν, είναι βρωμιάρηδες και μας παίρνουν τις δουλειές. Να τους διώξουμε ΟΛΟΥΣ.
Έχεις απο την μία τους προστάτες να παίζουν πόλεμο με την αστυνομία που πάει να πιάσει τον κακόμοιρο τον μετανάστη που τον κατάντησε η μαύρη μοίρα να πουλάει λουί βιτόν στην Βικτώρια και απο την άλλη τα φασιστάκια που κυνηγάνε τον Πακιστανό που τους έβαψε το σπίτι γιατί τρώει την δουλειά των Ελλήνων βαφέων.
Βλέπουν μαύρους/κίτρινους και τους κοιτάνε με απαξιωτικό βλέμμα.
Πιστεύουν οτι οι μετανάστες ευθύνονται για όλα τα κακά των Ελλήνων. Οπότε, δεν μου φαίνονται περίεργα τα ποσοστά του ούγκα μπούγκα.
Πού ζείτε αλήθεια ; Νομίζετε πως είναι (οι Έλληνες) όλοι έξυπνοι και μορφωμένοι ; Οτι έχουν την δυνατότητα να κάνουν συνδυαστικές σκέψεις ;
Τα πράγματα είναι απλά. Έχουμε 2 στρατόπεδα ηλιθίων στις περιοχές αυτές.
ΟΛΟΙ οι μετανάστες είναι καλοί και πρέπει να τους προστατέψουμε ΟΛΟΥΣ.
ΟΛΟΙ οι μετανάστες πουλάνε μαύρα, κλέβουν, είναι βρωμιάρηδες και μας παίρνουν τις δουλειές. Να τους διώξουμε ΟΛΟΥΣ.
Έχεις απο την μία τους προστάτες να παίζουν πόλεμο με την αστυνομία που πάει να πιάσει τον κακόμοιρο τον μετανάστη που τον κατάντησε η μαύρη μοίρα να πουλάει λουί βιτόν στην Βικτώρια και απο την άλλη τα φασιστάκια που κυνηγάνε τον Πακιστανό που τους έβαψε το σπίτι γιατί τρώει την δουλειά των Ελλήνων βαφέων.