jimp
Member
Ελα τωρα συντροφε δεν χρειαζεται να λεμε ψεματα μεταξυ μας.Κομμουνιστής και στα μούτρα σου
Ελα τωρα συντροφε δεν χρειαζεται να λεμε ψεματα μεταξυ μας.Κομμουνιστής και στα μούτρα σου
Ασ'τα αυτα... Εισαι απο αυτους που ηθελαν να μας παρουν τα σπιτια. Αλλα σε καταλαβαμε και σε απολυσαμε... Ολοι εσεις οι αριστεροι κομμουνισται ειστε...Κομμουνιστής και στα μούτρα σου
Δεν μπορείς να πολεμάς τους φασίστες με τα ίδια όπλα γιατί γίνεσαι ίδιος με αυτούς.
Δεν το λέω για εσένα, έχω φρίξει με αυτά που διαβάζω γενικά τις τελευταίες μέρες, απλή παρατήρηση ήταν.Δεν χαιρέτισα κανέναν κατ'αρχήν.
Οι Σταλινικοί καπεταναίοι δεν είχαν ιδέα τι σχεδίαζε ο πατερούλης όταν πέθαιναν στα βουνά για τις ιδέες και τις αξίες τους.
Δεν υπάρχει κόμπλεξ με το μητρικό ΚΚΕ, αντικειμενική ανάγνωση ιστορικών γεγονότων υπάρχει, που εσύ δεν θες να την κάνεις, οπότε αναφορές περί κόμπλεξ μάλλον σου γυρνάνε μπούμερανγκ.
Αυτά που λες νομίζω ότι τα έχω ξανακούσει πολλές φορές. Έκανες μήπως θητεία στην ΚΝΕ σε πανεπιστημιακά αμφιθέατρα; Tα λες τόσο φανατισμένα και τόσο 'πειστικά'...Από εκεί και πέρα, νομίζω είναι αυτονόητο πως ούτε η δράση του Βελουχιώτη, ούτε τα αντάρτικα πόλεων έχουν οποιαδήποτε σχέση με τις σύγχρονες μαφιόζικες δολοφονίες που παρακολουθούμε.