alma
Member
Αραγε τα πρωτα ξαδερφακια της δικής του ιδεολογίας ποιά να είναι;Δε μας είπε ο Τζήμερος.
Ε, όχι και λινκ από τις λέρες! Χορτάσαμε από το τσίρκουλο μου μας έκαναν κλύσμα τα μεηνστρημ ΜΜΕ τις τελευταίες μέρες, μην τους δίνουμε κι εμείς αξία στο νετ.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-politikh-ekpomph-ths-chrushs-aughs-zwntana-sto-xagr.net2
Συμφωνώ..Αχαχα........πολύ αστείοι οι ναζί (not)
Όσοι τους βλέπουν ως καρικατούρες και εναλλακτικό trash αντί για την πραγματική απειλή που πρεσβεύουν τόσο τροφοδοτούν την κατάσταση.
Για 'μένα είναι αυτονόητο ότι τα χρυσαύγουλα είναι σκατάδες και δεν χρειάζεται να δω το ξεβράκωμά τους για να επιβεβαιωθώ. Οπότε δεν έχω λόγο να τους χαρίσω ούτε μισό κλικ.Αντιθέτως, θεωρώ πως τα mainstream MME αν κάνουν κάτι είναι να προκαλούν συμπάθεια. Το να βγαίνει ο Πρετεντέρης και να λέει ότι κάποιος είναι επικίνδυνος, δημιουργεί υπόνοιες ότι μάλλον δεν είναι, για να το λέει ο Πρετεντέρης, η Τρέμη, ο Ευαγγελάτος, μάλλον ψέμματα θα είναι. Εδώ έχουμε το πλήρες αυτοξεβράκωμα. Ο μόνος τρόπος "αποκαθήλωσης" της ΧΑ είναι η προβολή της, όχι ο αποκλεισμός της. Ας τα πούνε μόνοι τους, μια χαρά αυτοκαταστρέφονται.
Όλα αυτά αν δεχτούμε ότι αυτό το 7% των ψηφοφόρων ή 13% των εν δυνάμει ψηφοφόρων όντως δεν είναι στην πλειοψηφία τους ναζιστικής ιδεολογίας. Αν είναι, αλλάζει το πράγμα κι έχουμε πολύ μεγαλύτερο πρόβλημα από αυτό που έχουν και άλλοι λαοί όπου εμφανίζονται νεοναζιστικά μορφώματα (δεν έχουμε την πατέντα).
Κανένας δεν σε προστατεύει καλέ μου τράβελερ. Οπως δεν έχουν προστατευθεί τόσοι και τόσοι όλα αυτά τα χρόνια, όπως πχ ο Σακκάς που έμεινε 30 μήνες προφυλακισμένος και τελικά μετά από απεργία πείνας και την σθεναρή αντίδραση κάποιων η δικαιοσύνη έπραξε το αυτονόητο ή όπως οι τοξικομανείς που ακόμα κι αν απεξαρτηθούν κινδυνεύουν με φυλάκιση...αν αυτή η συμμορία, η οποία στο κάτω κάτω καλύπτεται από βουλευτική ασυλία, κατηγορείται, φυλακίζεται και δίνεται βορά στην κοινή γνώμη με ένα ιδιαίτερα αδύναμο κατηγορητήριο, τότε ποιος προστατεύει εμένα τον απλό πολίτη από ανάλογες ενέργειες της κρατικής τρομοκρατίας...