• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Τα καλά τα στραβά και τα ανάποδα που συμβαίνουν σ΄αυτή τη χώρα.....

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

paefstra

Member
Πριν γράψω Πανελλαδικές το προηγούμενο απόγευμα έδειχνε στην τηλεόραση την "Οδύσσεια ενός ξενιτεμένου" με τον Ν.Ξανθόπουλο. Την είδα όλη (3,5 ώρες) και έγραψα τέλεια την επόμενη στις εξετάσεις. Η συμμαθήτριά μου που πήγε στην εκκλησία δεν πέρασε. Ακόμη δεν μπορώ να το εξηγήσω.

Ivana

Member
Ταξίδι-Όνειρο
οχ.....όλος ο κόσμος
Χωρις να ξερω τι εχει προηγηθει δεν μπορω να βγαλω συμπερασματα.

.........

Και στην τελικη ο κυριος αυτος ειναι πληρως αποτυχημενος και αναξιος της θεσης που κατεχει. Ως εκπαιδευτικος επρεπε να βρει τον τροπο να μην φτασουν τα πραγματα σ' αυτο το σημειο.
Μάλλον αργα το είδα, αλλά θα με συγχωρέσεις πρέπει να σε ρωτήσω κάτι. Πως τελικά έβγαλες το συμπέρασμα αυτό;
Μήπως τον ξέρεις τον τύπο; Αποτυχημένος από ποια άποψη;
Που βρέθηκε σε αυτήν τη θεση την περίοδο του σχεδίου Αθηνά;
Η μάλλον...
που βρέθηκε σε αυτήν την θέση (εντελώς τυχαία υποθέτω) λίγο πριν της φοιτητικές εκλογές όπου βγαίνει το κάθε τι που γαβγίζει τα κομματικά των παρατάξεων που τους εκμεταλλεύονται μέχρι ξεφτιλισμού;
Κατά την δική μου ταπεινή άποψη, οι μόνοι αποτυχημένοι εδώ είναι οι γονείς των κοριτσιών αυτών και κανένας άλλος. Ήδη ο παιδαγωγός του δημοτικού σχολείου δεν έχει δυνάμεις (και μέσα) να διορθώσει τα αδιόρθωτα που προέρχονται από το σπίτι, τι να λέμε για τους καθηγητές Πανεπιστημίου.
Δυστυχώς αυτά θα διαπαιδαγωγήσουν και τις καινούργιες γενιές.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού

3 επιστρατεύσεις σε 5 μήνες.Πιστή στις αρχές της η πρωθυπουργάρα μας!

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Μάλλον αργα το είδα, αλλά θα με συγχωρέσεις πρέπει να σε ρωτήσω κάτι. Πως τελικά έβγαλες το συμπέρασμα αυτό;
Μήπως τον ξέρεις τον τύπο; Αποτυχημένος από ποια άποψη;
Που βρέθηκε σε αυτήν τη θεση την περίοδο του σχεδίου Αθηνά;
Η μάλλον...
που βρέθηκε σε αυτήν την θέση (εντελώς τυχαία υποθέτω) λίγο πριν της φοιτητικές εκλογές όπου βγαίνει το κάθε τι που γαβγίζει τα κομματικά των παρατάξεων που τους εκμεταλλεύονται μέχρι ξεφτιλισμού;
Κατά την δική μου ταπεινή άποψη, οι μόνοι αποτυχημένοι εδώ είναι οι γονείς των κοριτσιών αυτών και κανένας άλλος. Ήδη ο παιδαγωγός του δημοτικού σχολείου δεν έχει δυνάμεις (και μέσα) να διορθώσει τα αδιόρθωτα που προέρχονται από το σπίτι, τι να λέμε για τους καθηγητές Πανεπιστημίου.
Δυστυχώς αυτά θα διαπαιδαγωγήσουν και τις καινούργιες γενιές.
Ivana κι εγω καπως αργα το ειδα... Καλα κανεις και υποθετεις γιατι δεν βρεθηκε τυχαια αλλα και με την ψηφο των αντιπροσωπων των φοιτητων. Αν και δεν μου αρεσουν οι φωνες συχαινομαι περισσοτερο τους καθωσπρεπισμους ομως. Οποιος εχει αναγκη να φωναξει ας φωναξει. Δεν θα μπω στη λογικη να κρινω καποιον αν εχει δικιο ή αδικο απο το αν φωναζει ή ειναι "κυριος".

Αυτο υπερασπιστηκα, ουτε την πραξη, ουτε τις φωνες. Ειπαν πολλοι (κι εσυ μεσα σ'αυτους) για κωλοκοριτσα, αποτυχημενους γονεις κλπ. χωρις να ξερετε το λογω που αντιδρουν ετσι τα παιδια. Οι φωνες και ο τροπος διαμαρτυριας τους ηταν αρκετος για να τους συρετε τα εξ αμαξης.

Μια καλα εκπαιδευμενη κοινωνια οπως τη θελει η εξουσια...

jimp

Member
Ε περιμενε και συ, θα ερθουν καλυτερες μερες με την επιστροφη καρατζαφερη!!

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί

3 επιστρατεύσεις σε 5 μήνες.Πιστή στις αρχές της η πρωθυπουργάρα μας!
Αχαρηστε! Ο ανθρωπος ενδιαφερεται να μπουν τα παιδια στα πανεπιστημια για να βγουν κι αλλοι ανεργοι πτυχιουχοι...

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Αχαρηστε! Ο ανθρωπος ενδιαφερετε να μπουν τα παιδια στα πανεπιστημια για να βγουν κι αλλοι ανεργοι πτυχιουχοι...
Διαφωνώ με την οπτική σου.Πιστεύω ότι ενδιαφέρεται να είναι επιστημονικά καταρτισμένοι οι μελλοντικοί σκλάβοι-μετανάστες που θα εξάγει η χώρα.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Α,και να μην ξεχνάμε,οι υποτιθέμενοι 17.000.000 τουρίστες που θα έρθουν φέτος στη χώρα είναι αποτέλεσμα δουλείας της κυβέρνησης.Που τα βρίσκει και τα λέει αυτά ρε π...τη μου;

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Σκλαβοι ειναι στην Ελλαδα. Εξω δεν ειναι καθολου σκλαβοι...

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Μιλάς για το πρώτο κύμα.Κάτσε να φύγει πραγματικά μαζικά κόσμος και θα σου πω εγώ τι θα είναι.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Τι λες βρε; Οι μεγαλες ισχυρες οικονομικα πολεις ειναι γεματες απο μεταναστες απ' ολο τον κοσμο. Δεν περιμεναν τους Ελληνες για να γεμισουν και σιγουρα την εργασια εκει δεν τη λες περισσοτερο σκλαβια απο αυτη στην Ελλαδα...

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic