• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Τα καλά τα στραβά και τα ανάποδα που συμβαίνουν σ΄αυτή τη χώρα.....

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

chrisbd

Member
Οχι εγω αμα γινει πολεμος με το στρατο που εχουμε και με την εκπαιδευση που γινεται νιωθω υπερβολικα ασφαλης. Το βασικο ειναι να παμε στο στον πολεμο σενιαρισμενοι, να κανουμε καλη εντυπωση. Ξουρισμενοι, γυαλισμενη αρβυλα κλπ. Μη μας δουνε οι γειτονες και μας πουνε γυφτους!
Αλλα σιγα μην ερθουν τα Τουρκακια. Οχι τα προκαλω, να ερθουν, δεν ξερουν με ποιον θα τα βαλουν. Εχω κανει καλλιοπη εγω, εχω καθαρισει πατατες, να φαν κι οι κοτες...Ας κοπιασουν αν τολμανε!
Άλλα αντα άλλα της Παρασκευής το γάλα....

Έχεις μπερδευτεί λίγο.
Από πού προκύπτει πως όποιος δεν υπηρετεί είναι λαμόγιο;
Μπορεί κάλλιστα τον χρόνο που δεν παρασιτοζωούσε σε κάποιο στρατώνα να ήταν εξαιρετικά πιο χρήσιμος στον εαυτό του και το κοινωνικό σύνολο δουλεύοντας, πληρώνοντας τους φόρους του και βοηθώντας τους τυφλούς στις διασταυρώσεις.
καθόλου..μιλάω για τα λαμόγια που δεν υπηρέτησαν...αυτοί που έχουν κάνει λαμογιά το ξέρουν πολύ καλά....όπως και μεις που σε κάποιους απο αυτούς είμαστε δίπλα τους και ξέρουμε το ποιόν τους...

Εδώ που τα λέμε, σχεδόν ότι και να κάνεις είναι παραγωγικότερο από το να εκπαιδεύεσαι στη φραπεδιέρα μάχης μαζεύοντας γόπες και κουρεύοντας πατάτες.
εναλλακτική θητεία δλδ ;;....υπάρχει έστω στα χαρτιά αν θες...

Το αναμφίβολο ερώτημα που τίθεται όταν κάποιος που υπηρέτησε αντιλαμβάνεται πως θα μπορούσε να μη το έχει κάνει, είναι το:
"Μα καλά, κι εγώ μαλάκας ήμουν που πήγα";;;
Η απάντηση δυστυχώς είναι καταφατική, αλλά καλό είναι να αποφεύγεται για λόγους κατανόησης που ανέφερα προηγουμένως.
άστο μεγάλε το λέμε κάθε μέρα ( μα καλά εγώ μαλάκας είμαι που κάνω ότι λένε οι νόμοι χωρίς να μου αρέσει πάντα αυτό που κάνω ακόμα και όταν καταλαβαίνω τον σκοπό και κάποιοι άλλοι όχι;;...... θα το ξεπεράσουμε και χωρίς τη κατανόησή σου:xmas_mrgreen:) γι΄αυτό φτάσαμε εδώ .....για τα άπειρα λαμόγια της χώρας...

Και για να καταλάβω είσαι εναντίον της ύπαρξης του στρατού η του ελληνικού στρατού;;;....γιατί το πρώτο θα το καταλάβαινα και μπορεί θεωρητικά να το ασπαζόμουνα αλλά το δεύτερο όχι.....

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Άλλα αντα άλλα της Παρασκευής το γάλα....
Σαν τον ΕΣ δηλαδη.

Και για να καταλάβω είσαι εναντίον της ύπαρξης του στρατού η του ελληνικού στρατού;;;....γιατί το πρώτο θα το καταλάβαινα και μπορεί θεωρητικά να το ασπαζόμουνα αλλά το δεύτερο όχι.....
Η υπαρξη του ΕΣ ειναι αποδεκτη ως αναγκαιο κακο. Για τον τροπο επανδρωσης του και το μηχανισμο λειτουργιας του υπαρχει διαφωνια.

ΥΓ Σορρυ κιολας αλλα καποια στιγμη με αυτα που γραφεις αισθανθηκα πως διαβαζω Αδωνι.

chrisbd

Member
Αδύνατο να πληρώσει τους φόρους του ο Θ. Πάγκαλος

«Πουλώ ακίνητα, αλλά κανείς δεν αγοράζει», τόνισε

Αδύνατο να καταβάλει τους φόρους που οφείλει, ο Θεόδωρος Πάγκαλος, όπως προκύπτει από συνέντευξή του στον Αγγελιοφόρο. Σημειώνεται ότι ένα χρόνο πριν είχε κάνει αντίστοιχες δηλώσεις για το χαράτσι της ΔΕΗ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο κ. Πάγκαλος προσπαθεί να πουλήσει ακίνητα χωρίς ανταπόκριση, όπως ο ίδιος δηλώνει «Χωρίς καμία διάθεση χιούμορ αυτήν τη στιγμή είμαι σε αδυναμία να καταβάλω φόρους που οφείλω. Πουλώ ακίνητα, αλλά κανείς δεν αγοράζει».

Την περασμένη χρονιά ο κ.Πάγκαλος είχε δηλώσει ότι δεν μπορούσε να πληρώσει τον φόρο για τα ακίνητα και ότι ήταν αναγκασμένος να πουλήσει κάποιο από τα ακίνητά του. Χαρακτηριστική ήταν η δήλωσή του: «Δεν έχω να πληρώσω, δεν μπορώ να πληρώσω, μπορεί να έρθει ο Βενιζέλος να με συλλάβει».

------------------------------------------------

πες του άκη να σε δανείσει...:xmas_mrgreen:

panpan

Member
Υπάρχει το τεκμήριο αθωότητας βέβαια.

Υγ
Όχι 'οτι είναι αγαθίαρηδες,αλλά πρέπει να υπάρχει αμετάκλητη καταδικαστική
απόφαση

chrisbd

Member
Γκαζάκια σε εισόδους πολυκατοικιών όπου διαμένουν δημοσιογράφοι
Επιθέσεις σε Κολωνάκι, Αγ. Παρασκευή, Πεντέλη, Μαρούσι και Αλιμο - Με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ τις καταδικάζει ως αδιέξοδες και επικίνδυνες

ΤΟ ΒΗΜΑ - Γκαζάκια σε εισόδους πολυκατοικιών όπου διαμένουν δημοσιογράφοι - κοινωνία

dimosf

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΟΡΒΗΓΙΑ-ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
Πήρα σήμερα αυτό το μήνυμα:

Η πρωτεύσουσα της Ελλάδας άλλαξε. Το κέντρο ελέγχου (και τυπικά πλέον) είναι το Βερολίνο.
Σε λίγο, θα ψηφίζουμε και για καγκελάριο!!!

ΦΕΚ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ

"Βερολίνο 7 Ιανουαρίου 2013"

Μου το έστειλε φίλος. Ήμουν πολύ δύσπιστος και μπήκα στο Εθνικό Τυπογραφείο και ψάχνοντας στα Προεδρικά διατάγματα του 2013 βγαίνει πρώτο πρώτο. Μπορείτε να το ψάξετε εδώ.
Νόμοι και Διατάγματα

Δυστυχώς είμαστε και με προεδρική βούλα ΑΠΟΙΚΙΑ.

Last edited by a moderator:

chrisbd

Member
Πήρα σήμερα αυτό το μήνυμα:

Η πρωτεύσουσα της Ελλάδας άλλαξε. Το κέντρο ελέγχου (και τυπικά πλέον) είναι το Βερολίνο.
Σε λίγο, θα ψηφίζουμε και για καγκελάριο!!!

ΦΕΚ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ

"Βερολίνο 7 Ιανουαρίου 2013"

Μου το έστειλε φίλος. Ήμουν πολύ δύσπιστος και μπήκα στο Εθνικό Τυπογραφείο και ψάχνοντας στα Προεδρικά διατάγματα του 2013 βγαίνει πρώτο πρώτο. Μπορείτε να το ψάξετε εδώ.
Νόμοι και Διατάγματα

Δυστυχώς είμαστε και με προεδρική βούλα ΑΠΟΙΚΙΑ.

Αν το υπέγραψε στις 7/1//2013 τότε καλά έκανε και έβαλε Βερολίνο αφού ήταν εκεί εκείνη τη μέρα...παρόλα αυτά είναι λίγο άκομψο τούτες τις περίεργες μέρες ...τόση βιασύνη πια για τον καθορισμό βαθμίδων επαγγελματικών προσόντων.....

Last edited by a moderator:
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος