chrisbd
Member
Άλλα αντα άλλα της Παρασκευής το γάλα....Οχι εγω αμα γινει πολεμος με το στρατο που εχουμε και με την εκπαιδευση που γινεται νιωθω υπερβολικα ασφαλης. Το βασικο ειναι να παμε στο στον πολεμο σενιαρισμενοι, να κανουμε καλη εντυπωση. Ξουρισμενοι, γυαλισμενη αρβυλα κλπ. Μη μας δουνε οι γειτονες και μας πουνε γυφτους!
Αλλα σιγα μην ερθουν τα Τουρκακια. Οχι τα προκαλω, να ερθουν, δεν ξερουν με ποιον θα τα βαλουν. Εχω κανει καλλιοπη εγω, εχω καθαρισει πατατες, να φαν κι οι κοτες...Ας κοπιασουν αν τολμανε!
καθόλου..μιλάω για τα λαμόγια που δεν υπηρέτησαν...αυτοί που έχουν κάνει λαμογιά το ξέρουν πολύ καλά....όπως και μεις που σε κάποιους απο αυτούς είμαστε δίπλα τους και ξέρουμε το ποιόν τους...Έχεις μπερδευτεί λίγο.
Από πού προκύπτει πως όποιος δεν υπηρετεί είναι λαμόγιο;
Μπορεί κάλλιστα τον χρόνο που δεν παρασιτοζωούσε σε κάποιο στρατώνα να ήταν εξαιρετικά πιο χρήσιμος στον εαυτό του και το κοινωνικό σύνολο δουλεύοντας, πληρώνοντας τους φόρους του και βοηθώντας τους τυφλούς στις διασταυρώσεις.
εναλλακτική θητεία δλδ ;;....υπάρχει έστω στα χαρτιά αν θες...Εδώ που τα λέμε, σχεδόν ότι και να κάνεις είναι παραγωγικότερο από το να εκπαιδεύεσαι στη φραπεδιέρα μάχης μαζεύοντας γόπες και κουρεύοντας πατάτες.
άστο μεγάλε το λέμε κάθε μέρα ( μα καλά εγώ μαλάκας είμαι που κάνω ότι λένε οι νόμοι χωρίς να μου αρέσει πάντα αυτό που κάνω ακόμα και όταν καταλαβαίνω τον σκοπό και κάποιοι άλλοι όχι;;...... θα το ξεπεράσουμε και χωρίς τη κατανόησή σου:xmas_mrgreen γι΄αυτό φτάσαμε εδώ .....για τα άπειρα λαμόγια της χώρας...Το αναμφίβολο ερώτημα που τίθεται όταν κάποιος που υπηρέτησε αντιλαμβάνεται πως θα μπορούσε να μη το έχει κάνει, είναι το:
"Μα καλά, κι εγώ μαλάκας ήμουν που πήγα";;;
Η απάντηση δυστυχώς είναι καταφατική, αλλά καλό είναι να αποφεύγεται για λόγους κατανόησης που ανέφερα προηγουμένως.
Και για να καταλάβω είσαι εναντίον της ύπαρξης του στρατού η του ελληνικού στρατού;;;....γιατί το πρώτο θα το καταλάβαινα και μπορεί θεωρητικά να το ασπαζόμουνα αλλά το δεύτερο όχι.....