Spyros-007
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Δεν ξέρω ...
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ταϊλανδη κα ξανά Ταϊλάνδη
Στο Υγείας ο τσεκουροφόρος. Ο Σαμαράς τρολλάρει ασύστολα!Το όνομα Βορίδης πήρε κάπου το αυτί μου...Από εκεί και πέρα no comment απλά...
Αν είσαι καχύποπτος, μπορείς να κάνεις και ο ίδιος μέτρηση στο Γενικό Χημείο του Κράτους και με πολύ χαμηλό κόστος.Το ξέρω ότι η καχυποψία είναι ένδειξη υπανάπτυξης, αλλά πως να μην είμαι καχύποπτος όταν όλες, σχεδόν, οι παραλίες του ΕΟΤ είναι Ακατάλληλες για κολύμβηση, κατά το ΠΑΚΟΕ ( Πανελλήνιο Κέντρο Οικολογικών Ερευνών ) πάντα, ενώ αντίθετα Κατάλληλες όλες σχεδόν εκείνες που αντικειμενικά δεν μπορούν να "αξιοποιηθούν";Πόσο ποια αφελής να είμαι;Αποκαλείται, δηλαδή, να χαρακτηρίζουμε τις παραλίες "φιλέτα" Ακατάλληλες ούτως ώστε να πουληθούν "μπιτ παρά"; Να ξεπουληθούν;
Δηλαδή η παραλία στο Αυλάκι του ΕΟΤ στο Πόρτο Ράφτη είναι Ακατάλληλη για κολύμβηση; Ενώ πριν το λιμάνι είναι Κατάλληλη, στην ίδια περιοχή πάντα, επειδή κανείς δεν πρόκειται να ενδιαφερθεί;
Μια υπόθεση κάνω ...
http://www.koutipandoras.gr/article/115186/oi-katalliles-kai-akatalliles-paralies-tis-attikis
Αυτό λέω εγώ;Αν είσαι καχύποπτος, μπορείς να κάνεις και ο ίδιος μέτρηση στο Γενικό Χημείο του Κράτους και με πολύ χαμηλό κόστος.
Προσωπικά θεωρώ ότι κανένας έλεγχος που διενεργείται Μάιο δεν αποτυπώνει την εικόνα του Ιουλίου/ Αυγούστου στις παραλίες αφού τα ξενοδοχεία και οι οικισμοί είναι σχεδόν άδειοι και τα λύματα λιγότερα. Δηλαδή τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα.