• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Τα καλά τα στραβά και τα ανάποδα που συμβαίνουν σ΄αυτή τη χώρα.....

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

chrisbd

Member
Farmer's Republic: Αυτοψία στη «Δημοκρατία των Αγροτών»

Η αγορά που επισκεφτήκαμε το Σάββατο για τα απαραίτητα φρέσκα της εβδομάδας σίγουρα δεν θυμίζει καμία από τις υπαίθριες λαϊκές. Αυτή είναι κλειστή, παντός καιρού, με βιολογικά οπωροκηπευτικά, τα οποία οι καλλιεργητές τακτοποιούν σε ξύλινους πάγκους και πωλούν χωρίς να τα «διαφημίζουν» με φωνές. Ενας χώρος πεντακάθαρος, χωρίς φλούδες να κολλάνε στις ρόδες των καροτσιών, με θέρμανση, θέσεις στάθμευσης και άλλη φιλοσοφία - θα δεις ζευγάρια που ψωνίζουν με τα παιδιά τους και μετά κάθονται για καφέ.

Συνέχεια http://www.kathimerini.gr/753041/ar...s-republic-aytoyia-sth-dhmokratia-twn-agrotwn

Καλό μου ακούγεται ....ας το βάλουμε στα καλά...:)

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
"Γιάφκα Τούρκων Τρομοκρατών" το πρωτοσέλιδο της κυρίαρχης φυλλάδας του Φιλελευθερισμού στην Ελλάδα σήμερα.

Φόβος κι Εθνικισμός αλλά κατά τ'άλλα σοβαρή η εφημερίδα κι οι αναγνώστες της....

maska_29

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Να δω το Σέλας...
Επίκαιρο πάντα!
Ο Νίκος Γκάτσος απαγγέλει και τραγουδάει από το τηλέφωνο, με τη συνοδεία των Σταύρου Ξαρχάκου και Κώστα Φέρρη το τραγούδι "ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ" πριν ακόμη αυτό ενορχηστρωθεί.

Traveller

Member
Πάμε λίγο από την αρχή γιατί δεν το πιάνω... ζητείται η άρση ασυλίας ολόκληρης της κοινοβουλευτικής ομάδας της Χ.Α με την κατηγορία της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης... με αυτή την λογική μέλη της ίδιας εγκληματικής οργάνωσης πρέπει να είναι όλα τα μέλη της Χ.Α, τα οποία υποθέτω αριθμούν μερικές χιλιάδες... αν ακολουθηθεί ο ίδιος συλλογισμός, τότε μέλη της εγκληματικής οργάνωσης Χ.Α, πρέπει να θεωρηθούν και όσοι ψηφίσουν στις ερχόμενες Ευρωεκλογές την Χ.Α, δηλαδή κάποιες χιλιάδες Έλληνες πολίτες... δηλαδή αν ο κόσμος αηδιασμένος από τις κυβερνητικές μεθοδεύσεις και το ξεχαρβάλωμα των πάντων, τρελαθεί και ψηφίσει μαζικά την Χ.Α τότε τι γίνεται? όλοι είναι συνένοχοι και εν δυνάμει μέλη εγκληματικής συμμορίας? Το να διαλυθεί η Χ.Α μέχρι τις ευρωεκλογές είναι ένα σενάριο που το πιστεύει μόνο ο Σαμαράς και ο Δένδιας... έτσι όπως είναι τα πράγματα και εκτός νόμου να την βγάλουν αυτή θα αλλάξει όνομα, θα γίνει Αργυρή Αυγή και λογικά θα πιάσει ένα διψήφιο ποσοστό βγάζοντας 1-2 ευρωβουλευτές... δηλαδή θα έχουμε φυλακισμένους βουλευτές του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου οι οποίοι θα έχουν εκλεγεί με τις ψήφους του 10% περίπου του Ελληνικού λαού... είμαι περίεργος πως όλο αυτό θα εξηγηθεί στους Ευρωπαίους εταίρους μας... μήπως λοιπόν η όλη κατάσταση πρέπει να ξεκαθαρίσει πριν τις εκλογές μπας και γλυτώσουμε ακόμα ένα ρεζιλίκι?

Επειδή λοιπόν το πράγμα γίνεται πραγματικά επικίνδυνο η όλη κατάσταση πρέπει να ξεκαθαρίσει άμεσα... πρέπει να βγουν το συντομότερο δυνατόν στη δημοσιότητα τα στοιχεία με τα οποία οι αρχές δένουν την Χ.Α σαν εγκληματική οργάνωση και όταν λέμε στοιχεία εννοούμε αδιάσειστα στοιχεία και όχι στοιχεία των οπισθίων σαν αυτά που μας έχουν παρουσιάσει μέχρι τώρα... το να βγαίνουν φωτογραφία πέντε παπάρες με ναζιστικές στολές και άλλοι 2-3 μισότρελοι να πυροβολούν με κυνηγητικές καραμπίνες πινακίδες, είναι καλό σενάριο για κωμωδία του Δαλιανίδη, αλλά καθόλου πειστικό επιχείρημα ότι αυτοί είναι επικίνδυνοι για την δημοκρατία μας... εγώ το μόνο που ξέρω είναι ότι οι αρχές ψάχνουν να βρουν κρυφά οπλοστάσια και βρίσκουν όπλα του paint ball και ότι κρυφοί μάρτυρες μιλάνε για σφαγές αμνοεριφίων και ναζιστικούς χαιρετισμούς... πραγματικά θέλω να πιστεύω ότι η σοβαρότατη κατηγορία περί εγκληματικής συμμορίας ευσταθεί και δεν είναι ένα ακόμη πυροτέχνημα της κυβέρνησης Σαμαρά για αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης... αν συμβαίνει το δεύτερο λυπάμαι, αλλά η δημοκρατία μας πραγματικά κινδυνεύει σοβαρότατα, όχι από μερικές δεκάδες μισότρελλους Χρυσαυγήτες, αλλά από μια κυβέρνηση που ενεργεί αντισυνταγματικά και μακιαβελικά φιμώνει φωνές καταστρέφοντας συστηματικά την χώρα...

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Πολύς καημός για την ΧΑ όμως ρε παιδί μου.Όταν άνοιγε κεφάλια η κυβέρνηση το καλοκαίρι του '11 στο Σύνταγμα δεν είδα να αγχώνεσαι ιδιαίτερα για τη δημοκρατία....

Traveller

Member
Ίσως γιατί βρωμάει πολύ αυτή η ιστορία και ίσως γιατί δεν θα ήθελα να βρεθώ ούτε εγώ, ούτε εσύ, ούτε ο κανένας στην δυσάρεστη θέση να προσπαθώ να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας... σιγά μην τον έπιασε τον Αντωνάκη πρεμούρα να προφυλάξει το κράτος από το φασιστικό κίνδυνο... για μένα το σενάριο να γίνεται πρόβα πολιτικών πραξικοπημάτων στις πλάτες των ζαβών είναι εξαιρετικά πιθανό... Η δίωξη είναι ξεκάθαρα πολιτική, οι κατηγορίες διάτρητες και συνεπώς δεν μπορώ να καταλάβω ή μάλλον δεν θέλω να καταλάβω που αποσκοπεί...η ταμπέλα εγκληματική οργάνωση μπορεί κάλλιστα να κολλήσει σε καμιά ντουζίνα νόμιμες αριστερές οργανώσεις και το τελευταίο που θέλω να δω, είναι μια δικτατορία Σαμαρά που στο όνομα μιας διατεταγμένης "δημοκρατίας" και με την βοήθεια μιας κατευθυνόμενης δικαιοσύνης, να αποφασίζει ποιος είναι τρομοκράτης και ποιος όχι... δεν με ενδιαφέρει αν αυτοί που χτυπάνε είναι φασίστες... ο Σαμαράς και η κλίκα του είναι χειρότεροι φασίστες από τους ζαβούς γιατί μας πλασάρονται με δημοκρατικό μανδύα και στο όνομα της υποτιθέμενης "δημοκρατίας" τους, φυλακίζουν χωρίς αποδείξεις βουλευτές, φιμώνει νόμιμα κόμματα και βαφτίζει τρομοκράτες φανταστικούς εχθρούς, ή μήπως πιστεύεις στο ανέκδοτο της ανεξάρτητης δικαιοσύνης... αν λοιπόν κόπτεται τόσο για την δημοκρατία, ας τρέξει την υπόθεση, ας παρουσιάσει τα πειστήρια, ας τεκμηριώσει τις κατηγορίες, μην αφήνοντας πια κανένα περιθώριο για αμφισβήτηση... μέχρι τότε βλέπουμε...

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Ακόμα μια κυρία με ένα απ' αυτά τα γελοία hatchbackoκαμπριολέ (μόνο γυναίκες οδηγάνε τα συγκεκριμένα μοντέλα) που πάει για ψώνια και σταματάει στη θέση στάθμευσης ατόμων με ειδικές ανάγκες για να γλιτώσει περπάτημα.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic