tsolias1979
Member
θα βγαλουμε τα gps και θα τα βαλουμε πανω σε γαιδουρια
cool down..σχεδιο ειναι. και στις ΗΠΑ σχεδιο ειναι ακομα. και στα σχεδια μιζες? χωρια που σιγουρα η λεξη GPS θα προερχεται απο κανα χανουκα αρα υπαρχει ο γνωστος δακτυλος απο πίσω..ευτυχως που υπαρχει και κανα σοφος ανθρωπος σε αυτη τη χωρα να μας ανοιγει τα ματια.Ωραία....για πες μου, το κόστος ποιος θα το πληρώσει? Το Δημόσιο (δηλ. εμείς έμμεσα)? Εμείς άμεσα? Θα υπάρχει όφελος για τα δημόσια ταμεία? 'Η μήπως αν δουν τα έσοδα να μειώνονται θα πουν ότι γυρνάνε στο παλιό σύστημα?
Μπανανία σου λέω. Το έχουμε δει το έργο χιλιάδες φορές.
αν είναι greeklish είναι ευκολάκι...αν σου στείλω με πμ την απάντηση θα μου στείλεις καμιά ριόχα;Μαλλον οι πολιτικοί μας είναι GTP.
Υγ
Μετάφραση μόνο με πμ.
Όντως ο νούμπης δεν ξέρει τι είναι αυτό...αλλά τώρα βρήκες κι εσύ να προλεταριοποιηθείς... αν δεν πιούμε μια καλή ριόχα τώρα που μπαίνουμε στις αγορές, τώρα που ζούμε το success story πότε θα την πιούμε εεεε;;;;;...Εγώ βολεύομαι και με κανένα bierzo (που να ξέρει ο νούμπης η Nedelja τι είναι αυτό) να μην παραξοδεύεσαι.
Οταν λες αγορές,εννοείς τις λαικές;Όντως ο νούμπης δεν ξέρει τι είναι αυτό...αλλά τώρα βρήκες κι εσύ να προλεταριοποιηθείς... αν δεν πιούμε μια καλή ριόχα τώρα που μπαίνουμε στις αγορές, τώρα που ζούμε το success story πότε θα την πιούμε εεεε;;;;;...
Καλή ιδέα...Οταν λες αγορές,εννοείς τις λαικές;