pattyyy
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- χμ...
- Ταξίδι-Όνειρο
- νότια αφρική
Γεμάτη όμορφες εικόνες η μέρα σας! Το Fuji εντυπωσιακό και η λίμνη με το νησάκι πολύ χαριτωμένη!
Το δε νησάκι κατά το καλοκαίρι που πέφτει η στάθμη των νερών, σχεδόν ενώνεται με την υπόλοιπη στεριά!Γεμάτη όμορφες εικόνες η μέρα σας! Το Fuji εντυπωσιακό και η λίμνη με το νησάκι πολύ χαριτωμένη!
(όπως σωστά σημείωσε κι ο maltakias, τούτοι είναι οι άχρηστοι χαρακτήρες για να καταχωρηθεί το μήνυμα )
Ευχαριστώ πολύ! Δεν το ήξερα-ζω σε άλλον κόσμο όπως έχω πεί πολλές φορές.είχα εκδώσει το δίπλωμα της ΕΛΠΑ (40Ε με ισχύ ενός χρόνου). Η αλήθεια είναι ότι οι γιαπωνέζοι δεν σπαταλήσανε ιδιαίτερο χρόνο στο να τεκμηριώσουν την ισχύ του διπλώματος. απλώς ελέγξανε την ορθότητα του ονόματος και μου το δώσανε πίσω. αυτό όμως δεν λέει τίποτα. σε "περίεργες" χώρες έχεις το ΕΛΠΑ και τελείωσες
Ρε συ, άμα δεν τα διάβαζα ούτε καν εγώ....Κάπου σαν να σε στάμπαρα Κώστα ότι έδινες πληροφορίες εντός του forum για την Takayama και για την Αμερικανίδα που εργάζεται στο τουριστικό γραφείο, για ρίχτα ξανά γιατί δεν τα θυμάμαι (στην ουσία σε τεστάρω για το κατά πόσο με διαβάζεις ώστε να κανονίσω την πορεία μου)
Καλέ μου στο έχω πει προφορικά στο λέω και γραπτά: ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ, εσύ και τα "μπόλικα" ταξίδια σου.Ρε συ, άμα δεν τα διάβαζα ούτε καν εγώ....
Λοιπόν (αν και έχει περάσει καιρός, κι έχουν μεσολαβήσει και μπόλικα άλλα ταξίδια...):
Σπύρο περιμένουμε τη συνέχεια (και μην ξεχάσεις να τα πεις αναλυτικά για τη φωτογράφιση....)
Το φαντάζομαι......όντας στην Ιαπωνία- Ιαπωνία- Ιαπωνία (ορισμένες φορές το επαναλαμβάνεις στον εαυτό σου για να το πιστέψεις)