Twinkie
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Με το νου
- Ταξίδι-Όνειρο
- Στα πέντε σημεία της Γης
Σαν να διαβάζω μυθιστόρημα! Έμπαινε Μαράκι, έμπαινε...Υπέροχα ως στιγμής
Φοβάμαι πως θα σε "στεναχωρήσω" και στην συνέχεια της ιστορίας καθώς τα πράγματα είναι πολύ πολύ τουριστικά στο Κο Σαμούι δυστυχώς.... Τουλάχιστον σε σχέση με έναν παράδεισο που λες ότι υπήρχε 10 χρόνια πριν. Μακάρι να το είχα βρει κι εγώ έτσι αλλά δεν.. Τέτοια "φασαρία" που περιγράφεις συναντήσαμε μόνο σε κοντινά νησάκια που επισκεφτήκαμε κι αυτό πάλι είναι σχετικό... Δηλαδή τραβεστί δεν είχε τότε? Γιατί αυτές μοιάζουν να είναι από πάντα εκεί. Δεν είναι κανα δυο.. Έχει ένα σωρό μαγαζιά που κάνουν ντραγκ σόους.Αναμεικτα τα συναισθηματα..Απο τη μια χαιρομαι που διαβαζω λεπτομερη ιστορια απο το Σαμουι , ενθουσιαστηκα με την πρωτη φωτο απο το αεροδρομιο που ειναι κουκλιστικο οπως το ειδα κι εγω πριν απο καμια δεκαρια χρονια. Τοτε που τα λεωφορεια πολυχρωμα σαν παγωτατζιδικα σε πηγαιναν στις αποσκευες και εκανες βουτια στο σωρο για να βρεις τη δικη σου
Αλλα απ'οτι φαινεται μονο αυτο παρεμεινε ιδιο..διαβαζω για νταπα-ντουπα , τραβεστι και ντεκορ απο πλαστικους φοινικες!
Ευτυχως που προλαβα να δω το νησι οταν το ντεκορ του ηταν φοινικοδεντρα και αρωματικα μανγκο και η μονη φασαρια που ακουγες ηταν τα παιχνιδιαρικα μαιμουδακια και το κυμα.
Παει κι αυτος ο παραδεισος..
Περιμενω τη συνεχεια με τις εκδρομες σας και ευχαριστω για την ιστορια σου
Τοτε που πηγα εγω αυτα υπηρχαν μονο στην Πατονγκ του Πουκετ. Το Σαμουι ηταν ακομα αγνωστο στον πολυ κοσμο και ηρεμο. Ειδα αυτη τη φωτο του baba και επαθα πλακα! Αγνωριστη η ChawengΦοβάμαι πως θα σε "στεναχωρήσω" και στην συνέχεια της ιστορίας καθώς τα πράγματα είναι πολύ πολύ τουριστικά στο Κο Σαμούι δυστυχώς.... Τουλάχιστον σε σχέση με έναν παράδεισο που λες ότι υπήρχε 10 χρόνια πριν. Μακάρι να το είχα βρει κι εγώ έτσι αλλά δεν.. Τέτοια "φασαρία" που περιγράφεις συναντήσαμε μόνο σε κοντινά νησάκια που επισκεφτήκαμε κι αυτό πάλι είναι σχετικό... Δηλαδή τραβεστί δεν είχε τότε? Γιατί αυτές μοιάζουν να είναι από πάντα εκεί. Δεν είναι κανα δυο.. Έχει ένα σωρό μαγαζιά που κάνουν ντραγκ σόους.