klaire
Member
αχ τι ωραια που ηταν....κι ας μην ημουν στην καλυτερη φαση....τωρα που τα διαβαζω λεω -- μια χαρα ησουν στο ταξιδακι σου.....περιμενω κι εγω συνεχεια...!!!!!!!
Ελπίζω να είμαστε καλή παρέα!Πάντως όπως γράφεις είναι σα να είμαστε κι εμείς μαζί σας...
Καλά μην ορκίζεσαι κιόλας!Μαράκι μου, λάθος μαγαζί διαλέξατε για να εξασκήσετε το σπορ του shopping. Απέναντι ακριβώς από το Central World είναι το ZEN που σχεδόν πάντα έχει εκπτώσεις και καταστήματα επώνυμα με ωραία μοντέρνα ρούχα και όχι μόνο. Στο ισόγειο δε, υπάρχει ένα τεράστιο food court όπου ακόμη και η Κλαίρη δεν θ' αντιστεκόταν στον πειρασμό να δοκιμάσει.
Καταρχάς εσύ φταις, αυτό δεν μου το χες πει!Άλλα πολυκαταστήματα με σοβαρές μάρκες είναι τα Gaysorn και Central Chidlom. Στο τελευταίο έχει κι ένα αξιόλογο Food Loft.
Κρίμα που δεν πήγατε στο Aquarium. Πραγματικά αξίζει τον κόπο.
Όσο αφορά το next time μάλλον θα αργήσει, προηγούνται άλλοι ήπειροι, αλλά πίστεψε με babadumaki πως αν τυχόν ξανακινήσω προς Ταϋλάνδη, με την μελέτη που έχω ρίξει κατόπιν εορτής και την βοήθεια σας όλων εδώ των Ταϋλανδόπληκτων, θα είναι ΤΑΞΙΔΑΡΑ! Είμαι σίγουρη!Η Chatuchak είναι πραγματικά τεράστια και σε πολλά σημεία δεν μπορείς ούτε να κινηθείς στα στενά δρομάκια λόγω του πολύ κόσμου. Και τίποτα να μην αγοράσεις, θα το φας το πρωινό μόνο κάνοντας χάζι. Τα πράγματα, πάντως, δεν είναι όλα εντελώς σαβούρα. Αν ξέρεις από υφάσματα, τα T-shirts του καλοκαιριού σίγουρα τα εξασφαλίζεις. Κι αν ασχολείσαι με τη μαγειρική, θα βρεθείς στον παράδεισο με όλα τα υπέροχα εξωτικά μπαχαρικά σε πάμφθηνες τιμές - εδώ χρειάζεσαι πολύ περισσότερα χρήματα.
Next time ...
Ε, όχι και Ταϋλανδόπληκτος ο υποφαινόμενος! Ασιόπληκτος, απλά!και την βοήθεια σας όλων εδώ των Ταϋλανδόπληκτων,...
Θυμάμαι έντονα ότι ένιωσα, δεν θυμάμαι όμως ονόματα και δρόμους! Να ναι καλά το ίντερνετ που με ξεμπλόκαρε σε πολλές φάσεις!Μ' αρέσει που έλεγες πως δε θυμάσαι!!! Γράφεις σα να είμαι εκεί και τα έχω ζήσει..
ταξιδεύουμε σε μέρη γνωστά και άγνωστα ,
λίγη μουσική βρε μαρία, έστω και latin υπόκρουση
]