zmaria
Member
Όντως έτσι είναι. Και η ωραιότερη ήταν και η πιο αντιτουριστική. Περάσαμε ΤΕΛΕΙΑ εκείνη την μέρα, αυτό συζητούσαμε τις προάλλες με την Κλαίρη με αφορμή αυτήν την συνέχεια της ιστορίας. Το κακό με μας είναι ότι έχουμε δυο προβληματάκια.Χαιρομαι που την θεωρεις την ωραιοτερη μερα σου εκει, γιατι μεχρι τωρα ειναι η πιο αντι-τουριστικη σου..
Πρώτον δεν οδηγά καμιά μας στο εξωτερικό. 'Ισως αυτό λυθεί με τα χρόνια και φύγει το όποιο κόλλημα (δεν μιλάω φυσικά να οδηγήσω με το τιμόνι δεξιά, δεν νομίζω να γίνει ποτέ). Το άλλο που έχουμε είναι ότι ταξιδεύοντας 2 κοπέλες μόνες, δεν είναι τόσο εύκολο να μπεις στον κόσμο των ντόπιων. Άλλο είναι να είμαστε με παρέα μας που έχει και άντρες μέσα και να βρεθούμε σε ένα σπίτι ντόπιων όπως εσύ κι άλλο να είμαστε μόνες μας. Καταλαβαίνεις τι θέλω να πω. Παράδειγμα (και σόρι που θα μιλήσω πάλι για αυτήν):
Ένα από τα μηνύματα που έσκασε στην Ταϋλάνδη (κι εγώ έσκασα από την ζήλεια μου) είναι που οι φίλοι μας προχωρούσαν στους δρόμους της Αβάνας, γνώρισαν έναν τύπο τυχαία και τους έβαλε μέσα σε ένα σπίτι που γινόταν ένα μικρό πάρτι. Όσο κι αν ήθελα να το κάνω αυτό, θα μπορούσα? Να μπω σε ένα άγνωστο σπίτι με έναν άγνωστο άντρα μέσα? Χλωμό. Αν όμως ήμουν με φίλους θα έμπαινα και θα παραέμπαινα! Κατά τα άλλα, ξέρω δεν είναι μόνο αυτά τα σκηνικά ως αντιτουριστικά αλλά είναι ωραία και το χουμε συζητήσει με την Κλαίρη πως μόνες μας, εύκολα μπορούμε να χάσουμε τέτοιες ευκαιρίες. Από την άλλη, λατρεύω να ταξιδεύω με την αδερφή μου και δεν θα το άλλαζα με τίποτα.
υ.γ. Μιλάμε πως με πιάνει για πολύ πάρλα έτσι?