dim kyr
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Μπαγκλαντες
Evmeni χαίρομαι να διαπιστώνω ότι υπάρχουν και άλλοι να την έχουν πατήσει σαν εμάς. Κάτι τέτοιες στιγμές χαίρομαι για την "πλούσια ελληνική γλώσσα"
Αχ Παναγιά μου!!!!! Το είδα και ανατρίχιασα, μπρρρρρρ. Μανούλα μου θα το φαω το φαί μου, μην με ξαναστείλεις εκεί.Πάντως οφείλω να ομολογήσω ότι μπήκα να τσεκάρω το ξενοδοχείο σας στο ίντερνετ και εντάξει, καταλαβαίνω πώς θα μπορούσατε να την πατήσετε. Φαίνεται αξιοπρεπές, καθαρό, φυσιολογικός κόσμος τρώει στο εστιατόριο χαρούμενος, δεν έχεις λόγο να φανταστείς ότι τα δωμάτια θα είναι μπάτε σκύλοι αλέστε... Ως και τα ψεύτικα δελφινάκια τα ξεχνάς βρε αδελφέ...
Είμαι πολύ περίεργη να μάθω αν με τους φίλους σας μιλιέστε ακόμη
Yπάρχουν και χειρότερα, πάντως....να είσαι, ας πούμε, έλληνας ρεσεψιονίστ και να σου κατέβει ο, ας πούμε, ιταλός πελάτης, να σου πει, στα ιταλικά, ότι 'κάτι μυρίζει άσχημα στο δωμάτιο'...........................α ρε ντιμ το εχω παθει και εγω στην βενετια ,και ο καημενος ο ξενοδοχος με κοιτουσε ετσι .
μετα του ειπα κοτον σιτ και με κοιταζε ετσι
τελικα του εκανα παντομιμα για το πως στρωνουν το κρεβατι και σκασαμε και οι δυο στα γελια