• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ταϊλάνδη Ταϋλάνδη? Όχι! όχι ευχαριστώ, δεν θα πάρω!

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Evmeni χαίρομαι να διαπιστώνω ότι υπάρχουν και άλλοι να την έχουν πατήσει σαν εμάς. Κάτι τέτοιες στιγμές χαίρομαι για την "πλούσια ελληνική γλώσσα":haha:

nera_gr

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη!
Ταξίδι-Όνειρο
Κεντρική Αφρική
Πάντως οφείλω να ομολογήσω ότι μπήκα να τσεκάρω το ξενοδοχείο σας στο ίντερνετ και εντάξει, καταλαβαίνω πώς θα μπορούσατε να την πατήσετε. Φαίνεται αξιοπρεπές, καθαρό, φυσιολογικός κόσμος τρώει στο εστιατόριο χαρούμενος, δεν έχεις λόγο να φανταστείς ότι τα δωμάτια θα είναι μπάτε σκύλοι αλέστε... Ως και τα ψεύτικα δελφινάκια τα ξεχνάς βρε αδελφέ...

Είμαι πολύ περίεργη να μάθω αν με τους φίλους σας μιλιέστε ακόμη :D

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Πάντως οφείλω να ομολογήσω ότι μπήκα να τσεκάρω το ξενοδοχείο σας στο ίντερνετ και εντάξει, καταλαβαίνω πώς θα μπορούσατε να την πατήσετε. Φαίνεται αξιοπρεπές, καθαρό, φυσιολογικός κόσμος τρώει στο εστιατόριο χαρούμενος, δεν έχεις λόγο να φανταστείς ότι τα δωμάτια θα είναι μπάτε σκύλοι αλέστε... Ως και τα ψεύτικα δελφινάκια τα ξεχνάς βρε αδελφέ...

Είμαι πολύ περίεργη να μάθω αν με τους φίλους σας μιλιέστε ακόμη :D
Αχ Παναγιά μου!!!!! Το είδα και ανατρίχιασα, μπρρρρρρ. Μανούλα μου θα το φαω το φαί μου, μην με ξαναστείλεις εκεί.
Τα Χριστούγεννα που μας πέρασαν πήγαμε Πολωνια για την αλλαγή του χρόνου. Κάναμε επίσκεψη στο Αουσβιτς. Πίστεψε με Nera μου, πιο πολλά κομφορ είχε. Οταν είχαμε γυρίσει από Ταιλανδη, μπήκαμε και εμείς στο σαιτ. Μας ήρθε η άκρατη επιθυμία να κάνουμε μηνυση στον φωτογράφο για εξαπάτηση.
Μην σε ξεγελαν οι φωτογραφίες με τους χαρούμενους δυτικούς που τρώνε (!!!) στο εστιατόριο. Επι σκοπού δεν δίδονται οι φωτο όταν τους έχουν στο Νοσοκομείο τάβλα με ορούς.

Rosa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Trobriand Islands...
α ρε ντιμ το εχω παθει και εγω στην βενετια ,και ο καημενος ο ξενοδοχος με κοιτουσε ετσι:shock: .
μετα του ειπα κοτον σιτ και με κοιταζε ετσι :shock::shock::shock::shock::shock::shock:
τελικα του εκανα παντομιμα για το πως στρωνουν το κρεβατι και σκασαμε και οι δυο στα γελια :clap:
Yπάρχουν και χειρότερα, πάντως....να είσαι, ας πούμε, έλληνας ρεσεψιονίστ και να σου κατέβει ο, ας πούμε, ιταλός πελάτης, να σου πει, στα ιταλικά, ότι 'κάτι μυρίζει άσχημα στο δωμάτιο'...........................
(οι ιταλομαθείς θα με εννοήσετε......;))

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Rosa, αν σου πω ότι έχει συμβεί σε παραλία της Χαλκιδικής, παρέα με Ιταλούς φίλους, άλλος φίλος να ψήνει σμέρνα (και καταλαβαίνεις τη μυρωδιά...) και η Ιταλίδα φίλη να αναφωνεί "ma que ...." κι όλοι να γυρνούν και να κοιτάζουν τριγύρω για να εντοπίσουν το "αντικείμενο" που της έκανε τόση εντύπωση! :haha:

Rosa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Trobriand Islands...
Σε αυτό λοιπόν το σημείο, με έναν τρόπο μαγικό, αποκαλύπτεται τι κοινό έχουν οι ιταλοί φίλοι του αγαπημένου μας babaduma με την τραγική ιστορία της λατρεμένης μας dim kyr......(όχι, για να μη λέτε ότι σπαμάρουμε....;))

meli

Member
Επόμενο Ταξίδι
...μηπως στην αγάπη???
Ταξίδι-Όνειρο
Ολος ο κόσμος
:haha::haha::haha::haha:
Απιστευτα καλο!!!!:clap::clap::clap::clap:

taniakar

Member
Επόμενο Ταξίδι
Vienna, Bratislava!
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου
αχαχαχα τέλειο ήταν, γέλασα πολύ!:clap::clap:

Pandora

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
:haha::haha::haha: :clap: βιντεάκι και σαγιονάρα καρυοφίλι...:bleh:

Βρε dim, έβαλε τις φωνές ο άγιος Γκιούλιβερ ??? Στα όριά του ο χριστιανός :D

dimpanayio

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Παταγονία,γη του Πυρός,Αν
Νομίζω οτι το είχα ξαναδεί παλιότερα, έχει πραγματικά πολύ πλάκα.:clap::clap::clap::clap:

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
A βρε Ρόζα που τα ξεθάβεις. Γέλασα με τη καρδιά μου

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα