makisg
Member
Ευχαριστώ πολύ vario!!! Πρέπει να βρω τη δασκάλα της έκθεσης που μου είχε 16 η άτιμη
η δασκάλα είχε δίκιο που σε έβαζε τότε 16,γι'αυτό τώρα βελτιώθηκες και έγινες για 19,99
έχεις ακόμα δρόμο..... για το 20
Ευχαριστώ πολύ vario!!! Πρέπει να βρω τη δασκάλα της έκθεσης που μου είχε 16 η άτιμη
Η αλήθεια Μακη μου είναι οτι όχι μόνο ήμουν σκράπα στην έκθεση αλλά ήμουν και λάθος φύλλο. Πολύ λιγούρα η δασκάλα ...η δασκάλα είχε δίκιο που σε έβαζε τότε 16,γι'αυτό τώρα βελτιώθηκες και έγινες για 19,99
έχεις ακόμα δρόμο..... για το 20
Tουλάχιστον ήταν στην έκθεση και μπορούσε να το δικαιολογήσει αν και σήμερα θα αναθεωρούσε!Η αλήθεια Μακη μου είναι οτι όχι μόνο ήμουν σκράπα στην έκθεση αλλά ήμουν και λάθος φύλλο. Πολύ λιγούρα η δασκάλα ...
Νομιζω με την indochina sails ειχαμε κανονισει και μεις την κρουαζιερα στο Halong.Σε ευχαριστώ πολύ xenos!!! Εύχομαι και σε σένα πολλά υπέροχα ταξίδια!
Η εταιρεία που διοργάνωσε την εκδρομή που κάναμε ήταν η Kuraburi Greenview Travel. Μπορώ να πω πως μείναμε πλήρως ικανοποιημένοι με τις υπηρεσίες τους. Το προσωπικό ήταν πολύ εξυπηρετικό και υπήρχαν συνέχεια 2 άτομα να παρατηρούν το νερό μήπως κάποιος χρειαστεί βοήθεια. Ο εξοπλισμός για σνορκελιγκ που παρείχαν ήταν σε πολύ καλή κατάσταση και το ταχύπλοο φαινόταν καινούργιο. Επίσης μας πρόσφεραν αναψυκτικά και νερό κάθε μια ώρα το πολύ. Αν εξαιρέσω το σέρβις της Indochina Sails στο Halong Bay που δεν συγκρίνεται, ήταν το καλύτερο σέρβις που είχα ποτέ σε βάρκα. Το σημαντικότερο για μένα όμως ήταν το ότι όπου σταματήσαμε ήμασταν οι μόνοι επισκέπτες με εξαίρεση το κέντρο που υπήρχε άλλη μια βάρκα με επισκέπτες.